Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.072
Cevap
171
Favori
328.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nisomorytt N kullanıcısına yanıt
    Hero Zero

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim de PS2'de oynadığım bir oyun vardı. Oyun siyah beyazdı, evde yangın çıkıyordu ve deprem oluyordu, biz evden kurtulmaya çalışıyorduk sonra otopark gibi bir yerden geçerken yol bizi içine çekiyordu. Bu oyunu çok zamandır arıyorum hâlâ bulamadım. Bileniniz varsa söylesin. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phoenix.hd

    Arkadaşlar benim de PS2'de oynadığım bir oyun vardı. Oyun siyah beyazdı, evde yangın çıkıyordu ve deprem oluyordu, biz evden kurtulmaya çalışıyorduk sonra otopark gibi bir yerden geçerken yol bizi içine çekiyordu. Bu oyunu çok zamandır arıyorum hâlâ bulamadım. Bileniniz varsa söylesin. :)
    Alone in the Dark(2008)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi oyun vardı çok eski tps büyücülük oyunu. ortada kocaman büyü okulu vardı orada öğrenciydik ve öğretmenlerden görevler alıp seviye atlıyorduk. okulun dışında yaratıklar vardı bahçe sınırını geçince daha güçlü yaratıklar beliriyordu. bilen varsa yazabilir mi lütfen
  • SorgulayanBeyin kullanıcısına yanıt
    Harry potter oyunlarının herhangi biri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır aradığım bir oyun var. Sanırım 8-10 yıl önce oynamıştım, o zamanlar 256 veya 512 mb ekran kartım vardı oyun 3D ve grafikler de o kadar kötü değildi. TPS tarzı karakterin hafif arka üstünden bakıyoruz ilerlemeli ve hikayeli bir oyundu. Bir kılıcımız var ve ilerledikçe böyle yuvarlak bir mekana gelip o kılıcı bir deliğe sokup geliştiriyorduk sonlara doğru kılıç parlıyordu. Bazı sisli ve kasvetli sahneler hatırlıyorum, koşup atladığımız, tırmandığımız sahneler. Şövalyemsi iskeletimsi canavarlar vs vardı biraz mitimsi bir oyun gibiydi. Ara sıra kılıcı upgrade ederken beyaz bir melek silüeti bizimle konuşuyordu. Oyunun başlarında sanırım bir tren garı gibi bir yerdeydik oyun genelde kasvetli bir tema üzerinden devam ediyordu. Beni derin etkileyen oyunlardan biriydi......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warispeace -- 3 Temmuz 2019; 21:24:47 >
  • warispeace W kullanıcısına yanıt
    Hiçbirini oynamadım ama o anlattığın dönemlere ait şovalyeli kılıçlı oyun deyince aklıma knights of temple (1-2-3) geldi. Eğer tutturduysam tutturdun bildin şu oynmuş diye söylemeyi unutma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa277 M kullanıcısına yanıt
    Oynanış mekanikleri tps bakış açısı falan benziyor ama maalesef bu değil. Biz şövalye değil de kahraman gibi bir şeydik ama böyle marvel tarzı değil üzerimizde şövalyemsi bir şeyler olmuyordu sadece bir kılıcımız vardı o kalıcıydı. Savaş temalı değil fantastik bir konusu vardı tapınak şövalyeleri/hayaletleri tarzı düşmanlar vardı ama başka türlü de düşmanlarımız oluyordu ruhsal şeyler, canavar gibi. O dediğim kılıç güncellemesindeki melek silüeti kesin hatırladığım bir şey konuşuyordu sonra kılıcı minik bir delik veya taş yarığı gibi bir yere batırıp güçlendiriyorduk. Enteresan bir konusu vardı ona benzer bişeye denk gelmedim hiç :D
  • Çok eskiden oynadığım bi oyun vardı. Bi dergiden çıkmıştı sanırım 2002-2003 lü yıllarda oyuna başlayınca toprak bi yolda çekilmiş video kaydı vardı sonra bi eve giriyoduk evde yaşlı bi adam vardı sonra oyun başlıyodu evde odaları gezebiliyoduk yatağın üstünde elbise askısı felan vardı bi tuşa basınca dünyayı görebiliyoduk. Pek fazla bişey hatırlamıyorum çok merak ediyorum bu oyunu uzun süredir arıyorum ama bulamıyorum umarım hatırlayan bilen çıkar.
  • Babamla birlikte adını bir türlü hatırlayamadığımız bir oyun vardı.Oyunu hayal meyal hatırlıyorum.Elimizde bir bıçakla bize yemek getiren bir askeri öldürüyorduk.Hatta kapının üst tarafından zıplayarak askeri öldürüp başlıyorduk.Üst kata giderken duvarda nazi bayrağı vardı hatta.İleri ki bölümlerde iskeletler doğuyordu yerden en sonunda orman gibi bi alan vardı.Tüm hatırladıklarım bu kadar yardımcı olursanız sevinirim.
  • gençler merhaba , benim oynadığım bi oyun vardı , 2001 - 2005 seneleri arasında olması lazım. oyun eski bi kafe işletme oyunuydu , sipraiş alıyodun , arada yangın çıkıyodu YÖN tuşları ile söndürüyodun , arada hırsızlık oluyodu yine YÖN tuşları ile hırsızı yakalıyodun ( yön tuşlarının işlevi , mortal kombat ta '' test your might '' bölümünde ki gibi tuşlara bastıkça hırsıza yaklaşıyodun ) , biraz para biriktirip kurye işe alıyodun kuryeyi de YÖN tuşları ile hallediyoruz diye hatırlıyorum , cafe girşine sakız makinesi falan koyabiliyodun böyle bi oyundu kendimce araştırma yaptım fakat bulamadım. ismi de garip bişeydi '' okılascu '' tarzı böyle garip bişeydi ismi. herhangi bi fikir yardımcı olabilir belki şimdiden teşekkür ederim :))
  • dooguukan D kullanıcısına yanıt
    2001 wolfestian bi bak. Muhtemelen değildir ama yinede bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warispeace W kullanıcısına yanıt
    Shade: Wrath of Angels

