Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.072
Cevap
171
Favori
328.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim ismini hatırlayamadığım bir oyun var. karakterimiz bi evde musluk tamir ederken new york mu bir şehir istilaya uğruyordu. muslukçu abimiz ingiliz anahtarıyla eve gelen iki askeri pataklayıp silahını alarak ninja kaplumbagalar gibi yer altına, kanalizasyona iniyordu. daha sonra görevlere göre savaştıkça karizma puanı kazanıp başka askerlerin de ona katılmasını sağlıyordu. en son çete gibi geziyoduk 8 10 kişi... tps türündeydi yanlış hatırlamıyorsam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer akif -- 22 Mayıs 2020; 17:18:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ömer akif

    benim ismini hatırlayamadığım bir oyun var. karakterimiz bi evde musluk tamir ederken new york mu bir şehir istilaya uğruyordu. muslukçu abimiz ingiliz anahtarıyla eve gelen iki askeri pataklayıp silahını alarak ninja kaplumbagalar gibi yer altına, kanalizasyona iniyordu. daha sonra görevlere göre savaştıkça karizma puanı kazanıp başka askerlerin de ona katılmasını sağlıyordu. en son çete gibi geziyoduk 8 10 kişi... tps türündeydi yanlış hatırlamıyorsam
    freedom fighters

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Yaşa...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar o bahsettiğim oyunun grafiklerine çok yakın benzerlikteki bir oyun varmış, hexen 2 diye bunun 2005 versiyonlusu olan bir oyundu sanırım, ama painkiller,doom,sarious sam yada will rock değildi, bu bahsedilen oyun, bir dönem bayağı hit olan bir indirme sitesinde de paylaşıldı, sormamdaki, sebep deadhunt,swat 4 gibi demoların içinde sunulan bir oyundu. ilerleyen bölümlerde de şu yere benzer atmosferik grafikleri vardı, demodaki ilk bölümde gündüz vakti bir kalenin içinde başlatıyordu karakteri, yerden küçük bir örümcek size doğru ilerden gelip saldırmaya başlıyordu.

    NOT:Böyle bir oyun var, hayalürünü,ütopya değil, çevremdeki bazı arkadaşlarada sorduğumda aynı oyunu hatırladıklarını ama adını unuttuklarını söylediler, ki burası bunun için var öyle değilmi? adını hatırlayamadığınız oyunları sormak.




  • fandelon F kullanıcısına yanıt
    Tekrar tekrar soruğun için sırf sallamış olmak için sallayacağım. Call of cuthulu fps'lerine ve condemned'e bak. Wolfeinstien 2002 ve 2009'a da bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa277 -- 23 Mayıs 2020; 1:50:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer akif Ö kullanıcısına yanıt
    Şu kolay soruları hep benden önce cevaplıyorlar. Bu oyunu 3,5 kez bitirdim. Yarım olan birkaç yıl öncesine ait. Kesinlikle remake yapılmalı çünkü artık ne grafikleri ne de oynanışı iyi gelmiyor sırıtıyor. Yani indirip oynamayı denediğinde hayal kırıklığı yaşayacaksın. Aynı şekilde enclaved diye bir oyun vardı. Onun oynanışı da yavan gelmişti. Her oyun iyi yaşlanmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helallokma H kullanıcısına yanıt
    Alien hominidi. Hayır bu oyun olmadığını biliyorum ama bazen sallayınca denk geliyor. Belki senin şansına budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa277 M kullanıcısına yanıt
    Youtube dan videolarına baktım dediğin gibi şimdiye göre çok ilkel grafikleri varmış. 2 defa bitirmiştim. Çok eğlenmiştim. Böyle zevkli oyunlar bulmak çok zorlaştı... açtım swat 4 bitirdim 2 gün önce..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa277

    Tekrar tekrar soruğun için sırf sallamış olmak için sallayacağım. Call of cuthulu fps'lerine ve condemned'e bak. Wolfeinstien 2002 ve 2009'a da bak.
    sen kendini çok ciddiye alıyon heralde, dünyanın merkezinde değilsin kardeş, sıkıntı yok illaki bulurum ben o oyunu, sen biraz mütavazi ol, ben bilen varsa yazar diye yazdım, mustafa277 illa sen bul bu oyunu demedim dikkat edersen, kendini bence buranın müdavimi zannetme, niceleri vardır,çok bilen çok yanılırmış. birde bildiği yanıldığına yetmeyenler var, artık hangisini kategoriye alırsan ;) senin o dediğin oyunları ben google diye bir arama motoru var, ordan çok önceden araştırdım zaten onlar değiller.
  • Tekrar tekrar cevap verdiğim tek kişi sen değilsin. Malum nedenle sürekli evdeyim bu da benim eğlencelerimden biri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa277

    https://www.youtube.com/watch?v=CUb6OGteRsQ&app=desktop

    Anladığım kadarıyla senin oyunun türü action rpg, bu adam onarlı onarlı epey bir ps 2 action rpg listesi yapmış. Bu videolara bak aradığını bulduğunda bana da haber ver hangisiymiş merak ettim.
    yok paşam ya buda deil MMO tarzı arkadan bakıslı ben ozet ediyim tekrar reis sana
    bu oyunu ben 14 yasında felan oynadım ps2 gelmıstı pes felan derken oyun vardı garibime gitti net hatırlıyorum
    ismi TALK 2 felan gibi yazıyordu. Animasyonlu gibi oyun tarif edemiyorum karakterde aslan fare gibi bir şeye benziyor. sehirde geziyordum neyse bir gorev vardı girdim beni ring gibi bir seye attı oynarken dovusuyordum felan ama karakterin omzundada sincap gibi bir şey var oda konusuyor adamları oldururken bunlar bayılıryorya mor bi exp yuvarlak bir sey cıkıyordu onlar otomatik topluyordu bizim karakter benim mor mana gibi bar sekmem vardı orda anologa basıyordum galba ozel gucu aktif ediyordu guclenip atak yapıyordum. Cok guzel bir oyun keske bulsam pc ye emulator olarak yuklicem.
    ps2 yi abimin arkadası geri aldı sonra ismi oyle aklımda kaldı pahalı olsa yine heves olarak alırdım oyunu.

