Şimdi Ara

***ADSL Arızası,Görüşleri,Hız Ve Bağlantı Sorunları Olanlar*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
572
Cevap
0
Favori
114.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • avastı önceden vardı ama şifresi değiştirince hatta oluştu hatalı bir şekilde iyi gidiyordu sonra ben kayıt şifresini değiştirdim...

    yükleme yaptı doğru çalıştı zanettim ama nette giremedim web.dll dosyası sildi hep virus buldu önüne geleni yanlışıkla sildim

    artık nette giremiyorum ıp otomatik diyor

    format atsam bile net çalışır mı?

    ben 1 yıldır net kullanıyorum böyle sorunla ilkdefa karşılaştım...


    bende bu turktelekomun a.q....
  • selam arkadaslar 4 portlu zte zxdsl831c die bi modem var sorun su ki tek pc ye bagladıgımda dusgun calısıodu fakat aynı anda ikincisine baglantı kuramıyordum. su anda ise tek pcyle yine baglanabiliyorum ama bazı siteleere giymiyo
  • işyerimizde 1048 K bağlantı var ama sürünüyor.Sayfaları çok geç açıyor.30 - 40 kadar pc bağlı.Acaba download'a fazla yüklenildiği için mi sayfaları yavaş açıyor.Download da yavaş bu arada.Ağa hub ile bağlanıyoruz.Esas sorum porta göre hız ayarlaması yapılabilir mi. Yani biri başkasının bağlandığı portun hızını düşürüp kendi portunun hızını yükseltebilir mi ? Yoksa hız eşit midir ???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mymesut

    arkadaşlar 2 kişi ortak adsl aldık telekomdan adamlar geldi ve arkadaşımın evindeki pcye bağlantıyı kurdular tıkır tıkır çalışıyor adamlar gitti bnde kablomu çektim ve ladox ethernet kartıma bağladım fakat bağlantıyı alamıyorum tüm ayarları otomatik yapıyorum yerel ağ bağlantısı kurmak istiyorum arama yapıyor ve sınırlı bağlantı yada bağlantı yok gibi uyarılar çıkıyor arkadaşım internete bağlanıyor ben bağlanamıyorum ADSL modemde 4 por var link birde arkadaş link 2de benim kablo var ikiside yanıyor fakat ben bağlantı alamıyorum.


    ip 'ni elle ayarlamayı denedin mi.Otomatik alamıyordur belki.
  • 2-3 hafta kadar Zoom x4 routerlı modemim olmasına rağmen,

    adsl hattımın bulunduğu telefon nodan telefon gelince 1-2 dk konuşuyorum net çat kopuyor

    çözümü bilen ?
  • merhaba arkadaşlar
    zyxel 661 marka modem aldım 2 yıl zoom x5 kullandım ama modem geçen gün yandı.benim sorunum şu flashget gibi dosya indirme programları, kazaa gibi dosya paylaşım programları kullanamaz oldum.ve bağlantı hızım eski modedime göre baya bi düşük iyidir diye diğer modemlerden daha fazla para verip aldım zyxel i fakat ben olumlu yönde bir beklenti içindeyken bağlantımın yavaş olmasına çok şaşırdım.gerekli ayarlar için ve az önce dediğim programları kullanmam için ayarların nasıl olcağını detaylı bir şekilde anlatırsanız çok makbule geçecetdir.şimdiden teşekkür ederim.
  • adsl iki gündür inanılmaz yavaş. ankarada böyle bir sorun yaşayan var mı? adsl speed test sayfasında hız 200 kbps gözüküyor(normalde hattım 512 kbps)
  • Benim şu anda internetim felç olmuş durumda. 2kb ile download yapıyor, sayfa açmak için 10 kere refresh yapmam gerekiyor. İstanbul'dayım ben. Birkaç gündür sayfa açmada problem vardı, şu anda download hızı da düştü. 56k'dan beterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • 512 lik adsl ile rapidden 6yla download yapıorum
  • ya arkadaşlar telekomu suçlamayın telekomun kendisi sorun zaten
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Xenuan

    Merhaba ben wireless modem alıcam ama ne alıcağımı bilmiyorum bana fiat+marka+özellik(nedeni) şeklinde yardımcı olursanız çok sevinirim.


