Şimdi Ara

ADSL de indirim belli oldu... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
0
Favori
12.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yahu telekom gene indirim adı altında kazık attı 3 gb kotalılar 9gb ye geçer fazladan +20 ytl kar
  • elbet bir gün gelecek saltanatın bitecek telekom sen o zaman gör bakalım ne olacak hiç yarını düşünmeden hareket et en basit haliyle marka değerin benim gözümde sıfır ve bir pazarlama rezaleti olarak işletme bölümünde okutulacaksın.....
  • Arkadaşlar bir şirket 2! yıllık karına satılıyor hem de uzun vadede ödenmek üzere. Normalde bu oran 10-20 yıllık kardır. Telekomu Araplar bedavaya aldı. Bizden yolduklarını devlete borç diye ödüyorlar, rekabeti engelliyorlar. Telekom kamudayken dial-up ta gayet makul fiyatlar vardı. Ama artık paralarımız devlete de gitmiyor, büyük kısmı Araplara gidiyor. Bu da ayrı bir konu. Kar eden ve kamuya kaynak sağlayan(satılmadan bir önceki sene karı 2 milyar $) bir şirket neden özelleştirilir? Bunun mantığı nedir?

    Sonuçta bu rezaletin 1. dereceden sorumlusu AKP hükümeti ve Kemal Unakıtan dır. Allah belalarını versin.

    Diğer bir nokta ise bu Arap şirketinin başındaki Paul Doany'nin sektörü takip eden gazetecilerin önünde Türk halkına yalan söylemesidir. Türkiye adsl fiyatlarının Avrupa ülkeleri arasında en düşüğü olduğu gibi açık bir yalana bakalım basının tepkisi ne olacak.

    Sınırsız 256kb/s kullanıcısı olarak bugün 512kb/s sınırsız kablonete başvuruyorum, kablo imkanı olan herkese de tavsiyem budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenix -- 7 Mart 2007; 6:42:28 >




  • TELEKOMA GÖNDERMİŞ OLDUGUM YAZI:


    ''bu yapılmış olan indirim mi?insanlarla dalga geçmeyin lutfen...büyük indirim buna mı diyorsunuz...AYRICA AVRUPADAKI FIYATLARDAN ÇOK DAHA DÜŞÜK OLDUGUNU BELIRTMIŞSINIZ...bu söze sayın TELEKOM BAŞKANI kendi dedigi bu söze ne kadar inanıyor?BULGARISTAN ı örnek alın en azından...SİZLERİ KINIYORUM..TEKELCİ HAKSIZ REKABETİNİZE KARŞI...en kısa sürede iptal ettirtçem bağlantımı...''

    SİZLER DE SESSİZ KALMAYIN......!

    ŞİKAYET LİNK:http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=368
  • ben aslında kotalı kullanıcı olarak şuan 4'e de razıydım ama insanın gözü doymuyorki 4 olunca 5 olsun istiyor
  • nerde ne kadar 256 sınırsızda indirime karşı gelen telekomlu varsa 7 ceddini ahirette görücez...
  • kota nedir ya :)
  • "2007 Yılı için " Adsl Yılı Olacak " şeklinde ki demeçleriniz ile halkı kandırmaktan öteye gitmeyen bu yeni tarifelerinizi şiddetle kınıyorum!

    Diğer milletlerin,100MBIT için 49.3 USD ödedikleri bir zamanda,bizlerin 50-55$'a 512 kbit gibi komik bir rakam ödemesi,sizlerin izlediği politikanin ne kadar "adil" ve " elle tutulur " oldugunun en iyi cevabidir.

    Yarın da değil , bugünden itibaren ADSL hattımı iptal ettirip Kablonete geçiceğimi sizlere buradan bildirir;ileri ki dönemlerde hiçbir zaman Telekom ile hiçbir iş yapmayacağımı da beyan ederim.

    Yazıklar olsun..."

