Şimdi Ara

ADSL'i bosver, dial up'a bak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

en iyi iss siralamasini yapan firma hangisidir. (turkye icin)

sizin tercihler kimde yana.. benim tercih uydudan yana da uydu hizmetini kim veriyor bilmiyorum yani.. [evlol]

bence ttnet tek olur.

• Valla iss durumlara göre değişiyor. Mesela en iyi download hızını koç-net ile alıyorum. Am cs oynarkende en iyi pingi ttnet veriyor. Download için koç-net,superonline oyun için ttnet ve e-kolay.
  • ttnet her yönüyle dial-up kullanıcıları için vazgeçilmez.
  • Bence TTNet.
  • Bence TTNet.
  • Oyun için ttnet,dl için sol.
  • superonline tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [DH] V O L V O for L I F E
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat/performans TTnet.
  • superonline diyorum. ttnette bi yerde lazim olabilir. bazen iss problem cikabiliyor.
  • forever sol
  • hocam [ops] yanii [jwdwn] [evlol] EVERYTIME SOL.. [spr]
  • Superonline en kazık Dial-up bağlantısını sağlıyor. Bunun yanında hizmeti çok aksatıo
  • fiyat performans aç?s?ndan bencede ttnet
  • ben size şu ikiliyi öneriğim..
    modem olarak: datron veya hayes ext.
    iss olarak: ekolay..

7 yıldır internet kullanıyorum ve bu güne kadar kullandığım en iyi iss ekolay oldu -ki arkadaşım account ıydı.. 2 yıllık superonline abonesiydim download dışında iyi bir yanının görmedim.. zamanında koçnet de kullandım sol kalitesindeydi.
    şöyle bir örnek veriğim..
    Sandwaves (snn'dede aynı) quake2 serverlarında datron+ekolay kullanan arkadaşlarım 90 ping görüyorlar max. 105 falan oluyor ki bu dial-up için gerçekten çok iyi bir rakkam. ben mininmum 125 gördüm ekolayla ama modemim çok kötüydü. (aztech int. 56k)
    neyse şimdi kablo aldım (her ay gelen 180 milyon telefon faturaları yüzünden) gayet memnunum..
    eğer faturanız 50 milyondan fazla geliyorsa ve bölgenizde kablo varsa direk kabloya geçin derim ben.
  • Dialupta adamlar altypıın sahibi... TTNet.. SAHABINDAN İNTİRNET.....[cook]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.