Şimdi Ara

ADOBE PREMIERE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
27.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beyler ben bu programı daha yeni öğreniyorum. Bir sorum olacak bir ekranda iki videoyu nasıl oynatırız bilen varsa acil yazsın. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Selam arkadaşlar, Premiere CS5 kullanıyorum. Önceden yaşamadığım bir sorunla karşı karşıyayım ve işin içinden çıkamadım. Dosya import etmek istediğimde o kadar uzun sürüyor ki, bazen 2-3 saatim boşa geçiyor. Ve bu sırada işlemci %100 çalışarak bilgisayarı çok kastırıyor. 2-3 dk'lık bir mov dosyasını 15 dakikadan fazla sürede import ediyor. mp4 veya diğer dosya formatlarında az daha kısa ama yine önceki tecrübelerime göre çok uzun sürüyor. Önceden 10 tane mov dosyasını sürükleyip import etmek istediğimde 1 dk falan sürerdi. Şimdi aynı dosyalar, aynı projenin içerisinde bu şekilde zaman kaybettiriyor. Hele ki sonra ki gün proje dosyasını açmak gerekirse -ki mutlaka gerekiyor, o zaman esas şenlik başlıyor işte. 2-3 saat bırakıyorum bilgisayarı kendi haline.

    Bilgisayar donanım olarak yeterli. Önceden şimdi çalıştığım bilgisayardan daha kötü bir cihazla bile bu yıldırıcı sorunu yaşamıyordum. Bunun acaba bir ayarı falan mı vardır yada yüklenmesi gereken bir eklenti? Mesela şu an altta 1 saattir, içerisinde 23 clip olan bir kurguyu açmaya çalışıyorum. ve bu 2 saat kadar daha sürecek gibi.. Bazen de bilirsiniz Premier çalışırken bir anda kendisini kapatıyor. İşte o zaman sinirden gözüm seyriyor:)

    Yardımlarınızı bekliyorum..




  • arkdaşlar Adobe Premiere Pro CS6 indirdim resmi sayfasında ama nette serial key bulamıyorum yardımcı olurmusunz lutfen cıldırıcam yoksa :S

    https://www.facebook.com/Ak1z4gRuntz burdan ulasırmısını
  • beyler konuyu hortlatıyorum ama cs 5 kullanıcısyım programı kullanıyodum daha sonra hard dske tasıdım ve sımdı bana
    " adobe premiere pro could not find any valid editing modes " hatasını verıyor yardımcı olabılecek var mı ???
  • premiereyi windowsun olduğu dizinde çalıştırısanız daha hızlı olur. Eğer illa taşicam diyorsanız silip oraya kurmak gerek. Crack konusuna gelince Cs6 ve CC crackları diye aratırsanız googlede var. İmport sıkıntısına gelince muhtemelen pc altta bir işlem yapıyordur onları kapatıp tekrar dene bakalım.

    İki videoyu oynatmaktan kasıt multi ekran mı yoksa tek ekranı mı böleceksin ikiyede rendera mı yansicak?
  • teşekkurelr deneyecegım
  • Fortmat problemi yaşayan arkadaşlar rovi total code yamasını yüklemeleri halinde problem yaşamayacaklardır.
  • Arkadaşlar lütfen yardım. Render aldıkdan sonra video renkleri soluk çıkıyor. Adobede çalışırken sıkıntı yok render aldıkdan sonra video renkleri gidiyor yani. soluklaşıyor. Render ayarlarını ne kadar değiştirsemde denesemde sorunu çözemedim. Lütden yardım edin.
  • Arkadaşlar selamlar, Çalışma ekranında efektler, katmanlar ve diğer detaylar çoğalmaya başlayınca , çalışma ön izleme ekranındaki video neredeyse 2 fps değerine düşüyor ve dolayısıyla ön izleme yapamıyorum. Render alıp bakmam gerekiyor. Problemin kaynağı ekran kartı olabilir mi ? Değil ise ne yapmak gerekir ? Konuya hakim arkadaşlar yardım edebilirlerse sevinirim. Teşekkürler.

    Sistem. i7 6700 3,4 - 16 gb ram - GT 740
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.