< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim aradıpım oyun mobil bir uygulama bir yararık var dokununca ekrana kollarını hareket ettirip havalanıyor karanlık temalı bir oyun bazı özel güçler var büyüme çoğalma gibi bölüm somunda bir boruya giriyorsun oyunun adı b ile başlıyordu galiba inşallah bulursunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1999-2001 yılları arasında oynadığım bir oyundu karakterimizi hem robot hem de insan olarak kullanıyorduk robot ile oynarken tps, insan olarak oynarken fps ye geçiyordu ve bu kamera açısını değiştirebiliyorduk (sanırım) ilk bölüm karlı ve önümüzdeki düşmanlar da robotik, ilerleyerek gidiyoruz sonra insan olarak devam ediyorduk telsiz konuşmaları oluyordu bol bol bir bölümde kalmıştım sonra bırakmıştım (binadan bi yere atlıyorduk, elektrik tellerine bir türlü erişemiyordum) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mali_Gökdere -- 26 Kasım 2020; 1:51:18 > |
benim hatırlayamadığım hep merak ettiğim bi oyun var 2004-2005 yıllarında oynardım bilgisayarda. vahşi batıda geçiyordu kovboylar arasında ahırlarda falan tekli tabancalarla vs çatışılıyoru at da binebiliyodun bu oyunu bi bulsam rahatlıcam :D |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 26 Kasım 2020; 21:23:22 > |
|
Atari döneminden bir oyun arıyorum (sene 94-96 arası olabilir) böyle saçma sapan ama eğlenceli bir oyundu. Bir kahramanımız vardı klozetin içinden geçiyordu bölümler arası. Mario tarzı bir oyundu. Foseptik, lağım içinden geçip duruyordu hatırladığım kadarıyla. Var mı böyle bir oyun bilen? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bir oyun arıyorum çok uzun süre oldu oynayalı diablo tarzı bir oyundu kurtları kesip derileri topluyorduk. Üstten bakış açısı ile oynanıyordu. Yanınıza yardımcı alabiliyordunuz 3-4 tane heal filan yapıyordu ormanlarda canavar kesiyorduk var mı bu tarz bir oyun hatırlayan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu oyun dediğin kadar eski değil ama tarifine uyuyor. |
10-15 sene kadar önceydi yanlış hatırlamıyorsam. Bir tane kel adam vardı hitman tarzı. Psişik güçleri vardı. Hastaneli bir bölüm vardı. Detaylarını çok hatırlamıyorum oyunun sanırım nesneleri havaya kaldırabiliyorduk. Kapağında da ana karakter vardı hitman çakması gibiydi. PC de oynamıştım. Adı bir türlü aklıma gelmedi yardımcı olan olursa çok sevinirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureHD -- 4 Aralık 2020; 12:26:12 > |
Psi Ops Mindgate Conspiracy olabilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |