Şimdi Ara

ADMIN'LERIMIZ LÜTFEN BİR SÜRE ÜST KONU KALSIN- pckolojik tarafından DOLANDIRILDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ADMIN'LERIMIZDEN BU KONUNUN BİR SÜRE ÜST KONU OLARAK KALMISINI RİCA EDİYORUM....

3. ARALIK'DA

http://forum.donanimhaber.com/m_10781547/mpage_1/key_//tm.htm#10972062

BU LİNKDEN SİSTEM SATIN ALMIŞTIM...

BUGÜN 14.ARALIK OLMASINA RAĞMEN pckolojik NİCK ELEMAN SİSTEMİ YOLLAMADI DEFALARCA MAİL ATTIM VE ODA BENİ DEFALARCA ARAYIP

BİNBİRTÜRLÜ BAHANE UYDURDU...

PC ARIZA YAPTI RAM ARIZA YAPTI CDROM ARIZA YAPTI DEĞİŞTİRDİM.İST. ARKADAŞA VERDİM O GÖNDERMEDİ ... KARGO DA KAYBOLDU.. VS....

BENDE Kİ TELEGONU 0372 - 323 21 76 BU TEL. ULAŞ BANA DEMİŞTİ AMA 11 GÜNDÜR ARIYORUM VE KİMSE AÇMIYOR ARASIRA MEŞKUL ÇALIYOR AMA AÇAN YOK...

BİRDE AVEA HAT ALDIGINI ÖYLEMİŞTİ 0505 - 323 0 1905 AMA DAHA AÇILMADI DEDİ 7 GÜN OLDU 7 GÜNDE BİR HAT AÇILMAZ MI...???

EN SON DÜN AKŞAM ARADI BENİ VE YARIN YA PC Yİ YADA PARANI YOLLUCAM V.S. DEDİ... AMA NE ARAYAN VAR NE DE SORAN...

MSN KONUSMALARIMIZ KAYITLI EN SON DÜN BANA AŞAĞIDAKİLERİ YAZDI VE MSN KAPATTI...

quote:

kUrsTaYıM :
    s.a
    kUrsTaYıM :
    fatih abi
    kUrsTaYıM :
    sen beni anlamamakta haklısn suçu kabulleniom görüntü öle olduğu için ben şu ahliyle seni dolandırmış sayılırım
    kUrsTaYıM :
    lakin bana öle kahpe evladıymöışım gibi davranma
    kUrsTaYıM :
    canım sıkılır benimde bende türk genciyim
    kUrsTaYıM :
    benimde vicdanım anam babam var
    kUrsTaYıM :
    370 ytl değil 370 rilyona değişmicem değerlerim var
    kUrsTaYıM :
    bidaha paran ve pc ni konuşmak istemiorum yarıon para iadesi yapıorum sana ve senlen alişverişim olmaiş sayıyorum
    kUrsTaYıM :
    iyi akşamlar
    kUrsTaYıM :
    bu konuşmalarda zaten kayıtlarımdabneim
    kUrsTaYıM :
    şimdi kursa devam ediorum

KAHPE EVLADIYMIŞ GİBİ DAVRANMIŞIM OLUM BEN SENİ 11 GÜN BEKLEDİM 1.GÜNDE DOLANDIRICISIN DEMEDİM NE DERSEN EYV. SORUN DEGİL İŞİNİ HALLET YOLLA DEDİM...BU MUYDU KARŞILIGI...

10-15 TANE MAİL YOLLAMIŞ BANA BUNLARIDA BURDA YAYINLAYABİLİRİM...

EN SON DÜN YOLLADIGI MAİL...

quote:

abi kurstayım açamıom msn haledemedim kargoda problemi para adesi yapacam
    yarın sana bana mail felanda atma paranı iade yaparım bulamazsam sorunu
    olayı da yarın akşam beraber yayınalrız gerekise ben hatamın arkasındayım
    hata yaptım suçluyum yarın ya sistem ya para iade yaparız forumdada
    yayınlarım beraber açarız bi topic benden kimse alişveriş yapomasın istemiom
    böle olmuyor ben beceremedim yada :( hadi eywallah

yarından önce seni arayamam yüzüm yok yarın en gece sabah 11 de arıyorum
    aramazsama polise ve foruma istedini söle yaz

bende baht olsaydı koca sistem kaybolurmu ya a.q kaderimin

SAAT 11.00 GEÇTİGİNE GÖRE ( FAZLASI İLE) BU TOPİC ' İ AÇIYORUM...

--------------------------------------------------------------------------------------

SİSTEME VERDİGİM PARA İLE İLLAKİ BATMAM AMA pckolojik NİCK ELEMAN BUNU YAPMAYACAKTI...BEN YİNE İYİMSERİM... PC YADA PARA İADESİ YAPARSA TOPİC 'İ SİLERİM...

BİLGİSİNE...

BİRAZDAN YASAL YOLLARA BAŞ VURUCAM BENDE Kİ BİLGİLERİNİ VERİCEM... İLLLA Kİ BU ELEMANIN AİLESİ YADA KENDİNİ BULUNUCAK...

BUNU YAPMAK İSTEMİYORUM 3.KURUŞ İÇİN AİLESİ KÖTÜ GÖZLE BAKICAM ELEMANA AMA BENİ MECBUR ETTİ...

pckolojik nick eleman ile alışveriş yapmayın tanıyan bilen varsa bu elemanı benimle bir zahmet irtibata geçsin...

BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM...

AMA HER KOYUN KENDİ BACAGINDAN ASILIR...

AD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YFatiH -- 14 Aralık 2006; 17:36:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım problem çözülür ama Ciddi bir satıcı olsaydı insan bu kadar gün oyalanmazdı diye düşünüyorum.

Zaten kendi agzı ile dedi bugun 11.00 kadar yollamassam topic aç ve beni dolandırıcı diye ilan et diye... Bende aynen ogle yaptım...

tekrar yazıyorum...

pckolojik nick elemanı tanıyan tel. olan daha once alışveriş yapmış olan varsa bu topicden bir zahmet bana ulaşsın...

• ben ıst de oturuyorum ama zonguldakta okuyorum ve zonguldagın heryerını bılıyorum nerede oldugunu tam bılıyorsan benımde arkadaslarım var hala orada bır sekılde ulasırım onlara cocugu bulmaları ıcın
    @Burak9006 @09nanometer @TuRk_OyUnCu @_tatar_ @alırsatar @piranha @arsoy @mmavcu @wineleven @oray @eskobar35 @turnam @ali şeker @Lacrymatoire @winncecarter @kutlaykeskin @ s!nan @sol7dier @kardanadam34 @matraxsebepsiz @PERFECT @thunder26 @seko2001 @fatall@çaresiz@Lacrymatoire@shopar45@3250maniaaa @mhdemir @muzurasd @gencfenerli_ertan @lilsam @somali @Nebula1 @Mhzania @restwell @FATALİST @Corny @Divinity @Nosferatu @player @brkypnr @xpress @Tsunami41@celalll @sentanoo @yellowbulls @HellBlazer @muuzoo @pinkcrow7 @MeTaLKoPaT @smela @visor @Woot @kevin_romeo @agemennon @thiefman @Da®ksiDe© @serkan_koyun @lujin @mbakirtas @mad_men @sklerenkima @Malachi77 @seattle @The_Wade @entiki @AlperK @
  • Bana verdiği 0372- 323 21 76 nolu tel. apart. larının altındaki int. cafe^ye ait oldugunu söylemişti..Ama sorgulattıgımda alttaki resimde var Türktelekom gişesi oldugu ortaya çıkıyıor..

ADMIN'LERIMIZ LÜTFEN BİR SÜRE ÜST KONU KALSIN- pckolojik tarafından  DOLANDIRILDIM...

BU DA DEMEKTİR Kİ ELEMAN TAM DOLANDIRICI ŞİMDİ EMİN OLUYORUM ÇÜNKİ BUGÜN'E KADAR ARAŞTIRMA YAPMAMIŞTIM...

NEYSE BENİ TURKCELL HATTIMDAN GİZLİ NO İLE ARIYORDU...

TURKCELL E DİLEKÇE VERİP GİZLİ NOYU ORTAYA ÇIKARTICAM VE ELEMANI BULUCAM...

3. KURUŞ İÇİN 30 KURUŞ MASRAF YAPICAM AMA O FEVZİ Yİ BULUCAM...

VE BURDA YAYINLICAM...

• Öncelikle geçmiş olsun, umarım sorun en kısa zamanda çözülür ve her iki taraf için en iyi sonuç ile sonuçlanır.

Bu tarz mesajların modlardan izin alınmadan açılmasının yasak olduğunu biliyorum. Mesajınızda hangi moddan izin aldığınızı yazarsanız mesajınızın kilitlenme olasılığını ortadan kaldırmış olursunuz.

Tekrar geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomic -- 14 Aralık 2006; 15:26:05 >
    Alışverişlerim:@delakitir[kuzen]- @cowboy - @KEHRİBAR - @Kirvana - @Rainmaker© - @~ yknTR ~ -@Ghenç - @xpress @tepe @enisistanbul -@Dj_Mami - @darnglove - @reason666 - @baybahadir - @sinan70 - @tenahiz - @mago - @keyloqqer - @M@mahony99 - @SCORPION07
    Kurallara uyalım uymayanları uyaralım !!! - Bir BeŞiKTaŞ'lıyı bulmak için yapılacak en iyi hareket Ak'la KaRa'yı seçmektir ... Mükremin Çıtır
  • öncelikle geçmiş olsun...

forumda meydana gelen dolandırıcılık olayları sebebiyle tüm insanlar tedirgin. herşey kısa sürede olsun bitsin, para ve mal yerlerine sağlam olarak ulaşsın istiyor. herkes haklı. ama insanın başına umulmadık şeyler de gelebilir. iletişim kopmadığına göre belki biraz daha beklemenin daha iyi olabileceği kanaatindeyim. eğer dolandırmak isteseydi ne mail ne msn alabilirdin.

inşallah bu topiği açarken modlardan izin almışsındır da, topik kilitlenmeden pckolojik te topik altında cevap verme fırsatı bulur, bu sayede forum da güvensizlik ortamının artmasının önüne geçilir.

en kısa sürede konunun karşılıklı anlaşmayla tatlıya bağlanması dileğiyle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fastfurious valla bilemiyorum tam olarak nerde oturdugunu İST. bile olabilir ... Çünkü geçen hafta KADIKOY'de bir int. cafeden MSN açmıştı...

Bunu nasıl ogrendim ?

MSN kapatmayı unutmuş bende yazınca başka birisi çıktı karşlıma ve cafenin adresine kadar herşeyi verdi...

KADIKOYDE OLMA ŞANSIDA VAR..

BEN SALAK GİBİ ADAMA GÜVENDİM VE 1.KERE BİLE ARAMADAN PARAYI YOLLADIM...

AHH AHHHH

NEYSE FEVZİ BULURUZ ELBET MERAKLANMASIN O HİÇ...

