Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.072
Cevap
171
Favori
328.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xAsTx

    2 farklı oyun var hatırlayamadığım. İkisi de oyun dergilerinin cdsinden demo olarak çıkmıştı. Legacy of Kain ve Contract Jack gibi oyunların da demo olarak verildiği zamanlar. İkisi de sıra tabanlı oyun. Daha önceden bu konuya başka oyun yazmıştım o da Kohan çıkmıştı yardımcı olan arkadaşlar sağolsun. Burdan çıkarımım oyunların 2003-2004 tarihli olabilir.

    İlk oyunda ikinci dünya savaşı teması vardı. Alien Shooter gibi tepeden görünüm var ve ordaki gibi evlere vs girilebiliyor. Demo olduğu için farklı oynanım tarzları da olabilir ama benim hatırladığım birkaç kişilik bir ekibimiz vardı. Her el sıra bize geçtiğinde her karakteri ayrı ayrı belli bir noktaya kadar ilerletebiliyorduk, ancak belli bir sınır vardı. Ateş hakkımız da öyleydi, misal sniperı seçtiğimizde ya düşük olasılıkla birden fazla atış yapabiliyordu ya da yüksek olasılıkla tek atış hakkı oluyordu. Her el sırayla önce bir sonra karşı taraf karakterlerini hareket ettirip savaştırıyorduk.

    İkinci oyunda Diablo havası vardı ancak yine sıra tabanlı. Görünüm yine Alien Shooter benzeri ancak karakterler küçük görünmüyorlar. Chest açıp canavarlarla savaştığımızı hatırlıyorum ancak bizim karakterler de canavardı. Demosunda 3 kişi büyülü orman gibi bir yerde ilerliyorduk, chest açma ve karakter donatma vardı, dişi okçuydu karakterlerimizden biri galiba. Harita üstünde belli bir yarıçapta dilediğimiz gibi hareket ettirebiliyorduk (dama gibi kare kare değil yani) ve yine önce biz sonra düşman sıra tabanlı savaş yapıyorduk.


    Edit: Eski mesajımda sormuşum ilk oyun 2003 çıkışlı Silent Storm'muş İkinciden hala emin olamadım sıra tabanlı RPG olduğu kesin ama.

    İkinci paragraf Commandos mu?




  • venomstr kullanıcısına yanıt
    yok hocam silent storm, 2013de sormuşum aklımdan çıkmış indiremediğim için o vakit
  • O kadar cevap veriyorum tenezzül edip doğru mu yanlış mı söylemiyorsunuz.

    Alay etmek için ya çok kolay oyun soruyorsunuz ya kalkıp sizden başka kimsenin bilemeyeceğini düşündüğünüz oyunu adını bildiğiniz halde soruyorsunuz.

    Sırf ego tatmini için sahte hesap açıyor oyun soruyor. Kendi sorunuza bir saat geçmeden gerçek hesabınızdan cevap veriyorsunuz. Sanki ben bunları farketmiyorum, siz alemi kör herkesi sersem sanıyorsunuz.

    Ben burda gerçekten çocukluğundaki oyunları hatırlayamayanlara yardım etmek istiyorum siz benim iyi niyetimi bir dalga geçme sebebi sayıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1ht1baron


    quote:

    Orijinalden alıntı: aliideniiz

    Oyun bir bina içerisinde geçiyordu. İnşaat işçisi oluyorsunuz. Sarı baretini giymiş olan karakter gözümüze çarpıyordu. Özellikle iki kişilik oynanıyordu. Duvarları kırıyor veya tamir ediyorduk. Ekrandaki duvarlar bittiğinde bir sonraki bölüme geçiyorduk. Kademeli olarak yukarıya doğru ilerlemeli bir oyundu. Duvarları onarma aşamasında ufak canavarların saldırdığını hatırlıyorum. Oyunun ilk boss'u motorsiklet süren bir canavardı galiba. Pc'de oynamıştım. 2005-2009 arası gibiydi. Hatırladığım kadarıyla anahtar kelimeler: Building, Breaker. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Ben de bu oyunun ismini öğrenmek istiyorum ama bi türlü hatırlayamadım yaw. Yok mu bilen arkadaşlar?

