Şimdi Ara

Adminlere duyurulur sıcak firsatlar misafirlere kapatilsin sadece uyelere acik olsun (78 kisiyiz) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • +1

    Başlığı görsün içeriği kapalı olsun



    birazdan silinecek konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz benide baba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eklendiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçan fırsatların acısıyla gariban mağdur konu bile açmış yazık ona be...
  • valla sizin bu yaptığınız resmen bencillik. ben göreyim başkası göremesinin üstü kapalı hali. dh üyeleri görsün başkası göremesin. saçmalık. ne zararı var üye olmayanların görmesinin? dh üyesi olunca saraya mı taşıyorlar seni?
  • Beni de yaz ama yönetim bu işe olumlu bakmıyor. Protesto etmek için konu açmayın, cevap vermeyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bir ara durmadan yazan bendim ama artık desteklemiyorum. Donanım Haber istatistiklerine bakarsanız forumda atılan mesaj sayısı çok hızlı düşüyor. Forum küçülüyor. Her türlü gelire ihtiyaçları var şuanda. Sıcak Fırsatlar daki reklamlarda iyi gelir veriyordur muhtemelen.

    Umarım yönetim bize bir şey olmaz kafasında değildir. Sitenin güncellenme vakti geldi. Bu eski hali bırakılmalı artık. DH neden Türkiye'nin Reddit'i olmasın ki?
  • Ekle
  • Sıcak fırsatlar bölümü reklamlara boğulmuş. Reklamların arasından fırsatları zor seçiyoruz.
  • lScofieldl kullanıcısına yanıt
    He bu arkadasin yaptigi bencillik ama normalde 80-90tl olan urunu 20-25tl ye satilirken ihtiyaci kadar alacagina ooo fiyat iyi 30-40 tane alip 70 den okuturum diye siparis gecen zihniyet bencil olmuyor? Ki bu adamlar forumun icinde bariniyor dusun bi de ziyaretci de urune hucum ederse ne olacak? Ben daha hesaba giris yapamadan stok bitiyor. Adam gelmis bu foruma konu aciyorki forumdakiler faydalansin isini gorsun diye, isterse gider bi siteye de yazar onu yapar bunu yapar baska bi sitenin forumuna da yazabilir ama yapmiyor buradakiler faydalansin istiyor. Daha forumun kendisi tam anlamiyla sicak firsatlardan yararlanamiyorken baskalarinin neyine.


    Bence yapilabilecek en mantikli sistem su olur yeni konular uyelere saniyesinde ekrana duser mesajlar vs ayni sekilde ama uye olmayan ziyaretciler gecikmeli salliyorum 3-5dk geriden takip edebilirler.
  • Bence onun yerine sıcak fırsat bulan kişi isteyenlere pm den link yollayacak daha mantikli bence
  • hiç sıcak fırsatlara girmedim gerek de duymuyorum. biraz önce bir dolandırıclık konusu okumuştum. tekno go muydu neydi. en son mesaja bakarsanız bir olay anlatıyor biri. dolandırıcı dolandırdığı için dolandırıcı. sözde"mağdur" olan kişi de bir ürünü değerinin çok altında almak gibi bir açgözlülük yapmaya çalıştığı ve dolandırıcıyı dolandırmaya çalıştığı için dolandırıcı. son sözüm şu ki sıcak fırsatlara gerçek hayatta bile 1 kuruşun bile lafını yapanlar girer. dh ölücülerini saymıyorum çünkü onlar oraya 1 defa girmişler bir daha çıkmamışlar. bu konuyu açan arkadaş da ölücüdür büyük ihtimal.
  • üşenir
  • Bu mesajı atarken 3 kayıtlı üye 2 misafir bu konuya bakıyor. Nerdeyse %50 Sen yönetimin yerinde olsan kullanıcı kaybetmek istermisin?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aydan eski üyelere açık olabilir. Forum yöneticileri kullanıcıları hiç dinlemiyor. Eğer onların var olmalarını sağlayan kullanıcılarını hiç dinlemiyorlarsa konu açmayarak eylemde bulunulabilir. Misafirler boş sayfalara bakarlar.
  • Mesaj kriteri falan gereksiz, sadece üye olanların görmesi daha mantıklı.
  • Listeye beni de ekleyebilirsiniz, çok sık takip ettiğim bir bölüm olmamakla birlikte, işleyişi ve durumu bildiğim için geç kalınmış bir önlem olarak düşünüyorum.

    Edit: Mesaj biraz kısa oldu konuda ki mesajları da okudum toplu olarak bazı sorulara cevap vereyim;
    - Ne konuyu açan arkadaş, ne destek veren arkadaşlar banlanmayacak ve ceza almayacak. Forumda böyle bir işleyişimiz yok dostlar dileyen dilediği öneride bulunabilir, bizim aradığımız kıstas saygı çerçevesini koruması.

    - Bencillik diyen arkadaşlar olmuş. Burada emek sarf eden arkadaşlar var, siteleri takip eden, sürekli bu işle uğraşan arkadaşlar. Bunu ne için yapıyorlar? Bir çıkarları var mı? Forum sayesinde fayda görmüşler ve onlarda ellerinden gelen faydayı göstermeye çalışıyorlar. Burada ürünler/kampanyalar stok sınırsız olsa evet dediğiniz mantıklı bencillik olur lakin sınır söz konusu ve bu sınırı forumda emek harcayan arkadaşlar değil misafir olan arkadaşlar dolduruyor. Sizce bu kısmı ne kadar adil?

    - Reklam geliri, hit sayısı vs. değinen arkadaşlar olmuş. Bu konuşulan konu foruma üye kazandıracak, üye veya hit kaybettirecek bir konu değil. Bu önerinin yapılmama sebebini bilmiyorum ama reklam geliri veya hit ile alakalı olmadığına eminim.

    Üye olmadan içerik göstermeyen forumlara oldum olası alerjim var lakin bu husus istisnai bir durum oluşturduğu için beni o kadarda rahatsız etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine -- 18 Şubat 2017; 17:1:28 >




  • Yaz aga beni de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de yaz sonuna kadar destek veriyorum.

    Bu forumu var eden biz uyeleriz. Bizim yazdiklarumiz ve actigimiz konular sayesinde forum bu halde en olmadi kendi sitemizi acariz. Cok zor bisey degil herhalde

    Sonuna kadar destek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.