Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.072
Cevap
171
Favori
328.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar adını hatırlayamadığım bir oyun var. Tarif edeyim;


    2005 yıllarında oynuyordum. Mavi bir robot kullanıyorduk TPS oyunuydu. Hem uçabildiğimiz hem karadan gidebildiğimiz bir oyundu. Oyun sürekli yeni bir hedef veriyor ve ona gidiyorduk. Burayı savun şurayı yok et tarzı görevler vardı. Robotun ince elips aşağı doğru incelen bacakları vardı. Silahları falan vardı. Ne zamandır arıyorum hala bulamadım. Hangi oyun olabilir lütfen yardım edin.

  • Akla front mission ve robots oyunlari geliyor.ama seçenek tonla.

    Sanmiyorum ama Akla en gelmeyecek olanı yazalım.pek ucmaz ama pepsi man.arkadaşlar devam etsinler platform sormadan yazıp kacayim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 20 Ekim 2020; 3:20:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt

    Bu da değil hocam ama mağara kısımları andırıyor.Emeğin için saol yine de.Ben de google'a ne yazdıysam bulamadım zaten , çıkmayacak sanırım.

  • bu da onun custom bir oyun olduğunu anlatır...bazı kişiler programcılar veya yazılım sirketleri resmi olmayan commodore 64 oyunlari üretmiş ve yaymıştır bu oyunların sayisi bilinmemektedir hatta hala bunu yapan var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt

    Yok hocam bu oyunu o dönem bir çok atari salonunda gördüm.Sanmıyorum custom olduğunu.Tabi atari salonu dediğim o dönem , içinde Commodore 64 olan tahta kabinler.

  • Tahta kabinlerin içine de custom oyun kasedi takılabilir o devri biliyorum tahta kabini açınca görülüyordu her sey.bu oyunu oynamış biri yanıt verebilir biz de oynadiysak bile aklımızda kalmamış.sebebi ayni tur çok oyun olmasi linkteki listeye bak

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLhu6P10OJO01v6b7SU4ca6lJy8T3RqOQ_&app=desktop

    Olmazsa 2.5 saat suren tüm c64 oyunlari videosu var tabii bunlara resmi olmayan oyunlar dahil değil.

    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=cr4lxRO6kVI

    Başarılar.c64 derya deniz bu kadar kısıtlı bir cihazda bu kadar çeşit gerçekten şaşırtıcıydi.sebebi cihazın programlama temelli olması yani açık.

    Ustteki linklerde belki görürsün.bu tur kayalı magarali dalgıçlı sıralamaları yaparsak forum server i duman çıkarabilir bu oyunu oynamış olan hatırlar.c 64 cihazi nin disinda ben salonda en çok kabinlerde river raid yie ar kung fu wizard of wor takilirdim datasette i hala hatırlarım bazılarında atari 2600 bazılarında c64.en cok tutanlar bunlardi salondan hatırlayan yazsın.benim aklımda olan tanima uyan dalgıçlık oyunlari usttekilerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Ekim 2020; 2:32:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eskiden oynadığım oyunda kurtçuklar vardı birbirimizi bombalardık.Roketatar,bomba falan vardı.Worms diyenler var ama 3 boyutlu olması lazım oyunun.Başka bir şey hatırlamıyorum adı ne olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-8099EF3D8

    Eskiden oynadığım oyunda kurtçuklar vardı birbirimizi bombalardık.Roketatar,bomba falan vardı.Worms diyenler var ama 3 boyutlu olması lazım oyunun.Başka bir şey hatırlamıyorum adı ne olabilir?
    worms 3d veya worms 4 mayhem'dir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kare kullanıcısına yanıt

    Mayhem olabilir,benziyor görselleri.Ikisini de indirip bakayım.Bir de bir oyun vardı kadın bir karakteri GTAdaki gibi kontrol ediyorduk.Başta bir tapınak gibi bir yere girip silahla köpek falan öldürüyorduk.Arada halatla bir yerlere falan tırmanıyorduk.O hangisi olabilir tahmininiz var mı? Başka bir sey hatirlamiyorum:(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tomb raider mi
    Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Ekim 2020; 22:2:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt

    Evet çok benziyor ama grafikleri falan epey iyiydi hatırladığım kadarıyla.Fakat serinin adı tomb raidermış.Teşekkür ederimAdını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım buydu.Grafikleri daha iyi

    Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benziyor değil tomb raider benziyor değil worms 3D
    Kesin denir cunku bu oyunlar yıllar içinde defalarca kez yapıldılar her konsolda doğal olarak grafikleri gelişti.tomb raider da direkt olarak ilk bölümde tapınağa girip köpeklere ateş ettin mi o tomb raider 1 dır.ama diğer bölümlerin senaryosu farklı.grafikleri de.
    Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]

    Olay grafikse PlayStation 5 versiyonlarini deneyebilirsin.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Ekim 2020; 22:35:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler 3 yıldır aradığım bir PC oyunu var, bunu bulan benden ne dilerse dilesin o dereceyim yani. bu oyun 2 boyutlu platformer bir oyundu yani mario oyunundaki bakış açısı gibiydi. karakterimizin bir şapkası olduğunu hatırlıyorum olmayadabilir ama büyük ihtimalle vardı. yağmur yağınca canı azalıyordu bunda eminim. yağmur yağınca su basıyordu sanki bir yerleri. böyle hurda gibi yerlerde bazı makineleri kullanabiliyordu kepçe gibi vinç gibi şeyleri. bu oyunu 2003- 2011 yılları arasında windows xp'de oynuyordum ama oyun daha eski bir yapım olabilir 1990-2005 arasıdır yapım yılı muhtemelen.


    Lütfen yardım edin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyraz801 -- 23 Ekim 2020; 11:34:27 >
  • Oyunskor ya da friv tam hatırlayamıyorım.Seviye geçme üstüne bir oyundu boşluk tuşuna basınca kolu bacağı kafası gövdesi ayrılıyordu böylece daha hızlı gidiliyordu ya da butonun üstüne parça bırakıyorduk.Alatabildim umarım...Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] 

  • Büyük ihtimal değil ama bana bu tanımlar machinarium ve rayman i hatırlatıyor fakat muhtemelen daha bilinmeyenlerden olabilirler.


    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DxXfdRvtFTd0%26app%3Ddesktop&q=EgQuLZpEGKa9lf0FIhkA8aeDS03_kFIMHvGtLx-bAvVx4vcijZufMgFy

  • aradığım oyun 2d platform oyunu. muhtemelen 2010 ve sonrasında çıkmıştı. yanlış hatırlamıyorsam 7 karakter vardı ve biz bunlardan 3'ünü seçip oynuyorduk. çiftçi, bilim adamı falan vardı seçebildiğimiz karakterler arasında. çok fazla aksiyon yoktu diye hatırlıyorum, ağırlık bilmece bulmacalardaydı. epey bir aradım da bulamadım ismini.


    buldum: the cave. dağılabiliriz.Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth hede -- 25 Ekim 2020; 17:52:1 >
  • Rhoilin kullanıcısına yanıt

    öyle bir cd bendede vardı maviydi kırılmıştı içinde 20 küsür oyun vardı bomberman advance vardı(2tane) ,mariolu bir kaç tane oyun vardı birinde dinozora yemek pişirip ağzına atıyorduk ,tekken 2 gibi bir oyun vardı onu hatırlamıyorum , crash bandicoot oyunu vardı bir tane , 3 tanesini felan buldum ama benim aradığım oyun orada yukaradan bakarak oynadığımız oyun türünden vardı tps mi diyorlar bilmiyorum her neyse işte bu adam kılıç kalkan topluyordu dev örümceklerle dövüşüyorduk adam etekli gibiydi space basılı tutunca oyun hızlanıyordu canımızın dolması için bekliyorduk ah o oyunu bi bulamadım o mariolu oyunlarıda bulamadım cd yi komşu vermişti bize küçükken .

  • Yazdıklarına gore bu bir gameboy advance emulator CD si olabilir aradığın oyunda bir GBA oyunu olabilir

    https://www.youtube.com/watch?v=bhK3W_3CW7w&app=desktop

    YouTube a GBA games yazıp aratirsan çıkabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poyraz801 P kullanıcısına yanıt

    Atmosfer hakkindada bilgi veririmisiniz. Cevre dizaynları nasildi. Baslarken sega veya virgin falan bir yazi varmiydi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.