Şimdi Ara

Adobe Animate CC - Projenin Web'te Yayınlanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, foruma biraz evvel üye oldum. Hepinize Merhaba! :)

    Benim bir sorunum vardı ve sizlere danışmak istedim.

    Eskiden, Adobe Flash ile flash oyunlar yapardım. Uzun süre ilgilenmedim. Bu arada, flash popülerliğini de yitirdi, biliyorsunuz.
    Ama geçen hafta Adobe Animate CC ismiyle yeniden piyasaya sürüldüğünü gördüm. Çok da heyecanlandım. Html5 ve javascript ile uyumluymuş... Hemen denemek üzere, küçücük bir şey hazırladım. (Bkz.: Resim)

    Bir resim ve üzerinde gizlenmiş butonlar var. Bu butonlar, bir frame'den başka bir frame'e geçmemizi sağlıyor (gotoAndStop). Boylece, resmin farklı yerlerıne tıklayınca, farklı farklı frame'lere gidip oradakı resimleri gosteriyor. Basit bir şey. Yalnız ben bunu hosta başarılı bir şekilde yükleyemedim. "Html5 Canvas" kullandım. Export edince html'in yanında bir de javascript dosyası verdi. Ama tarayıcıya yükleyince butonlar çalışmıyor!

    Sabahtan beri uğraşıyorum. Başım dönüyor vallahi artık. Yardımcı olursanız harika olur.

    Eğer böyle bir şey, yani resmin çeşitli yerlerine gizli butonlar koyup, bunlarla navigasyonu sağladığımız bir şey hazırlamak için swf/Adobe Animate CC'yi önermiyorsanız; ne önerirsiniz? Bunu, javascript ile nasıl yaparım? Javascript ile böyle bir şey hazırlayabileceğim, Adobe Flash/Adobe Animate gibi kullanımı kolay programlar var mı?

    Yardımlarınızı umutla bekliyorum Arkadaşlar...
    Sevgiler, Saygılar...Adobe Animate CC - Projenin Web'te Yayınlanması







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.