Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.072
Cevap
171
Favori
328.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2005-2006 yıllarında komşunun bilgisayarında bir oyun oynuyordum.Ama çok hayal meyal hatırlıyorum ama o zaman etkilemişti yani özellikleri ile.

    Oyunda bir karakterimiz var özel kuvvetler gibi giyinmiş tek tabanca takılıyor.Oyun open-world gibiydi belki değildir. Yanılmıyorsam paraşütle atlama yapıyorduk.. Hatta uçakta mı ne bir ara-sahneler vardı.Uçak olmayadabilir ama.Bu ara sahne karanlık bir ortamda geçiyordu .Normalde oyun ortamı gündüzdü, böyle yeşillik ve düzdü çok olmamakla birlikte ağaçlarda vardı sanırım. Oyunda atv kullanma vardı. Daha çok askeri bir oyun gibiydi.

    Daha detaylar geldikçe aklıma yazacağım ama bir defa bile oynamış olabilirim oyunu. Zaman zaman araştırırım hiç de bulamadım oyunu.Umarım bulabilirim bir gün.
  • lastmandar kullanıcısına yanıt
    Just Cause? Mercenaries 1-2?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastmandar kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk Crysis oyununa benziyor yazdiklarin. Ya da Farcry da olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanalax

    Just Cause? Mercenaries 1-2?

    Hayır hocam değiller. Dediklerinizi biliyorum. Oyun öyle AAA bir oyun gibi değildi. Daha orta halli bir oyundu. Yanlız Mercenaries 1'in 1. bölümüne baktım şimdi uçak sahnesi gerçekten çok benziyor. Ancak Mercenaries 1'de oyunu, müziği ile seslendirmeler ile baya yaşıyorsunuz.Benim dediğim sanki biraz daha senaryosu zayıf müziği fazla olamayan bir oyundu. ah bakşa detaylar hatırlasam bir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trancenden

    Hocam ilk Crysis oyununa benziyor yazdiklarin. Ya da Farcry da olabilir.

    hocam 2005-2006 dedim diye o senelerde çıkmış oyunları oynayacak değiliz ya. Hele crysisi çıktığı sene kim oynamış TR de. Kastettiğim kendi evlerimizdeki sistemlerimizle yani. Neyse dedikleriniz değil söylemedim heralde ama TPS bakış açılı bir oyundu. Yukarıdaki diğer arkadaş anlamış nasılsa TPS olduğunu söylememiştim bile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanalax

    Just Cause? Mercenaries 1-2?

    Bir dakika hocam Just Cause 1 in ilk bölümüne baktım aynı uçakta başlıyor paraşütle atlıyor falan. O adamın uçakta yüzünü de gösterince bişey dank etti sanki. Valla bu oyundan başkası olamaz buldum sanırım. Ya aklımda da vardı aslında da, olmaz başka oyundur falan diyordum da o dönemde bu kadar özellik hangi oyunda olacak arkadaş. Valla teşekkür ederim ne diyeyim uçak, paraşüt deyince direk just causeyi yapıştırdınız sandım ama bildiğiniz ilk bölüm benim tarif ettiğim gibi yani. ordan anımsayıp dediyseniz bravo valla iyi buldunuz.
  • Benim oynadığım yaklaşık 10 sene belki daha fazla olmuştur. Oyun basit mario gibi 2 boyutlu bişeydi sanki mağarada geçiyordu karanlık atmosferi vardı. Uzaylı bir karakter gibiydik sanki. Bir yere geliyorduk yol kapalıydı ama üst delikte diğer karaktere geçiş yapıp (telepati yaparak diğer karakter oluyorduk) o karakterden devam ediyorduk ama aşağıdaki karakter sabit duruyordu. Karakter siyah mavi tonları gibi birşeydi sanki. Oyundan hatırladığım tek olay bu bayağıdırlı arıyorum bu oyunu ama bulamadım.

    Edit: Karakter telepatiyi yuvyuyuyuyuyu diyerek iki eliyle birlikte yuvarlak çizerek yapıyordu

    Edit: Vallahi buldum buuuu. Oddworld:Abe's Oddysee® çok mutlu oldum :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnInvited_Guest -- 2 Kasım 2017; 13:50:51 >
  • Küçüklüğümde bir oyun oynuyordum.

    Oyun yarış oyunuydu ama üstten bakış (ancak tam kuş bakışı değildi diye hatırlıyorum) oyunda hem yarışıyorduk hemde arabamızda silahlar vardı rakiplere ateş edebiliyorduk. Mesela yola mayın falan koyabiliyorduk yoldaki itemleri alıyorduk. Tam kuş bakışı değildi sanki kamera açısı vardı diye hatırlıyorum. Bir harita topraktandı yani toprak yoldu böyle dönüp dolaşıyordum.

    Oyun Death Rally'e benziyordu ama o değildi. Monster Trucks falan vardı.

    Death Rally olup olmadığına %100 emin değilim ancak bu tarzda başka oyun varsa söylerseniz çok mutlu olurum.

    Edit: Oyunda sanki Monster Trucks arabamızın tepesinde silah takılıydı böyle havada uzay gemisi yada onun gibi bir şey vardı ona ateş ediyordum. Yalnız bu başka oyunmuydu hatırlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Atari -- 2 Kasım 2017; 13:34:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X kare

    İnterstate 76 mı?

