Şimdi Ara

Adolf Hitler'in Mercedes'i açık arttırmaya çıkıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • burada tvlerede herkezin şahitliğini yaptığı hitlerin hatırası marka amblemini (mercedes) bugün taşımayan benimsemeyen devlet reisi yok gibi,, neyin afrasını tafrasını yapıyorsunuz aktroller ,, hitlerin oyuncağı yaşıyor,, ama bir sorun var hitler nerede,, burada insan kusursuz değil ölürde , alzaymır da olur, geriye bir tek gerçek kalır, işte mülk Allah'ın dır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım ve teknoloji ile bir alakası var mı şimdi bu haberin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu başlığı ve içerik uyumu mükemmel.
  • benhuraxu B kullanıcısına yanıt
    Gerçekten acınacak haldesin. Üzülmüyorum, böyle kal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pej
    Unutmayalım, Allah doğada da olduğu gibi her zaman teknolojide üstün, güçlü ve akıllı olanın yanındadır.

    Bazı ilginç tespitler yapmışsın ama ben bu söze katılmıyorum. (Bir de bazı şeyler ters gibi görünse de aynı kaynaktan çıkan propaganda onlara da dikkat etmek lazım)

    Allah'ı zayıf, taraf tutan biri gibi göstermişsin haşa! Allah'ın gücünün yanında diğer şeylerin ne gücü olabilir ki? Gücü veren o. Allah neyin ne olduğunu Kuran'da gayet güzel bir şekilde açıklamış. Elçisi aracılığıyla da uygulamalı olarak göstermiş. Olaya sadece madde gözüyle bakan da yanlış bakıyor, sözde manevi bence hayali olarak bakan sözde Müslüman da yanlış bakıyor.
    İşin özü basit ama hep kafamız karışıyor nedense. Allah'ı kabul et. Onun emirlerine uy. O emirler arasında yarattığı ve hükümlerinin değişmeyeceğini söylediği bu evrenin kanunlarına uygun şekilde hareket etmek de var; senin bahsettiğin teknolojiyi geliştirmek gibi ama dengeyi bozanlara karşı dengeyi sağlamak da var. Gökten mucize ya da melek beklemek yok. Ha bunlar
    yok mu, var. Ama Müslümanların en zayıf ilk zamanlarında bile Allah kalbiniz teskin olsun diye savaşta yardım gönderdiğini söylüyor ama işin özü bu değil.
    İşin özü, düzgün, çalışkan olmak, hak yememek, her şeyin hakkını vermek, cesur olmak, birlik olmak, sürekli gelişme halinde olmak yani 2 günü birbirine eşit olmamak vs vs.
    Sen bunları yapınca zaten senin mucizeye mi ihtiyacın var? Bugün Müslümanların! %0.01'i bu kriterlere uyuyor mu? Kurandan sadece birkaç ayet ezberlemişiz. Onu da yapmıyoruz ama sadece onlar yok. İşini düzgün yap diye de ayet var,
    ölçü tartıyı doğru yap (ki bu elma tartma değil her işte hakkını ver), yapmayacağın şeyi söyleme diye de var. Kısaca olayı bir bütün olarak almadıkça bu işin içinden çıkılmaz. Bugünkü en büyük sıkıntı o! Bir pasta tarifinde bile 10 adımdam 2 adımı yaparsan
    o pasta nasıl olur? 6000 küsür ayetten birkaç tanesini yarım yamalak yaparsan da bugünkü durum ortaya çıkar işte! Bu da şeytana o pasta tarifini kötülemek için fırsat verir, bazıları da bu tuzağa düşer.
  • Vay be, VW'nin kuruluş emrini veren Hitler bile Merso'ya biniyormuş. Haberi görünce nedense aklıma eski Düzce belediye başkanı geldi: "Passat mı çekeyim yanlarına?"
  • allah güçlünün akıllının teknolojik olarak gelişmiş olanın yanındaymış.entersan bir teori.
  • Müthiş bir koleksiyon parçası olur. Çok pahalıya gidecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

    Bu mercedesi bile kullansan şimdiki çoğu arabaya tac çıkarır....yanlışmıyım ?

    Nick mesaj uyumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastShip


    quote:

    Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

    Bu mercedesi bile kullansan şimdiki çoğu arabaya tac çıkarır....yanlışmıyım ?

