Şimdi Ara

***ADSL Arızası,Görüşleri,Hız Ve Bağlantı Sorunları Olanlar*** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
572
Cevap
0
Favori
114.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benimsorunum şu bir alt kattaki komşumuzla(ikimizin hattı ayrı) aynı siteden aynı programı indiriyoruz onun bilgisayarı benimkimden eski olmasına rağmen 100kb/s civarında iken benimki 18-20kb/s download ediyor neden acaba pc de herhandi bir spy-adware veya virüs taraması yaptırdım sorun yok hız testinde herşey normal görünüyor 860kbps=107kb/ cıkıyor ama download hızı cok yavaş (her zaman ve her saat aynı) adsl arızayı aradım fakat bir sorun olmadığını söylediler athernetten bağlıyım airtes rt102 arkadşın modemi minton
  • slmlar ;

    Daha 1-2 Hafta öncesine kadar kendi pc'mde kendi 3 gb kotalı adsl hesabımdan başka +3 hesap daha kullaniyordum ( yani 3*4=12 gb Kota ) Ama ne olduysa bir anda her şey durdu artık diğer 3 hesabı kabul etmiyor sistem :S Geek q31 adsl modem kullaniyorm.. Acaba modemden mi kaynaklaniyor yoksa TTnet'mi bir şeyler yapti bağlantıya..

    + Ramazan Bayramındada Kapanmişti bu özellik.. Bayram geçince Açılmıştı tekrardan ?

    Sizde NE olabilir we Ne yapabilirim.. Çok ihtiyacm war 12 gb yetmiyordu 1024e 3 gb nası yettiricem :S
  • arkadaşlar bana yardımcı olabilicek varmı internet üzerinden yaklaşık 2 aydır sorun yaşamaktayım 1 yıldır çok rahat internet kullanıyordum ama son 2 aydır inanılmaz bir yavaşlama 10 mblik dosyaları 3 saatte indirmeye internet üzerinden oyun oynanmamaya başlandı sounnda delirdim ve bilgisayarımı bilgisayarcıya götürdüm full format atıldı bilgisayarı bugün aldım ve düzelmiştir derken bilgisayarda sorun devam etmekte ne yapıcam anlamadım dns/ıp numaraları otomatik olarak seçiliyor hiç bir sorun gözükmüyor...

    2. olay üst katta oturan kişide bizden çekiyor adslyi ama onda hiç bir sorun yok gece 2 sabah 8 giriyo sürekli anlayamadığım kablodan sorun olsa mutlaka üsttekindede sorun olur ama onda hiç sorun yok daha ne yapmaylıyım bilmiyorum zoom modeme göre bi kaç şey daha ayarladık ama sonuç nafile hep aynı hep aynı

    ne yapmalıyım beyler bana bi fikir pls




  • benim bir sorum olucaktı benim baglantım 1024/256 sınırlı 3 gb ve 3 kısı kullanıyoruz ama bıze cok pahalıya gelıyor ben 256/64 sınırsız yaptırmak ıstıyorum ınternet cok yavaslarmı?
  • Arkadaslar sizde de "baglanti dusmesi" gibi bir sorun oluyor mu? Bende devamli internet dusuyor bazen cok sik oluyor bezdiriyor .Telekomdan yetkili cagirdim geldi bakti.Modemde sorun var dedi degistir dedi."Usb modemimi degistir routerli modem al telekomun tavsiye ettigini al 'dedi 2 senelik herkesin tavsiye ettigi modemimi (ASUS)
    kotuledi.Gittikten sonra 1 gun daha sorun devam etti.Sonra 2 senedir kullandigim gibi simdi de sorunsuz kullaniyorum modem SAKIR SAKIR calisiyor ne is.Bizi kolpaya mi getirti bu amca bazen dusuruyorlar boyle baglantiyi birde cok download yapiyorum sunger gibi gicik mi kaptilar acaba ?
  • ya bu 2-3 gundur baglantı felaket burada (pendik-ist)
  • yaklaşık 1 saattir bağlantı gidip geliyor herkeste bu sorun var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozkulse

    yaklaşık 1 saattir bağlantı gidip geliyor herkeste bu sorun var mı?


    evet ankaradayım... 2 gündür çok kötü. dün yarım saat gelmedi. bugün de 1.5 saat içinde 3 kez kesildi ve geldi...
  • Bağlantım 10kpbs Artık sıkıldım bu tur ttnet arızalarından. nezaman düzelecek buuuuuuuuuuuuuuuuu

    3 günden beri 10kpbs çekilmiyoooo
  • ben zoom x5 modem kullanıyorum.fakat 3 makine ile aynı anda intenete bağlanmıyorum.öbür iki makinayı kapadıgım zaman bağlanıyorum.bütün makinalara format attım kabolyu taktıktan sonra yeniden başlattım fakat olmadı.bu acaba neden olabilir.?ilgilenirseniz sevinirm
  • Arkadaşlar..
    Bilgisayarı her açtığımda farklı şeyle karşılaşıyorum. Ya bağlantı iyi ve her şey normal ya sınırlı bağlantı var veya yok mesajı ya da bağlantı iyi internet sitelerine bağlanabiliyorum ancak msn bağlanmıyo.. Bazen de msn de bağlanıyor ancak ne dosya alış verişi yapılabiliyor ne de kameralı veya sesli görüşme. Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir. Bağlantı yapılandırmamdan ya da ethernet kartındaki bi problemden olabileceğini düşünüyorum.. fikirlerini ve önerilerini alabilir miyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsli -- 17 Aralık 2006; 21:49:29 >
  • Şu anda mükemmel ve klasik bir adsl sorunu yaşıyorum, sayfalar yarım saat sonra açılıyor veya hiç açılmıyor filan çekilmiyo hiç, bu tür sorunu olan varmı başka şu anda acaba ? İşimiz gücümüz var bir sürü zaman kayboluyo bu yüzden sinirlenmeye başladım .. Bu şekilde olmaz ama ayıp ya, sinir hastası olacam durduk yere !
  • bendede hiçbir sayfa acılmıyor.ve ayar için bile explorer a giremiyorum.defalarca modemi kaldırıp yeniden kurdum olmuyor.telekomu arıyorum hattınız normal diyor.acilen yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ferhatsb

    quote:

    Merhabalar.

    Üsküdarda oturuyorum, U.S. robotics 4 port rooter (wireless DEĞİL!!!) ve 512 K kullanıcısıyım.

    05.03.2006 tarihinden başlamak üzere belli bir hız aybım var. Yurt dışı sitelerine ulaşamaz yada refresh yaparak ulaşabilir duruma geldim. Bu arada oyunları ise (WoW) 300 civarı olan latency nin 2000+ bulacak şekilde oynamaya başladım. Ancak alakasız saatlerde, mesela gece yarısından sonra ya da sabahın köründe herşey mükemmel. Ne zaman saat 7.30 PM'i geçiyo intrnetin fişini çekmişcesine yavaşlama oluyo ve saat 12 gibi fişi yeniden takmışcasına hız artıyor.

    Bahsettiğim akşam saatlerinde, bu siteye (www.dananimhaber.com) verdiğim pinglerin soncu 1000+ olabiliyor, gece yarısından sonra ise 17 civarında seyrediyor. Aynı anda karşı taraftan bir arkadaşımla yaptığım realtime ping testi sonucu, o ortalama 30 alırken ben 800 aldım. Speedtest denen programla normalde 440 civarı olması gereken bağlantımın <200 olduğunu da gördüm. Bu değer tam primetime da 130 u bulabiliyor ve saat 1 AM den sonra 441.9 değerine yükseliyor.

    ADSL destek hattını 5-6 sefer aradım. (444 0 375 ) sonuçta hat değerleri nomal dediler başka biey demediler. Türkiyenin pazar günü yaşadığı yurtdışı fiber hattındaki kopma faciasından haberleri bile yoktu.

    Anadolu yakasına özellikle de Üsküdar civarına ait olduğunu düşündüğüm bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı. Çözüm onerilerinizi bekliyorum.


