Şimdi Ara

ADSL hattımla Fibere Taşınmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türktelekom ile eski evimde 16 mbps ile bağlanıyordum. Hattımda 16 mbps hız olan paket tanımlıydı. Şimdi adresim değişti yeni adresimde fiber kutusu bulunuyor. Telekomdan nakil işlemlerini yaptırdım aynı paketimle buraya geçtim.

    Turknet e geçiş yapmayı düşünüyorum. Turknet sistminde en fazla alacağınız hız 16 mbps diye belirtmekte. Diğer dairelerde se 35 mbps hız verebiliriz diye belirtmekte.

    Şimdi benim geçiş yapmadan önce türktelekomdan fiber hattına mı geçmem lazım yoksa turknet bu işlemi gerçekleştirebilir mi?



  • anladığım kadarıyla adresinde türk telekom fiber var bu hizmeti sana sadece türk telekom verir. bildiğim kadarıyla türk telekom sadece adsl ve vdsl portları diğer isslere kiralıyor ama araya aracı sokmana gerek yok altyapı türk telekomsa kimse sana türk telekom gibi hizmet vermez.



    Edit: Superonlineden Türk Telekoma geçen biriyim
  • Şu an hala adsl kullandığın için gözüküyor olabilir başka bir firmaya sorduğunda eminim ki 35 ten daha fazla bir hız söyleyecekler



    Türktelekom a sorduğunda ne kadar verebiliyorlar bu da önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soracağım ama şöyle garip bir durum var. Nasıl bağladılar portları bilmiyorum ama. Hızım 16 mbps olmasına rağmen aşırı derece de yavaşladı. Hızlandığında ise speed test yaptığımda test yarıda takılıp kalıyor. Online oyun oynuyorum oyuna giriyorum 5 saniye sonra tak diye internet olmadığından oyundan atıyor. Aralıklı net üzerinde kopmalar yaşanıyor. Oysaki internet olmasına rağmen pürüzlü bir internet var.

    Müşteri hizmetleri ise bir problem yok diyor. :s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.