Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: azakk Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
5.067
Cevap
170
Favori
326.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cengizhan66 kullanıcısına yanıt
    Rise of Nations olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trancenden kullanıcısına yanıt
    O kadar yeni degil oyle bine falan basmiyosun sehirlerin var butun dunya haritasi var gemileri londradan cikartiyon te misira kadar gidisini izliyosun tabi hizi 4 kat artiriyosun
  • Merhaba,

    2003 senesinde bilgisayarda oynamıştım. Oyun serinin ikincisiydi. Bir hayvanı yönetiyorduk, platform/bulmaca türünde 3 boyutlu bir oyundur.

    2 kere zıplama tuşuna basınca, ikinci zıplayışı yaparken Sonic gibi havada yuvarlak olan bir karakterdi. Mekandan renkli, yeşil tonlardaydı. Mesela başlangıçtaki bir bölümde karşıya geçmek için bir gölün üzerindeki nilüferlerden zıplayarak geçiyorduk.

    İsmini hatırlamaya çalıştıkça hep Joe Danger diyesim geliyor ama hiç alakası yok tabi :D Belki de benzer sayıda harfler ya da Joe'a benzer bi isim vardı oyun adında.
  • merhabalar
    Eski bilgisayarımda oynuyordum bu oyunu yaklaşık 2007 senesi civarında 2 tane büyücü oluyordu küçük boylu sihirbaz elbisesi giymiş 2 kişilikde oynuyorduk. jel gibi yaratıklar vardı yaratık dediğimde iki göz birde ağzı kalemle çizilmiş gibi yüzü vardı. zıplayabiliyorduk ateş etmemiz büyü atıyordu tek tuşla market gibi birşey vardı oradan asamızı güçlendirebiliyorduk. başka çok şey hatırlamıyorum hatta köşelerde ateş yeri oluyodu sihir atarak onları yakıyoduk devam edebilmek
    lütfen yardım edin bulmamama.
  • Merhabalar.

    Sene yanlış hatırlamıyorsam 2000-2001 senelerinde ve tekrar yanlış hatırlamıyorsam "Codemaster" yapımcılığında bir araba yarışı oynuyordum. Dirt Showdown oyununda olduğu gibi pistler vardı örneğin 3-4 lap şeklinde toprak yarış sahalarında yarışıyorduk. Aracı yarış kazandıkça motorunu tekerlerini güçlendiriyorduk. MonsterJam oyununa çok benziyor. 4x4 tarzı pickup araçlarla vs yarışıyorduk. Adını hatırlayan olursa lütfen yazsın senelerdir arayış içerisindeyim ve bulamadım.
  • Oyun Torchlight ve diablo gibi kamera açısı. Level ve skill sistemi var açık dünya da geçiyor bir sürü karakter sınıfı vardı. Hatırladığım karakterler vampir ve savaşcı. vampirin bi skilli aklımda ısırdığını kendi tarafına çekiyordu. savaşcı da bi mesafe boyu atlayarak yere zıplıyordu. Görevler vardı. Craft sistemi vardı. Şehrin tam ortasında arena vardı.

    Hatırladığım bunlar teşekkürler. İyi forumlar!
  • Merhabalar.
    Bir kurbağa(frog) oyunu vardı. Oyunda sinekleri yakalıyordun. Ayrıca özel cisimleri yakalayarak(Sanırım baloncuk içinde oluyordu) kurbağanın dilinin daha uzağa uzanmasını sağlayabiliyorsun. Ayrıca yine bu özel şeylerle kurbağanın diline daha fazla sinek yapışmasını sağlayabiliyordun. Can hakkı sanırım yonca simgesi ile gösteriliyordu. Ayrıca kurbağa geğirdiğinde midesinde ki sinekler tekrardan dışarı çıkabiliyordu(bununla ilgili kısım vardı kurbağanın midesini görebiliyordun küçük bir bölümde) oyunun ismini hatırlayamadım yardımcı olur msuunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacazade -- 26 Aralık 2019; 12:17:34 >
  • Ayrıca bir oyun daha vardı ismini fire diye hatırlıyorum ama bulamadım.
    Oyun çok basit ve sade. İtfaiye oyunu. Binada yangın çıkıyor. Binalardan ev eşyaları ve insanlar düşüyor. Bunları yere düşürmeden 2 itfaiyenin tuttuğu tambolun benzeri bir şeyle ondan sıplatarak ambulans aracına ulaştırmaya çalışıyorsun. Flash oyunda olabilir. Dediğim gibi grafikler çok ilkel
  • Beyler çok eskiden oynadığım bir oyun vardı. 2000 li yıllarda çıkmıştı ve çok serisi vardı 8 tane falan, 2D, pixel ve tamamen üstten bakmalı gölgelendirme gibi bir şeyler bulunmayan. Steam gibi bir platformdada bulunmuyor kendi internet sitesi vardı.

    Oyunda hatırladığım birşeyler var yardımcı olursanız sevinirim.

