Şimdi Ara

adsl kota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim kotam internete girmediğimhalde doluyor neden olabilir bilen warmı

• hocam arka planda çalışan uygulamalardan kaynaklanıyor olabilir veya
    siseminizde bir keylogger vs.... araması yapınız....
    2- boş bir anda görev yöneticisini açın-performans a gelin
    işlemci ve ram miktarlarını kontrol edin.....
  • kablosuz modem kullanıyorsanız modeme şifrede koymadıysanız başka kişiler sizin hesabınızdan internete bağlanıyor olabilir.
  • vvv_com un dediği gibi kablosuz internet ağınızı başkaları şifre olmadığı için kullanıyor olabilir.

Artı sisteminizde virüs, solucan, trojan veya spy lar vb gibi istenmeyen programlar çalışıyor olabilir. Ben bir keresinde 16 kb/s veri indiren bir solucan temizlemiştim.

Download programı kullanıyorsanız onu da kontrol edin. Ayrıca ekran kartlarının sürücüleriyle gelen bir özelliği de var. Bazıları nete sürekli bağlantı halinde oluyorlar. Bunu Denetim masası - Yönetimsel Araçlar - Hizmetler kısmından durdurup " Elle " özelliğini seçerek yapabilirsiniz.
    Kısaca bir spyware, antivirüs programı edinip sistemi gözden geçirtin. Windows altında çalışan programları iyi takip edin. Bunları kontrol altına aldığınızda sorun gider.
  • kimyonet çok güzel bilgi.
    çok sağol
  • bence telekomun bi işi bu.
    ben kotalı bağlantı kullanıyorken çabucak bitiyordu şimdi sınırsıza geçtim youtube ye girip video izlediğim halde kolay kolay aşılmıyor kota. aynısını kotalı da yapsaydım eminim 30 gb bulurdu.

hatta bir defasında gelen faturada gece saat 3:30 da 1 gb dosya indirdiğimi söylüyordu. Gece gece 1 gb ne indiricem kardeşim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn -- 1 Ocak 2007; 11:15:51 >
  • gece gece 1 gb, seni gidi seniii :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: onoktake

gece gece 1 gb, seni gidi seniii :D

• quote:

Orjinalden alıntı: ^^prince^^

quote:

Orjinalden alıntı: onoktake

gece gece 1 gb, seni gidi seniii :D

ehuehueheuhuehehu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.