    Wireless bir modem için hem fiyat hem de performans bakımından eniyi Inca IM 204W diyebilirim.
    Kolay gelsin
  • Başta cvp verirseniz sevinirim...

    Benim 5 dakikada 4 kere nettim gitti..

    Neden böyle oluyor . Birdenbire net kesiliyor..
    Bilen arkadaşlar cvp verirse sevinirim..
    Şimdiden teşekkürler
  • Yaklaşık 3 hafta önce yaşadığımız bağlantı sorunu 2-3 gündür tekrar yaşamaya başladık(256 sınırsız 3 kişi kullanıyoruz)Gündüzleri bağlantı hızı biraz düşük olsada var.Fakat gece saat 12-1 gibi adsl sürekli kopuyor 5-10 saniye geliyor 15 dakika gidiyor hiçbir işlem yapılmıyor.Daha önce arızadan 3-4 defa geldiler tam olarak çözmüş değiller.
    Alttaki resimlerde NA nın adsl bağlantısının olmadığı anlamına geliyor değilmi ?





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandini -- 22 Mayıs 2006; 14:08:06 >
  • 2 kb ile dl eden bir pc de kesin Trojan virüs veya riskli bir program vardır. TT de dış bağlantılar kopmadığı veya arıza olmadığı sürece 2 kb a bende hiç düşmedi.
  • İstanbulda Adsl 256k sınırsız kullanıyorum. bağlantım çok yavaş. download ederken ortalama hızım 12-15 kb kb/s yi geçmiyor. normalde 27 ile indirirdi. Sizce Telekomda mı sorun yoksa bende mi?

    NOT: geçen rapidden dosya indirecek iken ben dosya indirmediğim halde "bu ip zaten dosya indiriyor." uyarısı geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecabuk -- 26 Mayıs 2006; 18:27:53 >
  • Güncel TTnet DNS ip'lerini verebilir misiniz?
  • arkadaşlar : ben datron adsl modem kulllanıyuorum..

    hızı : 256 k...SINIRSIZ..
    BİR SÜRE İNTERNET E HIZLI VE Sorunsuz bir şekilde giriyorum...ama sonra.. sayfaların açılması yavaşlıyor veya hiç açılmıyor...yinele yaparak ancak açıyorum bir de bilg açıldıktan sonra usb devamlı ışık vardı..
    bir süre sonra usb de yanıp sönüyor... usb den bağlı ayrıca..
  • şimdi de aaynı olay oldu... internet bağlı idi..(areslite dan dosya indirebiliyordum mesela.)
    ama sitellere girmiyordu...yeniden başlattım düzeldi...ama belli bir süre sonra gene aynı şey olacak..
  • Güncel TTnet DNS leri

    195.175.37.14
    195.175.37.69
  • Arkadaşlar 4 aydır Antalyada port nosu bekliyordum ve daha yeni geldi, ama bana yeni gelen port nolarından değil, iptallerden bi port nosu verdiler.. Sınırlı 3GB ADSL ye başvurdum ve şuanda onu kullanıyorum.. Telekoma ait (http://speedtest.ttnet.net.tr/) ADSL SPEED TEST te download hız testi yapıyorum en fazla 395 Kbps - 48 kb çıkıyor.. Bu hız çok düşük değil mi..? Merak ettiğim diğer konuda, bana daha önce başkasının kullanıp, iptal ettirdiği port nosu verdiler yavaşlığın bunula bi alakası var mı?

    LÜTFEN BİLEN, ANLAYAN BİRİLERİ YARDIMCI OLSUN ŞİMDİDEN SONSUZ TEŞEKKÜRLER..!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.