Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (2218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
84.751
Cevap
1.077
Favori
5.538.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22162217221822192220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muzzy255

    bu maximiles'ta 150 TL'ye 1 mil davası 150 TL altındaki alışverişlere kıyasen uygulanıyor mu? Örneğin 75 TL'lik alışverişe 0,5 mil kazanabiliyor muyuz?

    Evet uygulanıyor. Artı iş bankası pos u ise bir de maxipuan veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jam23


    quote:

    Orijinalden alıntı: 2008_008

    quote:

    Orijinalden alıntı: uçanadam

    quote:

    Orijinalden alıntı: sularslan

    quote:

    Orijinalden alıntı: uçanadam

    quote:

    Orijinalden alıntı: fatihlaw

    quote:

    Orijinalden alıntı: avedist

    Arkadaşlar bu shop&milesta 1tl ye 1mil veriyor. Ayrıca bonus kampanyalarında da yararlanabiliyormuşuz fakat mesela bonusun şu kampanyasında Bonus'tan BP'de 4 defa 100 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişine 42 TL bonus! Kaç mil kazanılıyor acaba 42 mil mi yoksa sistem daha farklımı?

    1 tl ye 1 mil vermiyor artık. onlar da düşürdü 1 sene önce . 10 tl ye 1 mil. yani basit bir hesapla şöyle denebilir. bir yurtiçi bilet alman için 100.000 TL. lik alışveriş yapacaksın. bu da yetmiyor onun da vergisini ödeyeceksin(60 tl gibi) . shop and miles ile kampanyaya katılırsan 42 tl ekstreden düşüm yapıyorlar

    akbankta aynısını yaptı.bende suan için maximilesa yuklenıyorum.ama eli kulagında birkaç haftaya kalmaz maximilesta olumsuz birşeyler yapar.ben akbankı nadasa degıl kızaga oturtmayı düşünüyorum :)
    ayrıca fikrim o ki bu bankalar bu kartlara kendi aralarında anlaşarak kısıtlamaya gitme kararı aldılar.parafly bile yeni olmasına karşın adam gibi kampanyalarda puan vermiyor.belki onlarıda etkileyen bankaların bu tip kartlarda yaptıgı kısıtlamalar veya gidişhat diyebilirm.

    maximiles da yaptı yapacağını diğer bankalarla eş zamanlı... eskiden 125 tl lik alış-veirşe 1 mil veriyordu , şimdi ise 150 tl lik alış-verişe 1 mil veriyor..
    ama ben de adiosu bir süredir kullanmayıp maximiles ı kulanıyorum

    yuh ya.oda yaptı demek.bu tip kartlarda bankaların genel bir uygulaması var sanırım.kendi aralarında anlaşmaya varmış olabilirler.çünkü akbak adios ve maximiles çok yakın tarihlerde bu kadar tesadüf olamaz.zaten büyük ümitlerle çıkan parafly bile başlangıc kampanyası dısında dogru dürüst puan kampanyası yapmıyor.belkide sebebi son günlerde yaşananlardandır.bankalar sanırım bu işten epey kardan zarar etmeye başladılar ki durum onu gösteriyor.halkbankında gözü korkmuş olabilir.
    aile içi yurt içi uçak biletlerini maximilestan karşılıyorum.150 tlde kötünün iyisi gibi gözüktüğü için kullanmaya devam edeceğim.hiç değilse akbank gibi 1 tl ye 1 milden 10 tlye 1 mile dönüş yapmamışlar.düşünün iş bankasının 1250 tlye 1 tl mile dönmesine denk geliyor.
    bilgilendirme için teşekkürler.

    Bankaların kendi aralarındaki bu tür anlaşmaların yasalara aykiri olduğunu biliyordum.hatta bir arkadaş ilgili yasayi paylasmisti.

    Bu bir anlasma degil.bddk kredi karti bakiyeleriyle klgili duzenlemelere gitti ekim basinda, amac cari acigin tuketimden ileri geldigini dusundukleri icin bireysel harcamalari kismak.bu yuzden de bankalarin bazi yukumluluklerinde finansal oranlarini kotu yonde etkilemesi icin kredi kartlarinin agirligini arttirdi. Bankalar da yavas yavas kendilerini kotu etkileyen bu alana daha az imtiyaz ayirmaya basladilar.yoksa bir anlasma vs gibi dusunmek sacma olur,kaldi ki bunun cok buyuk bir cezasi var.

    Ben de maximiles a geciyorum artik en azindan gunluk alisveris icin iyi.

    Geçenlerde Wings Black imi iptal ettirdim yalvardılar aylık 1500 net harcamak vardı wingsten 100 TL chip para verdiler 3 ay taahût dediler .ben 500 TL istedim 1 yıl da olur dedim sorun yok dedim kabul etmediler bendeiptal dedim hâla arıyorlar boyle 4 yıllık ballı müşteri zor bulurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Maximilesim var 5 yildir kullanıyorum hem ablam baldiz babam ve anneme ek kart cıkarttırdım tümmil ve puanlara ben konuyorum. Şeker bonus money visa hep kullaniyirum ADİOS u nadasa çektim az kaldı kırıp atcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkness45

    güncel puan kullanılmı 5 bilet alındığı için mecbur puan kullanmak zorunda kaldım.
    yurtdışı uçuş thy fiyatı 575 tl.
    seyahat hattı : 601 tl verdi.
    bir bilet ücretli digerleri puan ile
    refakatçi bilet 39.000 puan
    diger biletler 49.000
    refakatçi indirimi ile 2,58 orana geldi.
    yıllık kotada doldu :(


    Hocam bu 42 euro/kişi işlem ücretini eklemediler mi? eklemedilerse çok iyi.
  • Guncel puan bilgisi:

    Tokyo gidis donus

    Thy nin verdigi fiyat 1354 TL
    Seyahat hattinin verdigi fiyat 1425 TL

    Kullanilan puan
    Adios premium: 490 TL, 2.9 kat
    Adios: 545 TL, 2.6 kat

    (Katlar seyahat hattinin verdigi fiyat uzerinden, en azindan uzak dogu icin katsayilar hala iyi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liberty Citizen -- 2 Kasım 2013; 17:44:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 haftadır sakız dahi almadım, benim kartı yedeğe alış sebebim esas aşağıya alıntıladığım mevzudan ötürüydü, ama bu katsayı da üstüne tuz biber oldu. Taksitler bitsin komple kapatırım da, kendileri bilir..


    quote:

    Adios Premium kartım var yaklaşık 10 yıldır kullandığım worldcardtan çok memnunum. Fakat geçtiğimiz 2 ay içerisinde çok büyük 2 saçmalığa imza atarık kendinden soğutmuştur beni ve 1 haftadan beri de işlem yapmama kararı aldım bu kartla.

    1. saçmalığı; yurddışına okul gezisi yapacak öğretmen arkadaşların(11 kişi) seyahat sigortalarını çektirirken 5'ten sonrasını yaptıramadım bir türlü(telefon trafiği sinir-stres..), sonrasında ne deseler iyi bankadan, sistem güvenlik nedeniyle 5'ten fazla sanalpos işlemine izin vermiyormuş!! İyi de, kart sahibi olarak telefonda konuşuyoruz şu an ve tüm güvenlik aşamalarını geçiyorum, işlemin yapılması için onay veriyorum diyorum, Yok, sistem böyle birşey yapamıyoruz diyor... Çatt kapatıyorum ve işbank kartıntan takır takır çektiriyorum sorunsuz..

    2. saçmalık daha akıllara zarar; geçen hafta sanal kartımı MH'den iptal ettirdim(siz iptal edemiyorsunuz, bankayı arayıp iptal ettirebiliyorsunuz-İşbankta müşteri iptal edebiliyor-). Sonrasında yeni sanal kart tanımlayım dedim yok olmuyor, sürekli hata veriyor sistem. Daha önce yaptığım bir işlem, neden olmadı acaba diyerek MH'ni arıyorum. Uzatmayım, ancak 4. telefon görüşmesinde(öncekiler neden olmadığını bilemediler çünkü..), sanal kart en fazla 5 kez oluşturulabilirmiş, 5. yi iptal ettirdiğinizde "sistem" başka oluşturmanıza "güvenlik" sebebiyle izin vermiyormuş!!! Yahu siz ne saçmalıyorsunuz dedim, istediğim gibi yeni numara oluştururum size ne! Ne güvenliği! Hadi diyelim siz haklısınız, 5 olsun hakkım.. Ben 5. iptal ettirdikten sonra hakkınız 5'di, artık oluşturamazsınız ne demek? Müneccim miyim ben nereden bilecem sen baştan söylemezsen 5 hakkım olduğunu.. Bağırdım, çağırdım, master yapalım tekrar 5 hakkınız olur felan dedi, yok dedim kalsın..

    Benim gibi benzer işlem yapacak arkadaşlar olursa diye yazdım, aman dikkat edin kanser olmayın sonra




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExxELaNc

    quote:

    Orijinalden alıntı: sularslan

    Aralık ayında Tayland, Kamboçya, Laos'a seyehat edecek arkadaşlar var mı? Ben gitmeyi düşünüyorum. Uçak bileti araştırıyorum. WP ile alacaktım şu an vazgeçtim, kredi kartıyla almayı düşünüyorum


    Ben Tayland, Malezya, Singapur düşünüyorum :)

    uçak biletini kuala lumpur almak istiyorum.. direkt Bangkok a bilet alınca 1600-1700 tl den aşağı değil .. Kuala lumpur içinse 1200 tl ye bile bilet bulabiliyorsun şu an ... Görüşelim




  • Bugün hsbc avantage kredi kartı ekstresi gördüm altında bir açıklama vardı. 21 Ekim tarihinden itibaren üye iş yeri harici puan kazanılmayacaktır yazıyordu. Yakında tüm kampanyalarıda bitirirlerse şaşırmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adios'a alternatif olarak vakıfbankı tavsiye eden arkadaşlar...

    vakıfbank'tan da mı adios alabiliyoruz acaba?
    özet geçebilecek var mı artıları ve eksileriyle.
  • sularslan S kullanıcısına yanıt
    gitmişken kuala lumpuruda gezin. 1 tam gün bile yeter. kurban bayramında oradaydım, beğendiğimi söylemeliyim.

    kuala lumpurdan air aisa ile istediğiniz yere çok ucuza geçebilirsiniz. hatta kuala lumpur singapur arasını 4-5 saatlik bir otobüs yolculuğu ile gidebilirsiniz.
  • arkadaşlar gidiş dönüş hong kong yapcam ancak arada bang kok ve singapura da gitmeyi düşünüyorum. ara uçuşlarıda adios
    ile alabiliyormuyuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oksit

    gitmişken kuala lumpuruda gezin. 1 tam gün bile yeter. kurban bayramında oradaydım, beğendiğimi söylemeliyim.

    kuala lumpurdan air aisa ile istediğiniz yere çok ucuza geçebilirsiniz. hatta kuala lumpur singapur arasını 4-5 saatlik bir otobüs yolculuğu ile gidebilirsiniz.


    Teşekkürler :) zaten ben de bir taşla bir kaç kuş vurma amacındayım :) Kuala lumpurda petronas kuleleri çok meşhurmuş ... Bir de elektronik eşyalr çok hesaplıymış. Sizce de öylemidir? Nelerle karşalaşacağımı tahmin edemediğim yerleri gezmek daha çok hoşuma gidiyor.. Laos ve Kamboçya çok ilgimi çekiyor, gizemli ve heyecan verici




  • Kuala lumpur'dan, Vientiane ( laos) uçakla tek yön 64 dolar Vizeyi Kuala Lumpurdan nasıl alabilirim Laos için?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufbicer

    arkadaşlar gidiş dönüş hong kong yapcam ancak arada bang kok ve singapura da gitmeyi düşünüyorum. ara uçuşlarıda adios
    ile alabiliyormuyuz.

    hongkong'dan Bangkok'a gelecekseniz Orient thai yi kulanın. Çok ucuz uçabilirsiniz. Airasia kadar geniş uçuş ağı olmasada Phuket, Bangkok, dış hatlarda da HongKong a uçuyor
    http://www.flyorientthai.com/en/home/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sularslan -- 2 Kasım 2013; 20:31:37 >
  • Aslında uçtuğu noktalar sizi tatmin ediyorsa en fazla puanı veren ingbank pegasus plus card. 100 tl ye 1 tl. Uçuşlardan sonra da ayrıca % 2 para veriyor. Kart ücreti de yok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangeziyor -- 2 Kasım 2013; 20:34:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sularslan

    quote:

    Orijinalden alıntı: oksit

    gitmişken kuala lumpuruda gezin. 1 tam gün bile yeter. kurban bayramında oradaydım, beğendiğimi söylemeliyim.

    kuala lumpurdan air aisa ile istediğiniz yere çok ucuza geçebilirsiniz. hatta kuala lumpur singapur arasını 4-5 saatlik bir otobüs yolculuğu ile gidebilirsiniz.


    Teşekkürler :) zaten ben de bir taşla bir kaç kuş vurma amacındayım :) Kuala lumpurda petronas kuleleri çok meşhurmuş ... Bir de elektronik eşyalr çok hesaplıymış. Sizce de öylemidir? Nelerle karşalaşacağımı tahmin edemediğim yerleri gezmek daha çok hoşuma gidiyor.. Laos ve Kamboçya çok ilgimi çekiyor, gizemli ve heyecan verici

    Hocam gecen sene nisan ayinda Kuala Lumpur daydim eletronik cokta ucuz degildi, ama sunu soyleyebilirim ortalama bir buyuklukteki alisveris merkezi dusunup icindeki magazalarin tümünün sadece eletronik magazasi olan 3 tane büyük avmleri var yanyana. Kapiya yaklastiginiz gibi Velkam may firend seslerini duyacaksiniz icersinden hic bahsetmiyorum

    Fiyatlari Türkiye ile kiyaslarsak tabikide ucuz gerci zaten Türkiye de herseyin en pahalisini aliyor ve kullaniyor bu yüzden türkiye ile kiyaslama yapmak dogru olmaz , Filipinler den %10 kadar daha uygundu gibi diyebilirim.