    Sağ olun ama böyle değildi. Dediğim gibi Death Rally'e daha çok benziyordu. Oyunda harita harita oynuyorduk diye hatırlıyordum. Harita seçme falan vardı.
  • 98 veya 99 ilları arasında PlayStation 1 için bir demo diski vardı içinde;

    Auto Destruct
    S.C.A.R.S.
    Tekken 3
    Ninja Shadow of Darkness (Tam olarak ismi bu muydu bilmiyorum, fakat listede adı sadece "Ninja" yazıyordu, ve demosu gameplay videosundan ibaret idi.)
    net yaroze advert
    psychon

    ve adını hatırlayamadım yıllarca full sürümünü bulsamda oynasam dediğim oyunlar vardı içinde bu demo diskinin tam olarak adını bilen veyahut içindeki diğer oyunların adlarını bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crash95

    98 veya 99 ilları arasında PlayStation 1 için bir demo diski vardı içinde;

    Auto Destruct
    S.C.A.R.S.
    Tekken 3
    Ninja Shadow of Darkness (Tam olarak ismi bu muydu bilmiyorum, fakat listede adı sadece "Ninja" yazıyordu, ve demosu gameplay videosundan ibaret idi.)
    net yaroze advert
    psychon

    ve adını hatırlayamadım yıllarca full sürümünü bulsamda oynasam dediğim oyunlar vardı içinde bu demo diskinin tam olarak adını bilen veyahut içindeki diğer oyunların adlarını bilen var mı?

    Euro Demo 23 fra (SCED-01116 9714927)

    Playable
    Auto Destruct
    Dark Omen
    S.C.A.R.S.
    Sentinel Returns
    Tekken 3
    World League Soccer
    Wreckin' Crew

    Trailer
    Alundra
    Ninja
    Net Yaroze
    Hover Car Racing
    Psychon

    Other
    Net Yaroze Advert



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Kasım 2017; 19:26:32 >




  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah senden razı olsun adını hatırlayamadığım birde savaş oyunu vardı dark omeni aratınca bir flash patlaması oldu beynimde. Evet bahsettiğim demo diski buydu.

    Çok teşekkür ederim

    Edit: Hocam yalnız Hover Car Racing ve Psychon düzeltmeni rica edeceğim ikisi oynanabilir demolardı, çok iyi hatırlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 2 Kasım 2017; 19:33:49 >
  • 2005-2010 arası oynadığım bi oyundu.Büyük bi yapım değildi bi polisi yönetiyoduk.Ceşitli görevlerimiz vardı şu süre içinde bombayı patlamadan imha et , şu bölgeyi suçlulardan temizle gibi.Karakterimiz şişman , italyan bir polisti diye hatırlıyorum.Fps değildi.Oyunun adı torrent e çok yakındı , torrenti keşfettiğimde aklıma gelmişti.Torrentle kafiyeli de olabilir.Pc de oynamıştım.

    Bulabilen olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bi oyun vardı eskiden bilgisayarımda böyle ortada makinalı tüfekle duruyodun etraftan askerler ve araçlar sana doğru geliyordu.Bazı bölümleri karanlıktı flare atıp aydınlatman gerekiyodu vs. 360 derece dönüp düşmanları öldürmeye çalışıyodun.Adını bilen varsa söylerseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyun vardi.Oyun satoda geciyor.Her bir basamagi gecmek icin toplama cikarma carpma bolme islemini yapmak gerekiyordu.PC de oynamistim.Hangi oyun??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Math Castle diye bir oyun var belki odur aradığın. Bu değilse de googledan arattığında çıkan sonuçlardan bulabilirsin belki.
  • Arkadaşlar yıllardır aradığım bir oyun var hatta sırf belki o oyunu bilen biri vardır diye üye oldum.

    Oyunun ilk başını hatırlıyorum, 10-12 sene önce dayım oynuyordu. CoD1, NFS Underground1 gibi oyunlar vardı bilgisayarda, bu tarif edeceğim oyun da o zamanların belki de biraz daha geçmişinin oyunu.

    Oyun elden bakmaydı hatırladığım kadarıyla ama pek emin değilim, oyunda temel olarak kırmızılar ve maviler vardı. Aksiyon / Strateji tarzı bir oyundu sanırım. Oyunun ilk başında küçük bir birlikle kanyon benzeri bir yerde ilerliyoruz. Birlikte askeri araçlar ve askerler vs var. En önde liderimiz var, liderimiz bir an duraksıyor ve bir şeyler hissediyor. O anda bir füzeci kırmızılı düşman uzaktan tankımıza veya ortamıza bir yere füze atıyor. Pusaya düşmüşüz. Oyunun ilk başı böyleydi. Oyunda büyük elektrik üreten yerler vardı icind felan giriyorduk galiba onları etkisiz hale getiriyorduk. Kırmızıların alanına girmeye çalışıyorduk fakat koruyucu şeyler vardı kule benzeri net hatırlamıyorum. Oyunda çift namlulu uzun tanklar vardı. Hatırladıklarım sınırlı şeyler. Dediğim gibi 10 sene önce belki 15 sene önceki bir oyundu hayal mayal hatırlıyorum ama çok uzun zamandır hatırlamaya çalışıyorum ne kadar aradıysam bulamadım.

    Aklınıza ne gelirse gelsin yorum yapın lütfen, şimdiden yardım edenlere çok çok teşekkür ediyorum. İyi forumlar..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir oyun vardı 3 karakterin ruhu tek bir kişide büyücü,okçu ve savaşcı vardı yeri geldiğinde birinden biri olman gerekiyordu mesela nesneleri kaldırman gerekiyordu büyücüye dönüyordun büyücü gandalf'a benziyordu okçuda Lol oynayanlar bilir Ashe'e
  • Beyler 12-13 sene öncesinde bir oyun vardı,4-5 farklı helikopter seçebiliyoduk düşman üslerini patlatıyoduk bilen varmı acep?Düz bi oyun değildi istediğimiz yere gidebiliyoduk
  • Command & Conquer Renegade olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.