Olumlu Referanslarım : cosanadam ; FreeBoyKsK ; $idikli ; xeon82 ; STaRBoY ; badcrow ; frarslan ; taktik ; Nosferatu ; delon ; RISE OF APOCALYPSE ; guven35 ; punta ; pacman ; sametcandemir ; reason666 ; kartal2339 ; alişeker ; desouza ; WebEX ; HasCengawer ; ozgur_erdogan ; java ; rotasmm ; PeTeR PaN ; FATALIST ; 8thsin ; mahoni_20

HER TÜRLÜ NOTEBOOK VE ANAKART TAMİRİ YAPILIR.
  • oncelıkle

daha kac defa dolandırılması gerekıyor bu forumun ınsanlarının,
    sunu anlaması ıcın
    adam 20 postu var
    Katılım zamanı: 16 Kasım 2006;

2 haftalık uye
    hangı mantıkla parayı yolluyorsunuz?

adam barız fake,

bıde bu formun nerdeyse 3 senelık uyesısın kac kere boyle olay oldu

referans sız alısverıs yapmayın

yoksa uyede referans
    ONCE MAL---> sonra para
    mantıgını ne zaman benımseyeceksınız?

cok uzuluyorum boyle konular gorunce,
    tekrar gecmıs olsun
  • Valla arkadaşlar MOD 'lardan izin alınması gerektigini bilmiyordum :(

Hangi mod'a ulaşmam gerekiyor ?

yazarsanız irtibata geçiyim hemen...

10 gün once şirketim tadılatta idi herşey biryerde pc ler toplandı v.s.. bende araştıramadan ilk defa boyle birşey yaptım neyse artık yapılacak birşey yok ...

Yoksa 100'lerce alışverişim oldu 1.sorun yaşamadım ikinci el kısmındaki ark. bilirler...

Orjinalden alıntı: YFatiH

Valla arkadaşlar MOD 'lardan izin alınması gerektigini bilmiyordum :(

Hangi mod'a ulaşmam gerekiyor ?

yazarsanız irtibata geçiyim hemen...

sorun degıl ben ızın verıyorum
  • quote:

The_WeB hocam ilk defa böyle birşey yaptım neden ?

10 gün once şirketim tadılatta idi herşey biryerde pc ler toplandı v.s.. bende araştıramadan ilk defa boyle birşey yaptım neyse artık yapılacak birşey yok ...

Yoksa 100'lerce alışverişim oldu 1.sorun yaşamadım ikinci el kısmındaki ark. bilirler...

bende yuzlerce alısverıs yaptım ama asla ve asla
    referansı olmayan uyeye 1 kurus bıle yollamam,
    ben bunu senın ıcınden cok
    genelleme yapıyorum
    tekrar olmasın dıye bu tarz olaylar,

adamın kullandıgı eposta adreslerı,
    telefon hatları mevcut,
    hıc bır yere kacamaz ıstedıgı kadar baska numarayı versın
    T.C. savcıgılına basvurunu yapmanı tavsıye ederım,
  • The_WeB

aynen ögle yapıcam hocam ...

isminin fevzi tetik oldugunu söyledi.. bu ismide araştırıcam

dedigim gibi astarı yüzünü kesin geçicek ama o elemanı bulup forumda yayınlıcam...

ki aleme ibret olsun...

• kardeş geçmiş olsun umarım sorunun çözülür eger ankarada ise arkdaş ben sana yardımcı olurum sonuna kadar gider konuşur hallederiz merak etme .

Referanslarım : Nasuhbey , Kesikbaş (İzmir) , Wild ( Adana ) , Nikipol ( İzmir ) , Mariofatih (Tekirdağ) , Relf (Ankara),RapStarX (Ankara),Mehmetde (Ankara),orkan_pp.1(Ankara),hailandkill (Ankara),taksoyy(Ankara),pyr@mid(İstanbul),LESYAM(Bursa),Pcdunyasi(Ankara),burakcardak (Ankara)
  • extreme eyv. sagoalsın...

valla kendi hesabına yollatmadı...hesabı yokmuş v.s. işte...

Ama iyi akıl etitin banka hesabından bulurum...

sagol...

extreme eyv. sagoalsın...

valla kendi hesabına yollatmadı...hesabı yokmuş v.s. işte...

Ama iyi akıl etitin banka hesabından bulurum...

sagol...

bariz dolandırıcı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.