Şimdi Ara

Adnan Oktar'ın Serveti 1 Milyar Dolar Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten aklım almıyor, maksimum 20-30 milyon dolar civarında olduğunu düşünüyordum bu zamana kadar. Merak ettiğimden baktım, 1 milyar dolar yazıyor. Bu kadar büyük parayı adam nasıl kazandı?

• Değildir yaw o kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Değildir yaw o kadar
    Adnan Oktar'ın Serveti 1 Milyar Dolar Olmasıwww.hurriyet.com.tr
    Adnan Oktar'ın banka raporları geldi... Serveti 1 milyar dolar
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/adnan-oktarin-banka-raporlari-geldi-serveti-1-milyar-dolar-40904556
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

www.hurriyet.com.tr
    Adnan Oktar'ın banka raporları geldi... Serveti 1 milyar dolar
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/adnan-oktarin-banka-raporlari-geldi-serveti-1-milyar-dolar-40904556

Alıntıları Göster
    Ben bu adamın ne iş olduğunu hala çözemedim.
    Bu kadar parayı nerden bulmuş olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Ben bu adamın ne iş olduğunu hala çözemedim.
    Bu kadar parayı nerden bulmuş olabilir?

Alıntıları Göster

zengin kızların aileleri

• Zengin kesimin çocuklarını avlıyorlar. Öyle yapabilir o kadar parayı. Sosyolog ya da psikolog olsam tez yazardım bu konuyla alakalı olarak.

• Zamanında adnan Oktar'ın vezirlerinden diyebileceğimiz oktar babunanın kemik iliği kanserine yakalandığı ve uygun donör arandığını ne kadar fazla örnek alınırsa daha fazla eşleşen birisinin bulunacağını türk halkından istekli kişilerin en yakın merkeze gidip "Oktar babuna ilik nakli kampanyası" için ilik örneği verebileceğini duyurdular. Çok kısa sürede 120bin ilik ve kan örneği toplandı (sonrasında tam anlamıyla sırra kadem bastılar.) Bunların yarısının amerikadaki inceleme labaratuvarlarına yarısının da almanyadaki inceleme labaratuvarlarına götürüldüğü bir gerçek. (60bin-60bin diye düşünebilirsiniz yarısı derim 50bini oraya 40bini oraya 30bin çeşitli yerlere götürülmüş olur burda demek istediğimi kaptınız) en başta bir kaç labaratuvarın (daha doğrusu şirketin) kendileri bunu itiraf ediyor. Biz bir şey yapmadık yeaa ya getirseler de konuyu Türk halkının gen havuzunun yabancıların elinde olma ihtimali çok yüksek. (İsteler yere dökülen saçları alırlar, Kızılaydan kan satın alırlar kardeşim çok mu zor diyebilirsiniz fakat hiç birisi takdir edersiniz ki bir ilik örneği değil. Bu yüzden ilik kanseri seçilmiş bile olabilir.) Gen havuzumu ne yapacak gelsin istesin ben vereyim de diyebilirsiniz. Genetikçiler daha iyi bilir fakat olası bir kimyasal savaş veya plandemi (maska takmayın diyen komplocu dayılara döndüm... virüs ilk başta labaratuvarda yapılmış olabilir anlamında kullandım) durumunda belli ırkları daha çok etkileyecek şeyler yapmanın mümkün olduğu bir gerçek. Kısaca ****ın zamanında fonlandığı bir gerçek neticede bu gün ufak kanallar bile fonlanıyor. Fakat kim tarafından ve varlığının ne kadar fonlanmadır bilemem (bknz: george soros) (bknz: duyduğumun yalancısıyım) (bknz:komplocu dayı) 2018 haberi:https://tr.sputniknews.com/20180805/osman-durmus-oktar-babuna-tehdit-1034613440.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pykecan Cımbızoğlu -- 10 Eylül 2021; 15:0:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kediciklerin açıklamalarını bir oku derim..

Herif tam bir tarikat/cemaat lideri.

Mafya, televizyonda çok rahat program yapabiliyor, kim bilir ne kara paralar aklıyor, kimleri tehdit edip kimlerin malına çöküyor..