    Cevap gediktirdigim icin ozur dilerim biraz hastalandıgım icin giremedim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa277

    Final fantasy Chokobo yaz sürdüğün deve kuşu buysa oynadığın oyun o seriden değilse bilemeyeceğim.
    aha buldum uzun ugrastan sonra :DD simdi yine oynıcam cok ozur dilerim kapagında jak yazıyormus cocukluk iste ben onu talk diye okumusum oyun buhttps://www.youtube.com/watch?v=3Uwgczar8sg ilgilenen olursa
  • Bir ara internet kafede canım sıkıldığı için isimlerine bile bakmadan bütün oyunları denemeye kalkmıştım orada bir fps savaş oyununa girmiştim. Oyun içerisinde belli noktalarda bulunan masa gibi yerlerde silahımıza istediğimiz gibi eklenti takıp çıkarabiliyor veya silah değiştirebiliyorduk. Oyunun en başında bir sinamatikte arabayla giderken mayın mı patlıyor birileri mi saldırıyor ne bizim araba uçurumun kenarında aşağı doğru sarkmış bir şekilde kalıyor arada arkadaşlarımızla aramızda geçen konuşmalardan sonra elimize bir revolver alıp arabanın ön camına sıkıyoruz ve sinamatik orada bitiyor. hatırlayabildiğim başka önemli bir nokta yok malesef yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charybdi$ -- 25 Mayıs 2020; 20:1:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Woida

    Arkadaşlar merhaba, aradığım lanet oyunu hiçbir yerde bulamayınca hırs yaptım belki siz bulabilirsiniz diye umut ediyorum.

    Bundan yaklaşık 15-18 yıl önce (tarihi tam olarak hatırlamıyorum ancak o zamanlar çocukluğumun geçtiği yer aklımda) eğitim oyunu oynuyordum bilgisayardan Türkçeydi.

    İçerisinde uzay gemisinde geçen matematik oyunu (geminin camında hesap, alttaki butonlarda da cevaplar vardı), kayıp eşyaları bulduğumuz tuhaf müzikli bulmaca oyunu (sanırım evde geçiyordu takat malikane tarzı bir yerdi), çocukların birbirlerine balon atıp renklerinin ne olduğunu bulmaya çalıştığımız bir oyun daha vardı.

    Ben bu oyunu babamın arkadaşının verdiği cdlerden yüklemiştim, eğitim seti tarzında bir şey olduklarını hatırlıyorum ama emin değilim. 2002-2005 arasında kullandığımı hatırlıyorum ama oyun daha önceden çıkmış olabilir.

    İnternetten ne ararsam bulamadım bir türlü, umarım aranızda bilen duyan vardır çok mutlu olurum.

    Düzenleme: Aradan 20 yıl geçtiği için hatırladıklarım da yazdıklarım da yarım yamalak olmuş. Bu bahsettiğim oyunlar set halindeydi ayrı ayrı yüklenmiyordu. Oyun tamamen Türkçeydi ama sonradan mı çevrildi yoksa yerli bir oyun muydu hatırlamıyorum.
    Aradığın oyun bunlar olabilir mi
    hepsi tek cd içinde





  • Cevabınızı geç gördüm kusura bakmayın, aradığım oyunlar maalesef bunlar değil. Görsellerdeki oyunlar biraz daha yeni nesil gözüküyorlar, üst mesajlarda @Mustafa277'nin bahsettiği oyun math blasterin dos versiyonu gibiydi oyunlar.

    Yanlış hatırlamıyorsam cd içerisinde matematik oyunu olarak sadece math blaster vardı, genel bir eğitim cdsiydi.


    bu oyun konusunda da kesin olarak emin değilim ama hatıralarımı canlandıran ve çok benzeyen ilk ve tek oyun bu :D




  • 2010-13 yıllarıydı tahminimce fps oyunu genelde tek başımaydım grafikleri orta seviye bişeydi ilk görevdi galiba uçakla bir karanlık bir yere atlamıştık bir kapı vardı susturuculu silahla öldürüp içerdekileri tek tek öldürdüğümü hatırlıyorum öldük mü checkpoint maintığıyla önceki yerden başlatıyordu bir de karlı bir dağa çıkıp uzaktakileri dragunovla vurduğumu ve bir binaya dalıp orayı savunduktan sonra pcdeki bilgileri çaldığımı hatırlıyorum.hatta sol altta ufak karakterimizin oturuyor mu yatıyor mu önizlemesi vardı (büyük ihtimal bulamayacağım ama olsun şansımı deniyim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komandocafer -- 1 Haziran 2020; 16:50:37 >
  • komandocafer K kullanıcısına yanıt
    Sniper gost warrior bir ihtimal olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa277 M kullanıcısına yanıt
    yok kanka değil
  • komandocafer K kullanıcısına yanıt
    Gost recon ilk oyun neyse o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa277 M kullanıcısına yanıt
    o da değil teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.