Şimdi Ara

ADsl hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 4gb limitliden limitsize geçmek için 25 Ağustosta başvurdum tamam dediler değişti ama ben 1 eylüle kadar bekliyim dedim çünkü çok mağdurlargördüm bu forumda dahil şimdi saat 23:50de modemi kapatıp 00:00dan sonra açarsam kesin limitsiz olur dimi yani sonradan 81ytl fatura gelmesin adsli keser evdekiler sakata gelmemek için ne yapmak lazım?

• hocam modemi kapatıp açmasan bile olması lazım 00:00 dan itibaren
  • Bu gece 23:50 ile 00:10 arasında modem kapalı kalsın eylül ayına sınırsız olarak kullanabilirsin.
    Bende dün dilekçe verdim sınırsıza geçmek için orada çalışan eleman eylül ayından itibaren sınırsız olarak kullanabilirsin dedi.
    Telekomdaki elemanlara güvenilmez ama ben onların sisteminin böyle çalıştığını biliyorum adam da doğrulayınca sistemin böyle çalıştığı kesinleşmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Wolf -- 31 Ağustos 2007; 23:18:53 >
  • Tamam sağolun.Ben kayıt ettirdiğimde hemen değişebilir kullanabilirsin dedi bende adamlara güvenmedim bekledim bugüne kadar.
  • Arkadaşlar Ben Şu Anda 4gb Limitli Kullanıyorum Ve Şu Anda Kotam 4.900'de Kaç Para Ödeyecem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 31 Ağustos 2007; 23:27:34 >
  • 81 gelmez. kotalılarda en fazla 61 mi 65 ne geliyo diye biliyorum ben...
  • bende 4096k dan yarın dilekçe verip 1024 sınırsıza geçicem inş. gün farkını kafanıza takmayın, o günün tutarı kadar faturaya ekliyorlar, tam ay değil
  • +10 lira yada 9,85 filan max.39 ödersin oda taş çatlasa yanibu durumda kalırsan.
    quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Arkadaşlar Ben Şu Anda 4gb Limitli Kullanıyorum Ve Şu Anda Kotam 4.900'de Kaç Para Ödeyecem?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.