Olmayabilir ama Akla gelen su ejderha da ısrar yoksa. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 5 Ekim 2020; 3:18:11 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2018 Honda Civic HB 1.5 182HP Sport O/V - Intel I7 10700KF 4.5@ - MSI Z490 MAG Tomahawk - Xigmatek Aurora 120 ARGB Water Cooler - G.Skill Trident Z RGB 32GB(2x16) 3200Mhz CL16 - MSI GeForce RTX2070 Super Gaming X Trio 8G - Corsair iCUE 465x RGB White Case - Corsair LE200 240GB SSD - WD Blue 1TB M.2 SSD - WD 3TB Blue HDD - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - Cougar CMX-700W 80+ Modüler PSU - Alienware AW768 Pro RGB Brown Mekanik TR Keyboard - Alienware Elite AW958 RGB Gaming 12K DPI Mouse - Gamepower RGB Mousepad - Samsung S20 Plus 128GB Cloud Blue
|
Bunu bilen varmı gerçekten aylardır arıyorum. 3D bir oyun o kadar eski değil 2015-2017 diye hatılıyorum. Pls yardım edin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 7 Ekim 2020; 21:46:42 > |
Amstrad CPC 6128'de oynadığım bir oyun vardı. Üstten futbol topu bırakıp aşağıya doğru indirdiğimiz, labirentli bir oyundu, çok eskiler hatırlar belki.. |
Merhabalar, Oyun kaç yılında çıkmış hiç bilmiyorum, çünkü 1999-2000 yılları arasında ben 4 ila 5 yaşında iken büyük biraderler oynuyordu bilgisayarda... Bizim yönettiğimiz karakter bir kuştu. Sanırım pençeleriyle büyük bir mıknatıs tutuyordu. O mıknatıs yardımı ile bir yerden tank parçaları alıp bir yere koyup birleştiriyorduk. O tankları da düşmanla savaştırıyorduk. şimdiden teşekkürler. |
_____________________________ |
Teşekkür ederim. Bende konuyu açtıktan bir yarım saat sonra, "Bir şansımı deneyeyim." diyerek, Google'a "bird+magnet+tank" yazarak tesadüfen buldum. :)
![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 12 Ekim 2020; 21:34:4 > |
Hocam bahsettiğiniz 2. oyun Outrun 2006 Google’a “outrun ferrari” yazınca direk sarışın hatunlu bir ferrari oyunu çıktı Outrun 2006 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Futbol topu ⚽️ oldugundan 100% emin degilim ama labirentlerin yukariya dogru acilan agzindan topu birakiyorduk , asagi taraftan topun cikmasi icin dogru noktayi tespit etmeyi basarmaya calistigimiz bir oyundu . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"Your hair is winter fire, January embers, My heart burns there, too. " Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
|
Soccer Kid yazacaktım ama daha önce yazılmış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 18 Ekim 2020; 5:19:28 > |
Marble madness - Impossaball veya spindizzy'den biri olabilir mi ? Kafaya koydum bulucam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 18 Ekim 2020; 15:21:13 > |
Çok eski bir Commodore 64 oyunu , hatta 1985-1988 civarları Commodore 64 oynatan atari salonlarında da vardı oyun. 2D platform oyunu gibi yandan görünen , su altı mağaralarında bir dalgıcı yönettiğimiz bir oyun.Her ekran bir mağara ve mağara duvarlarına değince karakter ölüyor.Mağara zaman zaman çok daralıyor belli kesimlerde.Soldan sağa gidip mağara çıkışına ulaşınca diğer ekran geliyor.Böyle belki 15 su altı mağarası geçince sonda kızı kurtarıyorduk. Düşmanlar da geliyor arada , zıpkınla saldırıyorduk yanlış hatırlamıyorsam. Belki eski toprak birileri hatırlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 18 Ekim 2020; 18:41:47 > |