    Üsküdar'da aynı sorunu yaşamaktayım son 1 aydır, deliricem bir virüsdür takıtı ttnet, ne kolay karşıya suç atmak... basit kurum ,basit insanlar, kalitesiz hizmet = ttnet!



    üsküdarda oturuyorum,artık oyun oynamak filan hayal oldu,saat 7 oldumu bilgisayarı kapama hazırlığı yapıyorum bekliyorum 30dk sonra düzelicek(00:00) internet.ALLAH BELASINI VERSİN BU TÜRK TELEKOMUN!paramızla rezil oluyoruz,forumları araştırdım kasım başından beri bu sorun var!Artık bişeyler yapma zamanı gelmedi mi?5saat ben neden internetimi kullanamıyorum!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 20 Aralık 2006; 23:32:50 >




  • Merhaba arkadaşlar. neredeyse 6 saattir üzerinde uğraştığım bir probleme cevap bulmak için sizlerden yardım istiyorum.

    benim arkadaşımın datron marka adsl modemi var. 3 ay önce modemin güç alıcısında bir problem olduğu için servise gitti, ve tamir olup geri geldi. arkadaşım benden modemi kurmak için ricada bulundu, gidip taktım. ilk başta sinyal aldım, hatta msn i açtım sonra tüm bilgisayarlara dağıtmak için kapattım modemi, ve hub'ı vs. bağladıktan sonra tekrar modemi açtım. ancak bu sefer sinyal alamadım, dsl ışığı söndü. defalarca denedim olmadı. değişik telefon kabloları kullandım, gene netice alamadım.daha sonra ucuz bir usb modem vasıtasıyla acaba şebekede ya da sinyalde mi bir sorun var diyerekten denedim, ve bu usb modemde bağlantı aldım. yani sinyal var.

    bunun üzerine modemi kendi evime getirdim, belki problem modemdendir diye kendi telefon hattıma bağladım, ancak modemin çalıştığını ve bağlandığını gördüm. yani sorun modemden değil. gelgelelim zaten modemden olsaydı o ilk taktığımdaki sinyali de alamazdı.

    bunun üzerine iki telefon kablosunun da bozuk olduğunu varsayarak yeni ve daha kısa(temassızlık riski olmayan) bir kabloyla denedim. ancak benim evimdeyken bağlandığım, sinyal aldığım modem yine orda dsl ışığı yanmaksızın çalışmadı. daha doğrusu sinyal alamadı.
    şimdi; sorun modemde değil, çünkü modem bende çalıştı. kablolarda da değil, çünkü neredeyse 3 kablo denedim, hatta gidip bugün yenisini aldım ama olmadı. şebekede ya da hatta da değil çünkü öyle olsaydı usb modemde bağlantı sağlanamazdı.

    biliyorum hikaye karışık ama işin içinden çıkamadım. neredeyse bütün ihtimalleri denedim ama bu lanet olası bağlantıyı sağlayamadım. aynı durumdan yaşamış olan arkadaşlar, ya da fikir sahibi olan arkadaşlar öneride bulunup yol gösterirse sevinirim, zira kafayı sıyırmak üzereyim :(

    şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim. sevgiyle!

    dipnot: yanlıslıkla yukarıya da yazmışım, kusuruma bakmayın. hangisi yanlış yerdeyse silebilirsiniz. ama allah rızası için yardım edin :(




  • bir gündür göz gezdiriyorum, ama bir cevap ya da önerisi olan arkadaş yol mu? ricaediyorum, yardımınız gerek
  • iyi günler...benim robotics wireless modemim var... bu modemle hp marka laptopa baglanabiliyorum... ama bi de dell marka bi laptop var ordan baglanamıyorum.. o dell marka diger wireless modemlere baglanıyor... acaba sorun nedir acaba??? bir bilgisayarcı bana dell biraz eski oldugundan modemle uyum saglamadıgından diyor.. bana biraz saçma geldi...yardımcı olursanınz sevinirim....
  • Şuan net çok yavaş.Sınırsız 256 kullanıyorum normalde bu kadar yavaş değildi.yavaş değildi hatta rahat rahat bana yetiyordu fakat şimdi 3 kb ile sayfaları açıyor.Normalde 27 kb olması lazımdı.Sizdede yavaşlama fln var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: RespectCourage

    quote:

    Orjinalden alıntı: ferhatsb

    quote:

    Merhabalar.

