Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (155. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.072
Cevap
171
Favori
328.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lastmandar kullanıcısına yanıt
    PC DE OYNADIM MASA USTU BILGISAYARDA 7 YIL OLCE OYNADIM BİR ARABA ÇÖLÜN ORTASINDAYDI MERKEZ VARDI ARABA GİDİP BENZIN ALIYORDUM TAMIR EDİYORDUM GÖREV VARDI GÖREV YAPIYORDUM
  • Arkadaşlar merhaba eski bir ps oyunu arıyorum, oyun dynasty warrior a benziyor, japon yapımı bi hack n slash oyunu. yüzlerce karakter arasından birini seçip bi orduya dalıyosun. Oyunda bi karakter var, elinde 2 tane uzun pala var, koşarken palaları yere sürterek koşuyor , saçları uzun beyaz belden üstü çıplak, ve karakterimizin en önemli özelliği mazoşist olması. yani savaşırken yaralandıkça kahkaha atıyor zevk alıyor bu onu iyice güçlü yapıyor falan, böyle sarhoş gibi relax bi havası var. bu oyunun ne olduğunu bilen yardımcı olabilir mi yıllardır arıyorum bir türlü bulamadım
  • MERHABA
    ANTİK MISIR - DÜŞÜK Bİ İHTİMAL YUNAN DA OLABİLİR - KONSEPTLİ , HARİTANIN KENARINDA 1 3 4 6 4 2 1 GİBİ RAKAMLAR OLAN BİR OYUNDU.
    HARİTA DA BU RAKAMLARA DENK GELEN YERLERİN HEPSİNİ AÇTIĞINIZDA HARİTANIN TAMAMI AÇILIYORDU VE ALTINDAN YUNAN YA DA MISIR GRAVÜRLERİ ÇIKIYORDU.
    OYUNU BULAN İSTANBULDAYSA Bİ YEMEK ISMARLARIM...
  • Selamlar yaklasik 7 , 8 sene once bi oyun oynamistim oyun savas oyunu oyunda baZi degerli taslari topluyoduk dort tane tas vardi taslarin her birinin ozellogi farkliydi hatirladigim zamani yavaslatma tasi vardi bide kalkan tasi vardi hicbi mermi isabet etmiyodu o tasi kullandiginda emin degilim ama sanki almanlarla savasiliyodu oyunun ismini bulabilirseniz cok sevinirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Adını bir türlü hatırlayamadığım bir PS1 oyunu vardı. Çok küçükken oynardım. Bir mech kullanabiliyorduk. Oyun aşağıdaki oyuna benziyordu ama kahramanımız bir kız değil de tavşan, sincap karışımı bir şeydi. Hatırladığım kadarıyla polis gibi bir şey olması lazım. Aşağıdaki oyun başka, onun adını biliyorum. Kafaya taktım günlerdir; bir türlü aklıma gelmiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OCA

    Arkadaşlar merhaba eski bir ps oyunu arıyorum, oyun dynasty warrior a benziyor, japon yapımı bi hack n slash oyunu. yüzlerce karakter arasından birini seçip bi orduya dalıyosun. Oyunda bi karakter var, elinde 2 tane uzun pala var, koşarken palaları yere sürterek koşuyor , saçları uzun beyaz belden üstü çıplak, ve karakterimizin en önemli özelliği mazoşist olması. yani savaşırken yaralandıkça kahkaha atıyor zevk alıyor bu onu iyice güçlü yapıyor falan, böyle sarhoş gibi relax bi havası var. bu oyunun ne olduğunu bilen yardımcı olabilir mi yıllardır arıyorum bir türlü bulamadım


    Upp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrAstrum

    Merhaba,

    Adını bir türlü hatırlayamadığım bir PS1 oyunu vardı. Çok küçükken oynardım. Bir mech kullanabiliyorduk. Oyun aşağıdaki oyuna benziyordu ama kahramanımız bir kız değil de tavşan, sincap karışımı bir şeydi. Hatırladığım kadarıyla polis gibi bir şey olması lazım. Aşağıdaki oyun başka, onun adını biliyorum. Kafaya taktım günlerdir; bir türlü aklıma gelmiyor.



    Tail Concerto

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: X kare

    ps1,ps2,ps3 hangisinde oynadın?

    Hocam hatırlamıyorum ps2 yada ps3 olmasi lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 yıl önce yine deli gibi aradığım ama bulamadığım bir PS1 oyununu sormuştum ve yine siz cevaplamıştınız. Hafızasında tüm PS1 oyunlarını tutan bir bilgisayar gibisiniz maaşallah.

    Çok teşekkür ederim. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrAstrum -- 19 Şubat 2018; 1:33:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 5-6 yıl önce bilgisayar üzerinde ama büyük ihtimalle tarayıcı tabanlı oynadığım bir oyundu. Oyunu yukarıdan kontrol ediyorduk, türü stratejiydi. Oyunda piramit tarzı büyük ve küçük yapılar vardı. Bunları ele geçirince yapının büyüklüğüne göre popülasyon üretiyorduk, yeni bir kule almak için populasyonun yarısını gönderiyorduk. Gonderdiklerimiz eğer oradakinden fazlaysa ele geçiriyorduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captainssg

    Merhaba, 5-6 yıl önce bilgisayar üzerinde ama büyük ihtimalle tarayıcı tabanlı oynadığım bir oyundu. Oyunu yukarıdan kontrol ediyorduk, türü stratejiydi. Oyunda piramit tarzı büyük ve küçük yapılar vardı. Bunları ele geçirince yapının büyüklüğüne göre popülasyon üretiyorduk, yeni bir kule almak için populasyonun yarısını gönderiyorduk. Gonderdiklerimiz eğer oradakinden fazlaysa ele geçiriyorduk.

