Şimdi Ara

Adminlerin adaletsizliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bir şarkıyı sormak için konu dışına konu açmıştım.Yasak olduğunu bile bilmiyordum 15 gün bölümden uzaklaştırma cezası aldım.Nereye açılacağını hala bilmiyorum.Konu dışındao kadar kürtlere hakaret edildi kürtlere hakaret edenlere hakaret edildi İslama hakaret edildi tık yok hiçbir adminde.Biz yanlış yere konu açtık diye direk 15 gün uzaklaştırma alalım.Umarım bu konuya gelip pişkin pişkin cevap veren bir admin çıkmaz yada bu konu yüzündende ceza almam

• Dert etme bende uzakkaştırma aldım açtığım konuda sadece fifa da bir kadro oluşturdum eğlencesine messiyi iniesta filan beşiktaşa aldım kadrom nasıl diye sordum direk uzaklaştırma aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari 15 gün olmasın ceza.
    2 veya 4 gün falan olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gün nedir arkadaş ya.Kurallar çok abartılı ve taraftara özel forumlarda adam kayırılıyor,nedense hep gslilere ceza geldiğini görmedim bazıları için konuşuyorum, adam bana ana avrat sövüp küfür etti 7 gün ceza aldı sınırsız alması gerekirken.Forum çok adaletsiz.

• Sporla sordum diye 15 gün yedim bende yarın açılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onune geleni admin yaparlarsa böyle olur. Abuk sabuk bel altı konular cirit atsın konu dışında kıpırdamazlar böyle şeyler de adminlikleri tutar. Uyarı vermeleri gerekirdi. Abartmışlar.

• Forumun konu dışından ibaret olmadığını anladığınız vakit , açacağınız konunun yerinin neresi olduğunu anlayabileceksiniz.Şarkılarla ilgili konunu müzik bölümüne açabilirsin , tabi böyle bir bölümün varlığından haberin var ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Forumun konu dışından ibaret olmadığını anladığınız vakit , açacağınız konunun yerinin neresi olduğunu anlayabileceksiniz.Şarkılarla ilgili konunu müzik bölümüne açabilirsin , tabi böyle bir bölümün varlığından haberin var ise.

Benim ilgilendiğim bölümler sadece 2-3 tane.Diğerleri pek umrumda değil ve çok spesifik o bölümler.Benim müzikle o kadar alakam yok.Ve konu dışının popülerleşmesinde ve ilgi çekici hale gelmesinde böyle konular etkili olmuştur.Adminlere ve size kalırsa sadece kürtlere hakaret içerikli konular açmamız gerekiyor.Ve 15 gün çok fazla bir süre bana bir dünya küfür eden adamın 7 gün ban aldığını gördüm.Hata bendeymiş kardeş kusura bakma(!).Adminlerin ne kadar adaletsiz ve iş yapmaz olduğunu senelerdir görüyorum kendi gözlerimle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.