Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.3.1 (FSR-RSR-AFMF) (533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.549
Cevap
189
Favori
1.251.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    Bu ses anti lag özelliği aktif ise oluyor. Ben kapattım bir daha olmadı bu ses. Anti lag aktif diye bildirim sağlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:25:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz kurulum yaparak bu son gelen driverı kurdum fakat RDR2'de oyuna ilk girişte bir defaya mahsus alt-tab yapma zorunluluğu problemi devam ediyor maalesef.
  • Adrenalin 2020 benim 5700xt'ye hiç iyi gelmedi. Bu son güncellemeyi de yapayım dedim. Belki düzelmiştir dedim. Daha beter oldu. Bf5 oynarken görüntü gitti , siyah ekran geldi. Herhangi bir ayar falan açık değil, direk standart ayarlarda kullandım. Ben de yine 19.12.1'e geri döndüm. Çünkü en sıkıntısız sürücü şu an o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni gelen driverleri kurdum denedim yaklaşık bir hafta ama bana da en sıkıntısız 19.12.1 gelmişti tekrar onu yükledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Adrenalin 2020 benim 5700xt'ye hiç iyi gelmedi. Bu son güncellemeyi de yapayım dedim. Belki düzelmiştir dedim. Daha beter oldu. Bf5 oynarken görüntü gitti , siyah ekran geldi. Herhangi bir ayar falan açık değil, direk standart ayarlarda kullandım. Ben de yine 19.12.1'e geri döndüm. Çünkü en sıkıntısız sürücü şu an o.
    Arkadaşın dediği gibi en sorunsuz güncel driver 19.12.1.Hiç son güncel 2 driver a bulaşmayın derim.Reddit ve yabancı forumlarda da baya sorun yaşayan var son 2 driver da.Zaten bu kadar değişikliği aynı anda bünyesi kaldırmadı gibi.Oturur muhakkak.
  • Bu gidişle oturması 3-4 ayı bulur gibi geliyor.1 düzeltme yapıp 2 sorun çıkarıyor adamlar.Mortal kombatt 11 oyundan atma sorunu mevcut ve bu sorun en son sürüm olarak 19.8.1'de sorunsuz.Gerisini siz düşünün.
  • AMD su driver isini bi halledemedi gitti yillardir.
  • 19.12.1 sürümü de benim karta coil whine yapıyor, web sitelerinde mouse scroll'u kaydırırken twitchte birşey izlerken vs coil whine oluyor kartta. kartın coil whine derecesi bu sanıyordum 2020'yi kurunca coil whine komple gitti oyunlarda var sadece çok az. şimdi denemek için 2019 u kurdum anında başladı. driver ile coil whine olması da çok ilginç

    reddit'te de aynı sorunu veya tam tersini yaşayanlar var, 2020'den sonra coil whine başlayanlar vs
  • Olur mu arkadaşlar bizler(driverda sorun yaşayanlar) kurmayı bilmiyoruz, kullanmayı bilmiyoruz hatta çok kurcalıyoruz ondan başımıza geliyor boyle saçma sapan hatalar...
    Unutmayın, sütte bile leke olabilir ama radeon suruculerin de asla !
  • alternatif olarak adrenalin yüklemeden sadece salt driver da yükleyebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psikobat

    Olur mu arkadaşlar bizler(driverda sorun yaşayanlar) kurmayı bilmiyoruz, kullanmayı bilmiyoruz hatta çok kurcalıyoruz ondan başımıza geliyor boyle saçma sapan hatalar...
    Unutmayın, sütte bile leke olabilir ama radeon suruculerin de asla !
    Evet öyle bir algı var aslında işi şaka yoluyla yazsanız da.

    Bazen aradan bir iki tane dingil "ala ala bi bana mı olmuyor yav, sizde propblem vardır" tarzı açıklama yapıyor. Bunu her yerde de görürüz. Windows 10 başlığında bile "bi bana olmuyor yav, sizde hata vardır yav" diyen tipler gırlaydı bir dönem. Sanırım yazmaktan yoruldular.
  • aschil arkadaşın da yazdığı gibi sadece driver kurup deneyen varmı arkadaşlar
  • Suppordle kullanıcısına yanıt
    Ben gülüp geçiyor cevap bile vermiyorum artık, hayır adam kartı kullansa gene bir nebze tamam, oda yok... Ama nasıl bir özgüven nasıl bir gönül bağı varsa referans olarak youtube alıp sazı eline alıyor.
    Hayır ciddiye alıp desem ki sen daha babanla gezerken biz athlon xp kalemle çizip overclock yaptık yada 9500 e bios atıp 9700 yaptık olmayacak.
    Neyse..
  • Arkadaşlar ekran kartım Sapphire 5700XT Pulse Modeli.En guncel driveri temiz kurulum yaparak kurdum .Fakat Fifa 2017 ,Witcher 3 de yada bazı video programlarında siyah ekran sorunu oluşuyor.Göruntu gidip geliyor. Bilgisayar ilk açılışta görev çubuğunda da çizgiler beliriyor ve yavaş yavaş kayboluyor .Sonraki yeniden başlatmada hiç bir sorun yok .Performansta da sıkıntı yok ama bazı oyunlarda da 1 ya da 2 saat sonra siyah ekrana duşup oyundan atıyor. 5700XT kartlarda Umarım çoğu kişinin yaşadığı benzer sorunlar driverla ilgilidir.Yoksa artık bu modelin kronik sorunlu olduğunu duşunmeye başladım
  • bU 19-12-XX serisi olduğu gibi sıkıntı. CW duymaya başlamam ve ekranın kararıp tekrar normale dönmesi bu sürücülerle başladı. Şu saçma sapan sorunlar olmasa 5700 alacaktım. Ama rx570 bile çok.
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    Hocam bende RX 590 var. Bazen bilgisayar ilk açıldığında masaüstü geldikten az bir süre sonra black screen e düşüyorum ve reset atmam gerekiyor. İşlemci ve ramden şüphelendim ama sizin bu yazınızı görünce acaba ekran kartindan mıdır diye düşünmeye başladım şuan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasanızdaki parçalarda statik elektiriklenme oluyordur pc yi kapatınca güçkaynağından düğmesinede basınız bu yöntemi deneyin olumlu yada olumsuz dönüş yapabilirmisiniz bu yoruma ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarı kapattıktan sonra güç kaynağından anahtarı sıfıra getiriyorum. Ertesi gün kaynağı açıp Power butona bastığımda her zaman olmasa da çoğu zaman Windows yükleniyor yazısı gelmeden kasada ki tüm elektrik gidiyor, fanlar ve ışıklar tamamen kapanıyor ardından 2-3 Saniye sonra kendi kendine tekrar açılıp sorunsuzca masaüstüne kadar geliyor ve o gün boyunca sorun çıkarmadan kullanıyorum.
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    cw sorununu drivera nasıl bağladınız hiç anlamış değeilim.
  • 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.