    Hocam biraz daha açabilirmisiniz size zahmet. Çünkü oyunun browser ve strateji olması dışındaki tek bilgi piramitlerin olması. Böyle çok oyun çıkıyor. Ne hatırlıyorsanız yazmaya çalışın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam samurai warriors, warrior orochi oyunlarına bir bak istersen. Dynasty warriors gibi oyun bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmaksizz P kullanıcısına yanıt
    Hocam legendary the game diye bir oyun var. Sanki bunda da dediğin gibi taşlarla alakalı bişiler yapıyorduk. Belki budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 SENEDİR ARIYORUM ŞU LANET OYUNU. BİZ Bİ HAMAM BÖCEĞİ TARZI BİŞEYİZ MUTFAKDA GEZİNME VAR YERLERDE YEMEK FLN VAR ONLARI ALABİLİOSUN BİR SÜRÜ HAMAM BÖCEĞİ GİBİ BÖCEKLERDE VAR ONLARDA GEZİYOR HATTA KRALİÇE HAMAM BÖCEĞİ VAR ONUN GÖREVLERİ FLN VAR 2009 MU 2010 DA MI NE OYNUYODUM ŞU OYUNU BULUN ARTIK MOR OYUN CD SİNİN İÇİNDEN ÇIKIYODU MOR OYUN CD SİNDE BİR SÜRÜ OYUN VARDI TANK OYUNU FLN FİLAN BİRİNİZ İLLAKİ OYNAMIŞTIR LÜTFEN YARDIM EDİN
  • Merhaba,

    Final Fantasy VI ya benziyor aradığım oyun, benim bilgisayarımda Adventures ayda Tales of Robert diye geçiyordu, bir defa başka yerde Grune olarak görmüştüm adını.

    Araştırırken aynı yaratıkları gördüm: Crawler, Hornet, Bandit, Lobo gibi,
    Karakter isimleri : Robert (ana karakter), Nikita, Cedric/Gothica mi ne cleric vardı ikinci şehirde,
    Başladığımız şehrin adı: Alaren di sanırım yada ikinci şehir buydu,

    Hikaye, Bir şehirde evimizde başlıyoruz sağı solu gezip saraya gitmemiz gerektiğini anlıyoruz kraldan görevimizi alıyoruz, Nikita kralın kızı yada onun emrinde çalışan biri vs, şehirden çıkınca haritada ana karakter simülasyon gibi yürüyor yavaş yavaş rastgele savaş çıkıyor yaratıklarla, görevimiz şehrin doğusunda, sağında kalan bir mağaradaki boss u öldürmek sonra krala dönüp konuşuyoruz ve gemi gözüküyor bununla başka bir adaya gidiyoruz kuzeyde, sahilde bir şehir var, bu şehirde hatırladığım kadarıyla bi palyaço yüzk satıyor adı Memento Ring, 50.000 altın, şehrin kuzeyinde yeşil arazi ormanlık var batısında dağlar o toprakları ikiye bölüyor dağlardan geçerken bir iskelet boss var diye hatırlıyorum sonrasını epey az hatırlıyorum.

    Yardımcı olabilirseniz o çok çok memnun olurum çünkü bu oyunu 10 yıldır arıyorum. Hafızamdan bir parça kopmuş, geçmişimden bir şeyler silinmiş gibi hissediyorum...





  • TalolpReizZ T kullanıcısına yanıt
    Bad Mojo olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006-2007de çok az oynamıştım pcde ama çok çok az hatırlıyorum oyunu, asustan hediye gelmişti oyun (acer de olabilir) yanına 2 oyun daha vermişlerdi cd şeklinde

    Oyun tema olarak maviydi diye hatırlıyorum tps kamera açısına sahipti, karakterimiz japon gibiydi yanında da aynı boyda maymun vardı (en azından menüde öyleydi) anlatamadım ama hatırladığım bu kadar malesef.

    Çok araştırdım ama bir türlü bulamadım, cdler kaybolmuş. Zaten 1-2 gün oynayıp bırakmıştım hiçbir şey hatırlamıyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ben çok önceden bir tane uçak oyunu oynamıştım onlineydi uçaklar çok gelişmişti bi hatırlayamadım şuan ki uçak oyunlarıyla alakası yok ama war thunder vs. teknolojik olarak inanılmaz gelişikti oyundaki uçaklar bilen varsa söylesin lütfen teşekkürler :)
  • DedeYita D kullanıcısına yanıt
    Jardinains 2
  • merhaba arkadaşlar söyleyeceğim oyun gerçekten eski age of empires 2 civarı yani tahminimce.umarım bulabilirsiniz
    oyunu dünya gibi bir gezegene bakarak oynuyoruz deniz vs şeyler var.
    oyunda eski kabile tarzı savasçı büyücü okçu healer vs üretebilen yer var.
    oyunda üstüste taşların olduğu yere taparak bazı büyüler vs elde edip karşı tarafla savaşabiliyoruz.
    faremizin orta tuşuyla dünyayı yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyoruz.
    oyun 2d tarzı kuş bakışı şeklinde sesler böyle taş çağı konusması tarzı.
    oyunda taş çağı gibi ilerleme yok bunlar üstünden sadece düşmanı yokediyoruz.
    en son asker ölene kadar savaşabiliyorduk.
    bi oyunun demosundaydı ama oyuna aşık olmuştum imkanı pek yok ama bulamadım ben :(

    kısacası taş çağında büyüler vs olan 2d kuş bakışlı strateji savaş tarzı bi oyun.

    birde en altsağ köşede dünyanın şekli vardı.




  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.