    Oyunda hareket etmek için yön tuşlarını kullanıyoruz ve Q ve E tuşlarıyla dönüyoruz. hareketimiz kare kare ilerliyor ve her hareketimizde düşmanlarda hareket ediyor. Biz bir erkeğiz ve oyunun başında sinekleri öldürüyoruz, ilerleyen bölümde bi tane adam geliyor adamın elinde sopa var aynı bizim kılıç işlevi görüyor ondan kaçmaya çalışıyoruz sadece belirli yerlerde öldürebiliyoruz ve bizi takip edeceği rota ekranda gözüküyor.

    Yardımcı olursanız sevinirim belki bileniniz vardır.
  • karacazade K kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=jODZYWLZcZI&feature=youtu.be

    Hocam oyun bu ya da bunun benzeri. Eskiden gamewatchlar vardı hem saat hem oyun oynayabiliyordun. Pcde bilemiyorum belki emulatorde falan vardır. Fire Rescue diye geçiyor adı :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkayfrt07 B kullanıcısına yanıt
    Redditte de sorulmuş. Bir sürü oyun adı söylenmiş belki yardımcı olur.

    https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/3bzuqn/looking_for_this_diabloish_vampire_game/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar star wars ın bir uzay savaşı oyunu vardı x wing kullanıyor ve sırasıyla görevleri yapıp dead starı yok etmeye çalışıyorduk. star wars x wing vs tie fighter değil oyun arkadaşlar daha sade daha akıcıydı. Oyun başta bize sınırlı sayıda gemi sayısı vererek ve ölme hakkı vererek bir x wing ile tekli ikili ve dörtlü atış hakları tanıyan bir silaha sahip şekilde tie fighterların ortasına atıyordu bizde star desteroyerların kafasındaki antenleri kırıp sonrada gemiyi patlatmaya çalışıyorduk bir türlü bulamıyorum LÜTFEN ACİL YARDIM EDİN
  • akifuzak A kullanıcısına yanıt
    Hala bilgisayarımda kuruludur.

    https://archive.org/details/Star_Wars_-_The_Battle_of_Endor

    https://archive.org/details/Star_Wars_The_Battle_of_Yavin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trancenden kullanıcısına yanıt
    senin varya büllüğünü yesinler kardeş ağlıyorum :( çok sağol
  • Ya bunu hatırlarsanız gerçekten çok sevinirim yıllar önce ben 8 sınıfa falan giderken galiba 2010 yılında nesquik oyun cdsi veriyordu bir oyun vardı antik çağa falan gidiyorduk oyun türkçeydi bir tane profesör vardı dediğim gibi hatırladıklarımı söylüyorum mısıra tıklayınca nil nehriyle ilgili sorular falan veriyordu bir de zaman makinası falan da vardı yıllardır arıyorum bulamıyorum eğer bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  • trancenden kullanıcısına yanıt
    Oynanış mekaniği tamda sizin bahsettiğiniz gibi. Ama abzı farklılıklar var.
    1-Grafikleri daha renkli
    2-Binalardan sadece insanlar değil ev eşyaları da geliyor.
  • 1999-2001 yılları arasında olması lazım isminde dark geçen bir oyun vardı dark lake mi birşeydi hatırlamıyorum.cd kapağı siyah mor renklerindeydi..
    Need for speed 3 ve 4 zamanlarında.


    Buldum heart of darkness.. Var mı bunu hatırlayan,aynı dönem çocuk oldugumuz arkadaşlar.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 11 Ocak 2020; 18:42:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırlayanınız var mıdır bilmiyorum ama biraz eskilerden.Oyun FPS,ilk olarak bir kayıktayız yanımızda arkadaşlarımız var biri zenci bir adam ve sarışın bir kadın.Kayıkta giderken doğal bir taş köprüden üstümüze kayalık düşüyo ve bir adada buluyoruz kendimizi.Sonra karşımıza çok büyük yengeç gibi yaratıklar çıkıyo ve onlarla savaşıyoruz.O oyunun ismini bilen varmı acaba.Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trxs -- 15 Ocak 2020; 16:47:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trxs

    Hatırlayanınız var mıdır bilmiyorum ama biraz eskilerden.Oyun FPS,ilk olarak bir kayıktayız yanımızda arkadaşlarımız var biri zenci bir adam ve sarışın bir kadın.Kayıkta giderken doğal bir taş köprüden üstümüze kayalık düşüyo ve bir adada buluyoruz kendimizi.Sonra karşımıza çok büyük yengeç gibi yaratıklar çıkıyo ve onlarla savaşıyoruz.O oyunun ismini bilen varmı acaba.Şimdiden teşekkürler.
    King Kong(2005)
  • 2000'li yıllardan bi savaş oyunu vardı, oyun başladığında go go go diye ses geliyordu. USA ve Kanada bölümlerinin olduğunu hatırlıyorum hatta yanlış hatırlamıyorsam Kanada bölümü akşam sokak lambalarının yandığı arnavut kaldırımlı bi bölümdü ashjagd Aynı zamanda ilk yardım askeri seçeneği vardı takımdan yaralanan askerlerin yanına gidip iyileştirebiliyordun(bundan kesin eminim). Ölenlerin yerdeki silahlarını da alabiliyordun sanırım. hahaha of nolur bilen biri çıksın pls.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazlimu- -- 20 Ocak 2020; 18:33:6 >
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.