    Üsküdarda oturuyorum, U.S. robotics 4 port rooter (wireless DEĞİL!!!) ve 512 K kullanıcısıyım.

    05.03.2006 tarihinden başlamak üzere belli bir hız aybım var. Yurt dışı sitelerine ulaşamaz yada refresh yaparak ulaşabilir duruma geldim. Bu arada oyunları ise (WoW) 300 civarı olan latency nin 2000+ bulacak şekilde oynamaya başladım. Ancak alakasız saatlerde, mesela gece yarısından sonra ya da sabahın köründe herşey mükemmel. Ne zaman saat 7.30 PM'i geçiyo intrnetin fişini çekmişcesine yavaşlama oluyo ve saat 12 gibi fişi yeniden takmışcasına hız artıyor.

    Bahsettiğim akşam saatlerinde, bu siteye (www.dananimhaber.com) verdiğim pinglerin soncu 1000+ olabiliyor, gece yarısından sonra ise 17 civarında seyrediyor. Aynı anda karşı taraftan bir arkadaşımla yaptığım realtime ping testi sonucu, o ortalama 30 alırken ben 800 aldım. Speedtest denen programla normalde 440 civarı olması gereken bağlantımın <200 olduğunu da gördüm. Bu değer tam primetime da 130 u bulabiliyor ve saat 1 AM den sonra 441.9 değerine yükseliyor.

    ADSL destek hattını 5-6 sefer aradım. (444 0 375 ) sonuçta hat değerleri nomal dediler başka biey demediler. Türkiyenin pazar günü yaşadığı yurtdışı fiber hattındaki kopma faciasından haberleri bile yoktu.

    Anadolu yakasına özellikle de Üsküdar civarına ait olduğunu düşündüğüm bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı. Çözüm onerilerinizi bekliyorum.


    Üsküdar'da aynı sorunu yaşamaktayım son 1 aydır, deliricem bir virüsdür takıtı ttnet, ne kolay karşıya suç atmak... basit kurum ,basit insanlar, kalitesiz hizmet = ttnet!



    üsküdarda oturuyorum,artık oyun oynamak filan hayal oldu,saat 7 oldumu bilgisayarı kapama hazırlığı yapıyorum bekliyorum 30dk sonra düzelicek(00:00) internet.ALLAH BELASINI VERSİN BU TÜRK TELEKOMUN!paramızla rezil oluyoruz,forumları araştırdım kasım başından beri bu sorun var!Artık bişeyler yapma zamanı gelmedi mi?5saat ben neden internetimi kullanamıyorum!!!






    Arkadaşlar bende Üsküdardayım aynı sorunu tam bahsettiğiniz saatlerde bende yaşıyorum.Yaklaşık 10 12 kez telefon açtım destek hattına.Oradakilere sadece telefonda kibarca nasıl konuşulur onu öğretmişler sanırım.Akşam arıyorum,anlatıyorum bazen anlamıyorlar (Benim bağlantım açık ama ping sayım normain 10 katı dedim.Verdiği Cevap : Modeminizin Işığı Sabit Yanıyormu :) )Arıza kaydı aldılar 8 kez ,sonra sabah uyandırma servisi gibi saat 10 da arıyorlar. Dövecek gibi arızanızı onaylıyor musunuz? sorusu vs. vs. yani Üsküdar çökmüş durumda ama kendi haberleri yok....Bu arada bi arıza kaydında gece saat 11.30 da bi adam aradı sizdedemi ping sorunu varmış dedi ozaman ben gidim Acıbadem Telekomdan bakayım dedi neyse ben size dönerim dedi gidiş o gidiş :) hala adamı merak ediyorum acaba bişeymi oldu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genocider23 -- 25 Aralık 2006; 23:29:42 >




  • Ping sorunu olan arkadaşlarda düzelme yada nezaman düzeleceğine dair haber alan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.