    Nick mesaj uyumu

    Ne yani öyle değil mi? Bu Mercedesde bulduğun bazı şeyler çağın bir çok aracında olmaz Ayrıca MB benim zevkime hitap etmese de onu bir marka olarak görüp Araçlarını da takdir edebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    başındaki adam diktatör olacak ve sen bunları yazabileceksin öyle mi?ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz da bu kafayı yapabiliyorsunuz ben açıkçası merak ediyorum.

    bunu en son atilla taş a diyorlardı diktator olsa sen bu twitleri atamazdın diye sonra herif bir sene hapis yattı
    14 yaşinda cocugu bile tutukluyorsunuz hadi git alıgnı baska yerde yap aktrolcuk kimse yemiyor artık bunları tüm dunya sizin ne mal oldugunuzu biliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atarlı.ergen

    buraya gelip kemalin ağzıyla konuşmayın :D
    7 seçim kaybetmiş hala diktatör arayıyorsa aynaya baksın ;)
    5 yılda 4 kurultay rakipleri partiden ihraç et ve sonra başkasına tek adam de :D

    Adolf Hitler'in Mercedes'i açık arttırmaya çıkıyor



    yine yalan yine algı yaratma, kk ya kurultayda rakip olan muharrem ince şu an hala milletvekili ve kaybettiği kurultaydan sonra yeniden milletvekili adayı yapıldı ve seçildi, hayatınız yalan dolan agzınızda allah kitap ama her turlu ahlkasızlık ifitra var
  • volkie kullanıcısına yanıt
    cumhurbaşkanına hakaret diye bir kanun var ve bu kanun erdoğan zamanında çıkmadı.başbakanken kişisel algılanırdı ama cumhurbaşkanı kanunlarla korunuyor bu ülkede.önce işin doğrusunu öğrenin öyle gelin karşıma.çoluk çocukla uğraşmaktan sıkıldım ben artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    cumhurbaşkanına hakaret diye bir kanun var ve bu kanun erdoğan zamanında çıkmadı.başbakanken kişisel algılanırdı ama cumhurbaşkanı kanunlarla korunuyor bu ülkede.önce işin doğrusunu öğrenin öyle gelin karşıma.çoluk çocukla uğraşmaktan sıkıldım ben artık.

    yaw he he hakaretten yatıyor cogu demi ayrıca şu an kendisi ak parti genel başkanı yani siyasi tarafida var, bu ucubeyide siz getirdiniz bu arada atilla taş hakaretten ceza almadı onu ögren aktrolcuk,

    ayrıca bu yasa akparti zamanında cıkmadı daha öncede vardı demişsizn evet vardı ama cumhuriyet tarihinde toplasan 3 5 dir ceza alan ama rte zamanında 1600 u geçmiş evet o tam bir demokrat asdaqwwswa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 28 Aralık 2017; 14:43:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: Father Torque

    Serafon arkadaşım,

    Ah keşke senin gibi çağdaş düşünen Müslümanlar çoğalabilse. Ama bir çoğu Kur'an'a uymak adına Ortaçağ değerlerini savunup aynı döneme geri dönmeye çalışıyor.Kendi eksikliklerini örtbas etmek için de batıyı kötülüyor,hatta düşman oluyor ve batının artık sonunun geldiğine inanıyor ve Müslümanların yükselmesini bekliyor. Batı da radikal Müslümanları kışkırtıp birbirlerini yok etme planını uyguluyor.Buna neden engel olamıyor Müslümanlar? Çünki zeka sorunu var genlerde.
    Müslüman ülkeler arasında yine en iyi durumda olan Türkiye OECD ülkeleri arasında eğitim başarısında son sıralarda. Buna eğitim kalitesi ile ilişkisi daha az olan "okuduğunu anlamada" son sıralarda olmak ta dahil maalesef. Bu zeka geriliğine işaret ediyor ve araştırmalar da bunu doğruluyor. Aşağıda 5-10 milyon olan Yahudiler ile 1.5 milyar olan Müslümanların dünyada bilime ve sanata katkılarını kıyaslayınca bu zeka sorunu çok açık.
    Almanya'da yaşayıp Alman okullarında okuyan, yani beslenme ve eğitim kalitesi etkisinin olmadığı diyebileceğimiz bir ülkede Alman çocukları ile Türk çocukları arasında %20 zeka farkı olduğu tespit edilmiş. Tabi bu fark sonraki dönemde eğitimin ve çevrenin zekayı geliştirmeye katkısı gelişmiş ülkelerde olduğu gibi olumlu ise azalıyor.