    Benim de gönderdigim yazı bu şekilde.Arkadaşlar bu saatten sonra yapılacak tek bir işlem var oda hemen hemen yarı yarıya fiyatlarla aynı tarifeleri veren Kablonet'e geçmek.Bulundugum bölge de benim de Kablonet hizmetim yok ama almak işin elimden gelen herşeyi yapıcam.İmza ise imza,insan çoklugu ise çokluk.

    Su saatten sonra su tarifelerle hala Telekom Abonesi olmak , yaptıkları komediye alkış tutmaktan başka birşey degildir.Umarım imkanı olan herkez Kablonete geçer ve Telekomun Abone sayılarında gözle görülür bir düşüş meydana gelir.Bu saatten sonra her ne olur olsun bir daha geri dönmemek adına Kablonete geçmek için çabalıycam.Umarım herkez bu şekilde tepkisini uygulamaya koyar.

    Telekom SENİN KÖLEN DEĞİLİZ!

    Yazıklar olsun...




  • 256 kullanıcılarına üvey evlat muamelesi yapıyor telekom

    1) bağlantı hızımız düşük
    2) fahiş fiyat ödüyoruz
    3) indirimd adında dalga geçiyorlar

    telekomun yaptığı anayasal suçtur. bugün resmi açıklamadan sonra mahkemeye veriyorum. yeter artık.
  • "Türkiye'deki ADSL erişim ücretlerinin yüksek olduğundan şikayet edildiğini anımsatan Doany, Türkiye'deki erişim ücretlerinin Avrupa ülkelerine göre en düşük düzeyde olduğunun rahatlıkla görülebileceğini, KDV dahil edildiğinde bile ADSL ücretlerinin Türkiye'de diğer ülkelere oranla çok rekabetçi olduğunu savundu."

    Yorumsuz...
  • Kendimi memur gibi hissettim %6 indirimde neymiş. İnsanları sinirlendiymeyi kendilerine sövdürmeyi çok iyi biliyorlar.
  • Bu ne ya 256'yız ve %3 indirim yapıyo şuna bak resmen bizle dalga geçiyor!
  • Özelliştirmenin ve TTNET'i satın alan firmanın kapasitesinin sonucu bunlar. Muhtemelen bu altyapıyla isteselerde birşey yapamazlar. Adamlat yatırım yapmadan kar etmenin peşindeler yaw
  • EEE şimdi bize ne yapmak düşüyor onu düşünelim.

    3gb limitli kullanıcı ne yapsın doooğru 256 sınırsıza geçmesin mi ?


    Bunlar nasıl fiyat ya kim evinde 2048 kullanıyor Allah aşkına

    Bunlar hep ev kullanıcılarına kazık işte yok ki kablo hattı ki geçsek kablonete.
  • hani nerde indirim yahu sadece 3 gb kotalar 4 olmuş 256 yada müthiş %3 indirim gelmiş
    bu mu adsl yılı şerefsizler
  • en çok kullanılan tarifelerde hiç indirim yok. 1024 3gb kotalı sadece 4g olmuş, en çok kullanılan tarife bu.

    fiyat indirimi konusunda milleti kandırmaya devam ediyorlar, allah cezasını versin bu telekomun.
  • Uzun zamandır ADSL'ye abone olmayı bekliyordum, 20 YTL'nin altında bir seçenek sunacağını hep bekledim. Ama boşa beklemişim, en düşük tarife kullanmadığım 9 liralık sabit telefon ücreti ile birlikte 40 ytlyi buluyor. Üç kuruşluk hizmet için değmez bence. Internetsiz hayata devam. Internette geçireceğim zamanı belki kitap, dergi, gazete okuyarak geçiririm. Çok ihtiyacım olursa, bi internet kafeden bağlanırım. Kahrolası TELEKOM....
  • kabloya geç kardeşim. samsunda kablo internet yokmuş. telekomunda böyle kazma rakipleri olursa böyle karaktersizlikler yapması allahın emri oluyor.
  • Yüksek hızları cazip hale getirmişler. Valla ne yalan söyleyeyim benim de aklımı çeliyor.
  • telekom 1 nisan diye şaka yapmasın vallaha gülünüçek tarifeler (sinirden)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximusix -- 7 Mart 2007; 9:14:08 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.