Şimdi Ara

Adobe FlashPlayer Gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adobe flashplayer gerekli mi arkadaşlar?
    Bir ara güvensiz vs. gibisinden yorumlar vardı kullanıyor musunuz?
    Kullanmıyorsanız alternatif ne önerirsiniz?

• Gerek yok artık flashplayer'a HTML5 yerini aldı onun, zaten kullanan web sitesi de kalmadı gibi.

HTML5'i yerleşik olarak destekliyor bütün güncel tarayıcılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentscream12

Gerek yok artık flashplayer'a HTML5 yerini aldı onun, zaten kullanan web sitesi de kalmadı gibi.

Twitchten filan oynatmıyordu bi ara da ondan sorayım dedim, opera da destekliyor demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Gerek yok artık flashplayer'a HTML5 yerini aldı onun, zaten kullanan web sitesi de kalmadı gibi.

Twitchten filan oynatmıyordu bi ara da ondan sorayım dedim, opera da destekliyor demek ki.

Chrome ile bir sorun yaşamıyorum ben twitch'te
  • quote:

quote:

quote:

Chrome ile bir sorun yaşamıyorum ben twitch'te

Operada da yaşanmaması lazım ama açmıyor şu an twitchteki videoları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 11 Temmuz 2016; 19:36:25 >
  • Eğer gerekli olmasa anında kaldırırım, zira çok baş ağrıtan bir yazılım, sadece internetten video izlemek için 3.parti yazılımlara ihtiyaç olması zaten başlı başına saçmalık, HTML5'le çözüldü bu sorun ama oda yeterli desteği hala sağlayamıyor, yani bir süre daha gerekli, bu arada flash player önceden nerdeyse yılda bir sürüm yayınlarken, şimdilerde google chrome gibi ayda bir sürüm çıkartıyor, galiba onlarda kendilerince bir strateji uygulamaya çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cparty69

Eğer gerekli olmasa anında kaldırırım, zira çok baş ağrıtan bir yazılım, sadece internetten video izlemek için 3.parti yazılımlara ihtiyaç olması zaten başlı başına saçmalık, HTML5'le çözüldü bu sorun ama oda yeterli desteği hala sağlayamıyor, yani bir süre daha gerekli, bu arada flash player önceden nerdeyse yılda bir sürüm yayınlarken, şimdilerde google chrome gibi ayda bir sürüm çıkartıyor, galiba onlarda kendilerince bir strateji uygulamaya çalışıyor.

Haklısınız hocam, youtube gibi keşke tüm siteler html 5 e geçmiş olsa.
    Ne gibi başınızı ağrıttı acaba?
    Hocam chrome kullandım deli gibi ram yemesinden ötürü firefoxa geçtim sürekli çökme ve yavaşlamadan dolayı opera kullanıyorum operadan çok memnunum, lakin twitch tv gibi sitelerde yayını açmıyor ne yapayım, ne yükleyeyim adobe mi yükleyeyim başka bir şey mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Eğer gerekli olmasa anında kaldırırım, zira çok baş ağrıtan bir yazılım, sadece internetten video izlemek için 3.parti yazılımlara ihtiyaç olması zaten başlı başına saçmalık, HTML5'le çözüldü bu sorun ama oda yeterli desteği hala sağlayamıyor, yani bir süre daha gerekli, bu arada flash player önceden nerdeyse yılda bir sürüm yayınlarken, şimdilerde google chrome gibi ayda bir sürüm çıkartıyor, galiba onlarda kendilerince bir strateji uygulamaya çalışıyor.

Hocam chrome kullandım deli gibi ram yemesinden ötürü firefoxa geçtim sürekli çökme ve yavaşlamadan dolayı opera kullanıyorum operadan çok memnunum, lakin twitch tv gibi sitelerde yayını açmıyor ne yapayım, ne yükleyeyim adobe mi yükleyeyim başka bir şey mi?

Twitch'den yayınları izleyebilmek için flash player zorunlu, flash player'in zaten alternatifide yok, sadece HTML5 video player var, fakat twitch hala flash player kullandığı için, sende twitch'deki videoları izleyebilmek için bilgisayarına kurmak zorundasın. Daha önce hiç kullanmadım ama Firefox'ta şöyle bir eklenti var; "HTML5 Video Everywhere" bu eklenti flash player gerektiren videoları HTML5 olarak açıyor ve flash player gerekliliğini ortadan kaldırıyor, fakat Firefox kullanmadığım için deneme fırsatım olmadı.

• quote:

quote:

quote:

Twitch'den yayınları izleyebilmek için flash player zorunlu, flash player'in zaten alternatifide yok, sadece HTML5 video player var, fakat twitch hala flash player kullandığı için, sende twitch'deki videoları izleyebilmek için bilgisayarına kurmak zorundasın. Daha önce hiç kullanmadım ama Firefox'ta şöyle bir eklenti var; "HTML5 Video Everywhere" bu eklenti flash player gerektiren videoları HTML5 olarak açıyor ve flash player gerekliliğini ortadan kaldırıyor, fakat Firefox kullanmadığım için deneme fırsatım olmadı.

Chromeda olsa operadaki için de kullanabiliriz de firefoxun dakka başı çökmelerinden bıktım ops üzgünüz bilmem ne
    Sadece twitch te değil hocam tour de france i izliyorum internetten o da flashsız açmıyor çok mu zor html5 e geçirmek sitelerini

• Flash player yüklemeni tavsiye ederim, otomatik güncellemelerinide yükleme sırasında aktif et, fazla sorun yaşamazsın, yeni sürümü çıktıkça arkada kendini günceller, ayrıca HTML5 video izleyebilmek için siteleri komple HTML5'e aktarmalarına gerekte yok aslında, sadece video oynatma sistemini flash'tan HTML5'e geçiredebilirler, benim gördüğüm kadarıyla HTML5 video oynatıcının bir sorunu yada dezavantajıda yok ama yinede siteler geçmemekte ısrarcılar, geçen sitelerinde çoğu bir süre sonra tekrar flash player'e dönüyor, galiba bunun en büyük sebebi tarayıcılardan kaynaklı çünkü henüz bütün tarayıcılar HTML5'e tam destek vermiyor.
  • quote:

Flash player yüklemeni tavsiye ederim, otomatik güncellemelerinide yükleme sırasında aktif et, fazla sorun yaşamazsın, yeni sürümü çıktıkça arkada kendini günceller, ayrıca HTML5 video izleyebilmek için siteleri komple HTML5'e aktarmalarına gerekte yok aslında, sadece video oynatma sistemini flash'tan HTML5'e geçiredebilirler, benim gördüğüm kadarıyla HTML5 video oynatıcının bir sorunu yada dezavantajıda yok ama yinede siteler geçmemekte ısrarcılar, geçen sitelerinde çoğu bir süre sonra tekrar flash player'e dönüyor, galiba bunun en büyük sebebi tarayıcılardan kaynaklı çünkü henüz bütün tarayıcılar HTML5'e tam destek vermiyor.

Haklısınız hocam teşekkür ederim bu arada hangi tarayıcıyı kullandığınızı öğrenebilir miyim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.