Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.072
Cevap
171
Favori
328.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    ne yazık ki değil :( yorumun için teşekkürler.
  • Mustafa277 M kullanıcısına yanıt
    Hiçbiri değil ne yazık ki benim dediğim oyunda bir komandoyu canlandırıyorduk. Oyun sabit kamera açısından oynanıyordu yanlış hatırlamıyorsam ve asker robot değil de dev bir arabanın içine giriyordu. (Araba Dev bir inşaat arabasına benziyor ama onun askeri ve 10 kat daha büyük hali gibi bir şey)

    Yorumun için Teşekkürler.
  • ArataVX A kullanıcısına yanıt
    Metal gear solid (birinci oyun) diyeceğim ama parmağınla koymuş gibi bulurdun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa277 M kullanıcısına yanıt
    Yıllar sonra aradığım oyunu buldum, oyunun adı Rising Lands. Hani olmaz ya aynı oyunu arayan birileri bulabilsin diye buraya yazıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArataVX A kullanıcısına yanıt
    Red Faction serisinden olabilir mi?
    Valla helal hocam öyle bir oyun sordun ki kimse bulamıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 2007 yılında bilgisayarımdan oynadığım online olmayan bir oyundu. Progamer CD lerinden birinden mi yükledim diye sayfasını didik didik aradım ama orda bulamadim. Düello oyunuydu 3 karakterimiz vardı sanırım karşıda rakip harita üzerinde yol aliyoduk ve kazandıkça ilerliyorduk. Bu harita ve ilerleme Rome Total War serisindekine çok benziyor sonra bölgenin içine girip tur tür savasiyorduk 7 8 yıldır aklımı kurcalıyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhyEfTee W kullanıcısına yanıt
    heroes of might and magic serisinden biri.
  • Arkadaşlar bir oyun vardı, yandan bakmalı bir oyun . farklı maplar var bayrak kaçırma mapı fln var . oyun başlangıcında bize tahta bir kılıç veriyor sonra yeni kılıclar alıp oyunda güçleniyorduk , kadın veya erkek cinsiyeti seçebiliyorduk.
  • Çooook eski bir oyundu . Aslında tam olarak oyun denemez ama . Bu kovboy/western tarzında bir oyundu . ekranımız sabitti . ama görüntüler gerçek çekimdi . Çeşitli etkileşimler vardı . Sanırsam video olarak sahne geçişleri oluyordu . 2005 öncesi diye tahmin ediyorum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xRedLineTRx

    Çooook eski bir oyundu . Aslında tam olarak oyun denemez ama . Bu kovboy/western tarzında bir oyundu . ekranımız sabitti . ama görüntüler gerçek çekimdi . Çeşitli etkileşimler vardı . Sanırsam video olarak sahne geçişleri oluyordu . 2005 öncesi diye tahmin ediyorum .
    Mad dog mcree

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba bende sene 1997 de bi bilgisayar oyununu bulamıyorum yeşil bi kurtcuk vardı mantarları yiyiordu içinden altınlar çıkıodu çok keyifli bi oyundu umarım bi hatırlayan olur şididen teşekkürler
  • Bir oyun vardı eskiden oynardım ilk başta cinsiyet seçiyorsun sonra sana tahta bir kılıç veriyor, yandan bakmalı bir oyun. Sonra bir mağarada oyuna başlıyorsun ve o tahta kılıçla vurmayı falan öğreniyorsun. Çöl gibi bir yerde bayrak çalıp kendi tarafına götürdüğünde puan aldığın gibi farklı modlar var. Pvp var ve yeni kılıçlar alarak dahada güçleniyorsun. Kılıç geliştirebiliyorsun yeşil sarı ve kırmızı gibi geliştirme renkleri var. İlk başta tahta kılı, sonra düz kılıç, sonra üstünde mavi renkli yazıları alın fazla uzun olmayan bir kılıç, sonra bir katana ve devamını hatırlamıyorum. Lütfen hızlı bulmama yardım edin .
  • Timur Selim Dursun kullanıcısına yanıt
    2013 - 2014 te oynardım diye hatırlıyorum oyunda karakter seçme yok sadece cinsiyet.
  • Timur Selim Dursun kullanıcısına yanıt
    2013 - 2014 te oynardım diye hatırlıyorum oyunda karakter seçme yok sadece cinsiyet.Ayrıca online bir oyundu :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MertCsknn

    Arkadaşlar herkese merhaba bir oyun arıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. yeni bir oyun değildi çok çok eski bir oyun da değil sanırsam 2010 yılı civarında oynamıştım. Half life ve serious sam benzeri bir oyundu. sürekli peş peşe canavarlar geliyodu. iskelet falan vardı. mevcut haritada ilerlemek için o alanda 2 kez falan canavarları temizleyip tekrar gelmesini bekleyip tekrar temizliyodum. hatırladığım tek bir bölümü var; Uzun ve yıkılmış bir köprü arabalar hasarlı. Kıyametteki bir köprü diyebiliriz. Umarım bulabiliriz şimdiden teşekkürler herkese :D
    arkadaşlar çok araştırmama rağmen hala bulamadım. google da yazmadığım kelime youtubda izlemediğim oyun kalmadı. 6 saatlik oyun videoları var onları bile sardırarak izledim ama yine de bulamadım. mesajım yukarıda kalmasın diye tekrar aşağıya almak adına yazıyorum. eğer kural dışıysa silebilirim. yardımlarınızı bekliyorum.




  • MertCsknn M kullanıcısına yanıt
    God mode ve ripd oyunlarına bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertCsknn M kullanıcısına yanıt
    Painkiller değil mi çok benziyor anlattığına. Hatta ya son bölümü ya da DLCsinin son bölümü dediğin gibi kıyamet gibi bir yerde geçiyordu. Herşey sabit hareket etmiyor uçak falan havada kalmış. Tank ateş ederken kalmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trancenden -- 19 Mart 2019; 21:54:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timur Selim Dursun kullanıcısına yanıt
    ehrgeiz değil, yandan bakmalı bir oyun ve oyun sitelerinden giriliyor diye biliyorum.
  • Mustafa277 M kullanıcısına yanıt
    tamamdır araştırmaya başlıyorum tekrar
  • trancenden kullanıcısına yanıt
    youtube da painkiller videolarına baktım. bi kaç serisine ait 4-6 saatlik videolar koymuşlar. hepsine göz attım ama bu oyun da değil malesef.
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.