    “Müslüman dünyasi neden geride kaldı?”
    Dünyada yalnızca 14 milyon Yahudi / Musevi var. (Kuzey ve Güney Amerika’da 7 milyon, Asya’da 5 milyon, Avrupa’da 2 milyon ve Afrika’da 100 bin Musevi yaşıyor.) Peki, kaç Müslüman var: 1,4 milyar Müslüman. (1 milyar Asya’da, 400 milyon Afrika’da, 44 milyon Avrupa’da, 6 milyon Amerika kıtasında.) Yani dünyada 1 Musevi’ye karşın 100 Müslüman var…
    İyi ama Yahudiler Müslümanlardan niçin 100 kat daha güçlü ve daha zengin ve daha eğitimli ve daha mucitler?

    Tüm zamanların en etkin bilim adamı Albert Einstein bir Yahudiydi.
    Psikanalizin babası Sigmund Freud bir Yahudiydi.
    Karl Marks Yahudiydi.

    Tüm insanlığa zenginlik ve sağlık katmış Yahudilere bakalım:
    Benjamin Rubin insanlığa aşı iğnesini armağan etti.
    Jonas Salk ilk çocuk felci aşısını geliştirdi.
    Gertrude Elion lösemiye karşı ilaç buldu.
    Baruch Blumberg Hepatit-B aşısını geliştirdi.
    Paul Ehrlich frengiye karşı tedaviyi buldu.
    Elie Metchnikoff bulaşıcı hastalıklarla ilgili buluşuyla Nobel ödülü kazandı.
    Gregory Pincus ilk doğum kontrol hapını geliştirdi.
    Bernard Katz nöromasküler iletişim (kaslarla sinir sistemi arası iletişim) alanında Nobel ödülü kazandı.
    Andrew Schally endokrinoloji (metabolik sistem rahatsızlıkları, diyabet, hipertiroid) tedavilerinde kullanılan yöntemi geliştirdi.
    Aaaron Beck Cognitive Terapi’yi (akli bozuklukları, depresyon ve fobi tedavilerinde kullanılan psikoterapi yöntemini) geliştirdi.
    Gerald Wa gld insan gözü hakkındaki bilgilerimizi geliştirerek Nobel ödülü kazandı.
    Stanley Cohen embriyoloji (embriyon ve gelişimi çalışmaları) dalında Nobel aldı.
    Willem Kolff böbrek diyaliz makinesini yaptı.
    Peter Schultz optik lif kabloyu,
    Charles Adler trafik ışıklarını,
    Benno Strauss paslanmaz çeliği,
    Isador Kisse sesli filmleri,
    Emile Berliner telefon mikrofonunu,
    Charles Ginsburg ilk bantlı video kayıt makinesini geliştirdi.
    Stanley Mezor ilk mikro-işlem çipini icat etti.
    Leo Szilard ilk nükleer zincirleme reaktörünü geliştirdi.

    Peki, ama; son 100 yıl içinde Yahudiler sadece bilimsel alanda 104 Nobel ödülü kazanırken, 1.4 milyar Müslüman neden yalnızca 3 Nobel kazandı.

    Yahudi inancına bağlı ve küresel çapta büyüyüp tanınmış şu yatırımcılara/işadamlarına ve markalarına bakalım:
    Ralph Lauren (Polo),
    Levi Strauss (Levi’s Jeans),
    Howard Schultz (Starbuck’s),
    Sergei Brin (Google),
    Michael Dell (Dell Bilgisayarları),
    Larry Ellison (Oracle),
    Donna Karan (DKNY),
    Irv Robbins (Baskins & Robbins),
    Bill Rosenberg (Dunkin Dougnuts),
    Richard Levin (Yale Üniversitesi’nin kurucu başkanı).
    Yahudi inancına bağlı ve küresel çapta büyüyüp tanınmış şu sanatçılara bakalım:
    Michael Douglas, Dustin Hoffman, Harrison Ford, Woody Allen, Tony Curtis, Charles Bronson, Sandra Bullock, Billy Crystal, Paul Newman, Peter Sellers, George Burns, Goldie Hawn, Cary Grant, William Shatner, Jerry Lewis, Peter Falk…
    Yönetmenler ve yapımcılar arasındaki Yahudiler:
    Steven Spielberg, Mel Brooks, Oliver Stone, Aaaron Spelling (Beverly Hills 90210), Neil Simon (The Odd Couple), Andrew Vaina (Rambo 1 /2 / 3), Michael Mann (Starzky and Hutch), Milos Forman (One Flew Over The Cuckoo’s Nest, Amadeus), Douglas Fairbanks (The Thief of Baghdat), Ivan Reitman (Ghostbusters), Kohen Kardeşler, William Wyler, William James Sidis.