Kediciklerin açıklamalarında "Silahlı adam'lar" diyorlar. Yani, herifin 1, 3, 5, 100 tane silahlı adamı var. TV deki hareketleri bana bu adamın uyuşturucu işi yaptığınıda düşündürtüyor.

Ayrıca kedicikleri kendi haremi olarak kullanmanın dışında, sanırım pazarlıyordur da Adnan Oktar'ın Serveti 1 Milyar Dolar Olması 

Kötülüklerin anası gibi herif..

Ama çok güzel dans ediyor.

Adnan Oktar'ın Serveti 1 Milyar Dolar Olmasıİremyoutube
    Adnan Oktar Müzik Dans
    https://www.youtube.com/watch?v=DvtsWMa0wD0

• Pykecan Cımbızoğlu kullanıcısına yanıt
    Vayy anasını

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pykecan Cımbızoğlu

Zamanında adnan Oktar'ın vezirlerinden diyebileceğimiz oktar babunanın kemik iliği kanserine yakalandığı ve uygun donör arandığını ne kadar fazla örnek alınırsa daha fazla eşleşen birisinin bulunacağını türk halkından istekli kişilerin en yakın merkeze gidip "Oktar babuna ilik nakli kampanyası" için ilik örneği verebileceğini duyurdular. Çok kısa sürede 120bin ilik ve kan örneği toplandı (sonrasında tam anlamıyla sırra kadem bastılar.) Bunların yarısının amerikadaki inceleme labaratuvarlarına yarısının da almanyadaki inceleme labaratuvarlarına götürüldüğü bir gerçek. (60bin-60bin diye düşünebilirsiniz yarısı derim 50bini oraya 40bini oraya 30bin çeşitli yerlere götürülmüş olur burda demek istediğimi kaptınız) en başta bir kaç labaratuvarın (daha doğrusu şirketin) kendileri bunu itiraf ediyor. Biz bir şey yapmadık yeaa ya getirseler de konuyu Türk halkının gen havuzunun yabancıların elinde olma ihtimali çok yüksek. (İsteler yere dökülen saçları alırlar, Kızılaydan kan satın alırlar kardeşim çok mu zor diyebilirsiniz fakat hiç birisi takdir edersiniz ki bir ilik örneği değil. Bu yüzden ilik kanseri seçilmiş bile olabilir.) Gen havuzumu ne yapacak gelsin istesin ben vereyim de diyebilirsiniz. Genetikçiler daha iyi bilir fakat olası bir kimyasal savaş veya plandemi (maska takmayın diyen komplocu dayılara döndüm... virüs ilk başta labaratuvarda yapılmış olabilir anlamında kullandım) durumunda belli ırkları daha çok etkileyecek şeyler yapmanın mümkün olduğu bir gerçek. Kısaca ****ın zamanında fonlandığı bir gerçek neticede bu gün ufak kanallar bile fonlanıyor. Fakat kim tarafından ve varlığının ne kadar fonlanmadır bilemem (bknz: george soros) (bknz: duyduğumun yalancısıyım) (bknz:komplocu dayı) 2018 haberi:https://tr.sputniknews.com/20180805/osman-durmus-oktar-babuna-tehdit-1034613440.html

• Bu herif şizofrendi hatta şikayetçi olduğu davalar sadece bu yüzden düşmüştü.

• Olsa ne olacak, yasadigi hayat igrenc otesi. Para icin o saklabanliklara katlanmak.

Hic kimsenin tanimadigi milyarder olmak isterdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Olsa ne olacak, yasadigi hayat igrenc otesi. Para icin o saklabanliklara katlanmak.

Hic kimsenin tanimadigi milyarder olmak isterdim.

Hocam katılıyorum size, ben de hiç sevmem fakat takıldığım tek konu dolar milyarderi olması. BİM sahibinin bile 850 milyon dolarlık serveti var.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 5 Mart 2022; 23:57:52 >
  • Bu adamın hayatını çok merak ediyorum. Keşke film, dizi yapsalar da izlesek. Hollywood'a hayat hikayesini göndersek anında film yaparlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.