    1 hafta boyunca sushi ye doydum inanilmaz ucuzdu ve cokta lezzetli idi

    Avm lerdeki yemek katina mutlaka gitmelisiniz her ülke yemeklerinden var fiyatlar en az %40 daha ucuz ve yemeklerde lezzetli. Bizim avm leri hic dusunup eh biraz daha buyuktur diye hayal etmeyin iceride banbaska bir dünya var. diger katlarda adim basi pastahane firin tarzi dükkanlar var türkiyede hic bir cesit yokmus megersem ki bu kadarda firinlarimizla övunuruz. Fiyatlar cok uygun

    Sürekli avm deyip duruyorum , avm meraklisi degilim hicte sevmem aslinda ama ordakiler cok ilgincti Yanlis hatirlamiyorsam yilin 300 günü yagis alan biryer o yüzden avm ler ilgi cekici olabiliyor.

    Bence gitmisken kesinlikle en az 3 gün kalin derim.

    Simdiden iyi tatiller


    Edit: Kulelerden bahsetmeyi unutmusum .

    Amerikadaki ikiz kuleler yikildiktan sonraki suanda dünyanin en yuksek ikiz kuleleri unvanina sahip , gidip görmeye deger mi diye sorarsaniz , bosa zaman kaybi. Gidip bakiyorsnuz tamam burda kule var diyip geri dönuyorsunuz Kulenin yanindaki binada akvaryum var aksam gittigim icin kapali idi gündüz giderseniz ugrayin benim icin

    Kulenin altindaki avm de dünya markalari var ve vitrin alisverisi yapan malezyalilar, baskada gormeye deger birsey yok , kuleye cikiyim derseniz bellibir kismina izin veriliyor yaklasik ortasina kadar bundan dolayida manzarasi yok diyebilirim .

    Manzara icin size önerebilecegim Helipad diye bir bar var bir kulenin en üst katinda helikopter pistinde bir icecek alarak gün batimini ve tüm KL manzarisini izleyebilirsiniz. Ikiz kulelerin hemen yaninda.

    Ufak bir fotograf bahsettigim bar dan
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=445240138901553&set=pb.362557960503105.-2207520000.1383418742.&type=3&theater

    Sayfamiza begenide atarsaniz sevinirim


    Bu arada ikiz kulere üst gecit tarzi bir tünelden yürüyerek klimali bir sekilde gidebiliyorsnuz hem kestirme hemde o sicakta kisa bir serinlik guzel geliyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 2 Kasım 2013; 21:02:15 >




  • Bilgi için teşekkürler Ordan direkt Laos'a ya da Kamboçya'ya uçacağım ama vize olayını nasıl halledeceğimi bilmiyorum ... Laos vizesi alan arkadaşlar var mı? Bangkok'dan alınıyormuş ama ben Bangkok'a uğramadan gitmek istiyorum.
  • Bukit Bintang rocks!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakangeziyor

    Aslında uçtuğu noktalar sizi tatmin ediyorsa en fazla puanı veren ingbank pegasus plus card. 100 tl ye 1 tl. Uçuşlardan sonra da ayrıca % 2 para veriyor. Kart ücreti de yok...

    Başvurdum - bilgi için teşekkürler.

    %1 iyi, her alışverişe veriyor yazmışlar. Aidat yok. Ayrıca Bonus yerine de geçiyormuş ki kampanyalarda bazen lazım oluyordu.

    Adios ile her ay ortalama 2500-3000 lira harcamam oluyor, 6 lira puan veriyor. World kampanyasız kullanmam artık bu katsayılar ve SETUR ile.
  • petronas kuleleri yakınında şu otelde kaldım fiyat performans zirve yapmış diyebilirim.http://www.booking.com/hotel/my/impiana-klcc-spa.tr.html?sid=ab4e23a36d49be571a143fa2617b53e2;dcid=2

    petronasa çıkın ama gitmeden önce internetten biletinizi alın. randevusuz bilet bulmanız çok zor. petronasın altı alışveriş merkezi zaten. hemen önünde güzel bir park var, akşamları enfes bir ışık şöleni oluyor.

    elektronikte vergi yok. fiyatda şöyle bir örnek vereyim. samsung mağazasında note 3 1500 tl idi. birde dünyada en ucuz ipad malezyada satılır. amerikadan bile ucuza alabilirsiniz. singapura oranla biraz daha ucuz diyebilirim.

    havalimanı şehir arası uzak giderseniz mesaj atın ulaşım alternatiflerini yazarım. ulaşım gayet kolay.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksit -- 2 Kasım 2013; 21:08:19 >




  • 
Sayfa: önceki 22162217221822192220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.