    Şu oyunu bilen yok mu yıllardır arıyorum bulamadım




  • Selamunaleykum. Dostlar, adını hatırlayamadığım ve google'da da bulamadığım 2 oyun için yardımınızı talep ediyorum. Soracağım 2 oyunda oyun dergilerinden çıkan demo oyunlardı. İkisini de oynayalı en azından 10 sene olmuştur. 2 oyunda 3 boyutluydu ve kamera açıları yukardan değildi, normaldi(sağa sola falanda bakabiliyorduk yani). Canlı oyunlardı.
    1.si robotlu bir oyundu. Kırmızı bir robottum ve başka robotları öldürüyodum. Bir bölümün çölde geçtiğini hatırlıyorum, etrafta yüksek kayalıklar falan da vardı. Bide sanırım telsizden biri benimle konuşuyodu ama bundan çok emim değilim. Hatırladıklarım bu kadar.
    2.si uzay gemili bir oyun(sanırım). Sanırım dedim çünkü gemiler yere yakın uçuyodu genelde. Başka gemilerle savaşıyoduk, bir süre sonra gemimizi geliştiriyoduk, yeni bi gemi alıyoduk. Malesef başka birşey hatırlayamıyorum.
    Oyunları oynayalı 15 sene bile olmuş olabilir buarada ama dediğim gibi oyunlar epey canlı, renkli gibiydi diye hatırlıyorum, fazla nostaljik değil yani.




  • WallCrack kullanıcısına yanıt
    project snowblind mış oyun,teşekkürler yinede
  • Ayva kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim uzun zamandır bunu arıyordum,iyi bayramlar.
  • quote:


    14 Şubat 2014 16:02:05
    Orijinalden alıntı: SaySraq

    Herkeze merhaba ,

    Yahu çok eskiden yani yaklaşık 4-5 yıl önce bir oyun vardı. Oyunun ana fikri çok eski çağlarda hayatta kalmak. Oyunun başında fazla hatırlamıyorum ama karlı bir mekanda dışarıda başlıyorduk. Sonra bizi bir ayı görüyordu ve kovalamaya başlarken kendimizi mağara kapatıp mağaranın kapısını taşla kapatıyorduk. Duvarlarda şu resme benzer bir resim vardı.Mağaranın içinde odun yaprak vs toplayıp ateş yaktıktan sonra çeşitli boya malzemesi bulup boyalar yapıyorduk duvarları boyuyorduk. en son bir silah yaptıktan sonra çıkıp ayıyı öldürüyorduk. Bu oyun çocukluğumun baş tacıdır. İsmini hatırlayan biri varsa çok memnun olurum.

    Teşekkürler:)
    Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]

    Oyunu tam 3 sene sonra buldum ahahaha

    Buyrun; Echo: Secret of the Lost Cavern



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crawford1975 -- 5 Eylül 2017; 17:16:12 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CcedricC

    Selamunaleykum. Dostlar, adını hatırlayamadığım ve google'da da bulamadığım 2 oyun için yardımınızı talep ediyorum. Soracağım 2 oyunda oyun dergilerinden çıkan demo oyunlardı. İkisini de oynayalı en azından 10 sene olmuştur. 2 oyunda 3 boyutluydu ve kamera açıları yukardan değildi, normaldi(sağa sola falanda bakabiliyorduk yani). Canlı oyunlardı.
    1.si robotlu bir oyundu. Kırmızı bir robottum ve başka robotları öldürüyodum. Bir bölümün çölde geçtiğini hatırlıyorum, etrafta yüksek kayalıklar falan da vardı. Bide sanırım telsizden biri benimle konuşuyodu ama bundan çok emim değilim. Hatırladıklarım bu kadar.
    2.si uzay gemili bir oyun(sanırım). Sanırım dedim çünkü gemiler yere yakın uçuyodu genelde. Başka gemilerle savaşıyoduk, bir süre sonra gemimizi geliştiriyoduk, yeni bi gemi alıyoduk. Malesef başka birşey hatırlayamıyorum.
    Oyunları oynayalı 15 sene bile olmuş olabilir buarada ama dediğim gibi oyunlar epey canlı, renkli gibiydi diye hatırlıyorum, fazla nostaljik değil yani.