    Sorun kendinize:
    250’lik IQ derecesiyle dünyaya gelmiş en parlak insan hangi dine mensuptur?

    Türkiyenin ortalama IQ derecesi 85-90 arası iken Avrupa 100-110, Kore ve Japonya 105-110 arası. Tabi ülkelerin iyi eğitimli ailelerin çocukları arasında bu fark yok gibi. Ama liderleri seçen de vatandaşların tümü.

    Sonuçta Allah son din olan İslamın Müslümanlarına hadi rızkı anladık, çalışma ile ilgili, ama zekayı hatta alnımıza yazılı dediğimiz ömürü bile eksik veriyor. Bunun toplumsal nedenlerin uzun uzun girmek istemiyorum ama en belirgin nedeni Müslüman toplumlarda evine mahkum edilen, dışarda çalışması teşvik edilmeyen, özgüveni bilinçli zedelenen kadınların çocukları ile kaliteli ve zekalarını geliştirici şekilde iletişim kuramamaları.

    Eğer içinizde eğitimli yabancı ailelerin çocukları ile iletişimine şahit olmuş kişiler var ise bu dediğimi daha iyi anlarlar. Özellikle öğrenci değişim programları ile batılı ailelerin yanına gitmiş öğrenci arkadaşlarımın çarpıcı tespitleri vardı bu konuda. Ben de ilginç tespitler yapmıştım tanıdığım yabancı ailelerin çocukları ile iletişimi konusunda ve o gencecik yabancı gençlerin özgüvenlerine ve zekalarına hayran kalmıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pej -- 28 Aralık 2017; 15:8:5 >
  • volkie kullanıcısına yanıt
    yaran var demekki gocunmuşsun koçum.ne yiyor ne içiyorsunu bu kafayı yapmak için deyince atladın hemen ortaya.atilla taş fetöden girdi içeri.benim baştan söylediğimi anlamamışsın sanırım.ne dedim ben "başındaki adam diktatör olacak ve sen bunları yazabileceksin öyle mi?ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz da bu kafayı yapabiliyorsunuz ben açıkçası merak ediyorum."
    bırak bunları da şama git esede veya pyongyaanga git kimyona yaz bakalım bunlar bişi denicem.ondan sonra konuşuruz tekrar.
  • yavrucum anlamıyormusun benmi anlatamıyorum.kanun koyulmuş cumhurbaşkanına hakaret işlem gerektiriyor.o bu kanunu çıakranlarda sizin kafa zamanında.hesapta cumhurbaşkanına hakaret ettirmeyecektinizya hani.erdoğan şikayetinden vazgeçmesine rağmen bu kanun yüzünden işlem yapıldı.
    esed hala esed hatta terörrist.gündemi takip et biraz sen.
    neyse sen dediğimi dene ondan sonra gelirsin tekrar konuşuruz senle bakalım bizimki ile aynı muameleyimi yapacaklar.e



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 28 Aralık 2017; 14:53:51 >
  • volkie kullanıcısına yanıt
    neyse boşverdim ben senin anlayacağın yok derdin idrar yarıştırmak.imam-ı gazali ne güzel demiş.

    Adolf Hitler'in Mercedes'i açık arttırmaya çıkıyor
  • la %'10u yahudi bebelerinin okumasında kullanılacakmış

    bu yahudilerin fakir olanı var mı la ?

    tel avivin yerlisi bi hatun bulup evlensek de hayatımız kurtulsa
  • 7.7 litrenin vergisi kaç para? Hem çok yakmaz mı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.