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa277 M kullanıcısına yanıt
    Evet bu hocam. Çok teşekkür ederim
  • Mustafa277 M kullanıcısına yanıt
    Adamsın usta çok teşekkürler.
  • Rusyada bir nükleer deneme gibi bir olay üzerine adaya bir operasyon gibi bisi düzenleniyordu. Ana karakter ile bir alet bulup elimizdeki bu aletle ile cisimleri geçmiş formuna ve tekrar gelecek formuna geçirebiliyorduk. Zombivari yaratıklar vardı oyuyun adını hatırlayan varmıdır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mardonius kullanıcısına yanıt
    Singularity

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım:
    Bu bahsedeceğim oyunun ismini kimsenin bilemeyeceğini düşünüyorum zira redditte bir kaç kez konu açtım çok tahmin oldu bilen olmadı.

    Oyunu öncelikle yıllar önce Windows Xp de oynadım bir oyun dergisinin (level yada gameworld olabilir) içinden çıkan cd'den yüklemiştim, oyun 3d bir sandbox uzay keşif oyunu

    Oyuna dair hatırladıklarımı yazacağım:

    -tahminimce yapım yılı 1999-2005 arası.
    - shareware-abandonware olabilir
    - uzayda serbestçe oradan oraya gezinebildiginiz sandbox bir oyun (benzer oyunlar; oolite, Pioneer, Freelander, freespace)
    -oyun üstten bakmalı (izometrik) değil, oyunda kokpit kamerası yok.
    - Oyun rastgele isimlerle oluşturulmuş kocaman bir (procedural) evrene sahip ve bir panelden istediğiniz noktasına geminizle gitme imkânınız var (mesafeye göre varış süresi azalıp çoğalabilir)
    - Geminizi envai çeşit roket, silah vs. ile donatabiliyorsunuz herşeyini takıp sökebiliyorsunuz. Hatırladığım kadarıyla geminize taktığınız bir kanat tıpkı bir kuş kanadı gibi animasyona sahip idi.
    - Rastgele oluşturulmuş evren rastgele oluşturulmuş gezegenler ve içindeki habitatı da kapsıyor , evet neredeyse her gezegen rastgele oluşturulmuş dinozor benzeri yaratıklara sahip. Bazı gezegenlerde şehirler var ve bu şehirlere geminizi çekip uzaydan topladığınız (salvage) hammaddeler hurda parçaları vs. ile ticaret yapabiliyorsunuz.
    - Oyunda uzay aracından çıkamıyorsunuz. Sadece uzay istasyonları ve şehirlerde arayüz karşılıyor sizi.
    -Oyun oldukça eski tarz grafiklere sahip, uzak mesafedeki bir konuma hızla yol alarken oluşan motion blur efekti sinirinizi bozabiliyor sağa sola baktığınızda efektten çok yanınızda oluşan dümdüz çizgiler gibiler .
    - Oyunda gezegen, yıldız galaksi kaplamaları uzaktan baktığınızda sanki kaplamaya sahip değil gibiler, sadece paintten yapılmış gibi renkli renkli noktalardan oluşmaktalar.
    - Uzayın belli noktalarında haydutlar, korsanlar saldırıyor.
    - oyun daha çok editör mantığında.

    Hepsi bu kadardı dostlar, umarım aranızdan bilen çıkar, tahminlere açığım. Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • JosefStone J kullanıcısına yanıt
    Fso2, elite 1984 versiyonu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa277 -- 8 Temmuz 2019; 15:6:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa277 M kullanıcısına yanıt
    Ikisi de değil malesef

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.