    İlki grudge warriors olabilir. ikincisi uzay gemisi ile gidilen rahat 500'den fazla oyun vardır. Slamscape diye sallayabilirim...




  • Usta cevabın için çok teşekkür ederim ama ikisi de değil maalesef. 1.si dediğim gibi robotlu bir oyun, tanklı değil. Biz KIRMIZI bir ROBOTtuk(Tranformers takiler gibi). İkinciside değil ama gemimizin büyüklüğü yaklaşık o kadardı lakin çok önemli olan husus şu ki senin söylediğin 2 oyununda grafikleri rezalet. Benim aradıklarım bu kadar kötü değil. O yüzden birkaç kere söylemiştim fazla nostaljik değil diye.Tekrar teşekkürler ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CcedricC -- 6 Eylül 2017; 14:45:21 >
  • CcedricC C kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. Transformersdaki robotlar gibiyse Mecha oyunu olması muhtemel. Heavy Gear 1 veya 2 olabilir, fromt mission olabilir, mech warrior 4 falan olabilir diye tahmin ediyorum. Oynadığınız yıldan önceki mech oyunlarına bi göz atın..
  • Mech serisinin hepsine baktım ama hiçbiri değil, diğer söyledikleriniz de değil :( Mech warrior 4'e göre de daha iyi grafikleri benim dediğimin. Tekrar teşekkür ederim ilginiz için.
  • Yıllar önce bir laptopda oynamıştım bundan 9 10 sene önce sanırım tek hatırladıgım oyunun gta tarzı bir oyun oldugu ve bir bölümünde çin mahallesinde geciyodu bir binaya girip çinli benzeri adamı indirip ileri gidince karsı binanın catısından keskin nişancı cıkıp karakteri vurmaya çalışıyodu tek hatırladıgım bu umarım yardımcı olan cıkar
  • CcedricC C kullanıcısına yanıt
    Hocam googledan pc games mech diye aratsana. Bir mechli oyun cikiyor. Shogo, airmech gibi. Bunlardan biridir belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trancenden kullanıcısına yanıt
    Dediğin şekilde de arattım(google-youtube baya arama yapmıştım zaten) ama hiçbiri değil hocam. Çok teşekkür ederim yinede :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Öklid

    Yıllar önce bir laptopda oynamıştım bundan 9 10 sene önce sanırım tek hatırladıgım oyunun gta tarzı bir oyun oldugu ve bir bölümünde çin mahallesinde geciyodu bir binaya girip çinli benzeri adamı indirip ileri gidince karsı binanın catısından keskin nişancı cıkıp karakteri vurmaya çalışıyodu tek hatırladıgım bu umarım yardımcı olan cıkar

    2007 çıkışlı Stranglehold olabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimizde çekiç vardı gelen böceklere vuruyorduk küçük bir oyundu
  • Bir oyun değil aslında böyle kaliteli çöp adamlar vardı animasyon yapar gibiydi ama iki adam vardı birisini bilgisayar birisini sen oynatıyordun (bacağını kıvır,bacağını sert tut vb.)ayarlar vardı bilgisayarda oynuyodum.
  • kasvetli bir gün batımı renginde bir havası olan bir araba yarışı vardı, şehir içinde geçiyordu oyun. o yıllarda most wanted falan oynardım crazy taxi de vardı. şu araba yarışlarının bir listesi olaydı iyiydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trader Emre

    kasvetli bir gün batımı renginde bir havası olan bir araba yarışı vardı, şehir içinde geçiyordu oyun. o yıllarda most wanted falan oynardım crazy taxi de vardı. şu araba yarışlarının bir listesi olaydı iyiydi.

    hatta motosiklet de kullanılabiliyordu yarışlarda yanlış hatırlamıyorsam.
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.