Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (889. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.997
Cevap
782
Favori
1.599.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bobsantino

    Aha yine sorulmuş. Füzenli olarak bu film sorulmaya devam ediyor.

    Alıntıları Göster
    Aynen
  • Bir film seyretmiştim. Genç biri yeni çıkan konsol oyunlarını test edip oyun hakkında yazıllımcıya bilgi veriyor.Yine birgün oyun geliyor açıyor ve oynamaya başlıyor.Oyun bildiğimiz GTA tarzında oyundaki karakterle görevleri yapıyor.İlk görev banka soygunu.Görevi yerine getiriyor.yaklaşık 30 dk sonra oyunda soyduğu bankanın soygun haberini tv den duyuyor.fakat anlam veremiyor. oyuna devam ediyor 2. görev bir kundaklama. Bu görevide yerine getiriyor.ve yine aynı şekilde tv de haberlere çıkıyor.işte buna şaşşırıyor aklına başka birşey geliyor olabilirmi diyor ve konsol başına geçip oyundaki karakteri arabaya bindirerek haritadan evinin önüne getiriyor (GTA tarzı dediğim gibi ve gencin bulunduğu şehrin haritası var oyunda) oda ne oyundaki karakter evinin önünde. oyundaki karakter başrol oyuncusu oyun denemeleri yapan genç ise yardımcı karakter ve siyahi bi tip di.Filmden hatırladığım bu kadar.Bu arada film Russell Crown un oynadığı GAMER DEĞİL.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hrnalbyrk

    Bir film seyretmiştim. Genç biri yeni çıkan konsol oyunlarını test edip oyun hakkında yazıllımcıya bilgi veriyor.Yine birgün oyun geliyor açıyor ve oynamaya başlıyor.Oyun bildiğimiz GTA tarzında oyundaki karakterle görevleri yapıyor.İlk görev banka soygunu.Görevi yerine getiriyor.yaklaşık 30 dk sonra oyunda soyduğu bankanın soygun haberini tv den duyuyor.fakat anlam veremiyor. oyuna devam ediyor 2. görev bir kundaklama. Bu görevide yerine getiriyor.ve yine aynı şekilde tv de haberlere çıkıyor.işte buna şaşşırıyor aklına başka birşey geliyor olabilirmi diyor ve konsol başına geçip oyundaki karakteri arabaya bindirerek haritadan evinin önüne getiriyor (GTA tarzı dediğim gibi ve gencin bulunduğu şehrin haritası var oyunda) oda ne oyundaki karakter evinin önünde. oyundaki karakter başrol oyuncusu oyun denemeleri yapan genç ise yardımcı karakter ve siyahi bi tip di.Filmden hatırladığım bu kadar.Bu arada film Russell Crown un oynadığı GAMER DEĞİL.
    Çok beğendim. Film bulunursa birisi beni de pandiklesin.
  • Allahını seven yardım etsin bir grup asker eski zaman filmi kılıç kalkan başrol ünlü kraliyete karşı çıkıyorlar başrol kendini kaybediyor meğerse herkese fake atıyormuş en son barda ayyaş oluyor kılıcını bırakıyor kraliyet ümidi kesiyor eşi arkadaşları falan sonra geri dönüyor filmi hatırlayacağınız yer başrol intikamını alınca idama mahkum ediliyor kabul ediyor idam edilirken tam kılıç kafaya inerken film bitiyor adam gözünü açıyor ve son

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar 2 adet bulamadığım şey var 2gündür kafamı kurcalıyor ama bulamıyorum delirecem

    1.bi dedektif yada biri işte yada restoranta çağırıyorlar orada yemek yerden bu çağrılan kişi çağıran kişiye sen çok cimriydin ne olduda böyle beni yemeğe çağırdın diyor
    sonrasında bişiler oluyor ,yemek yeniyor çağrılan arkadaş tuvaletten kaçıyor (anismasyon da olabilir dizide olabilir hatırlayamadım bi türlü)
    2-böyle çatısında havuz var mafta adamları vs var bilgisayardan karşılıklı onay yada para transferi tarzı bişi yapiyorlar ama eminim çatıda havuz vardı :)
  • Sürekli atv de çıkıyordu bu film
    Film başlarken açılış sahnesi küçük çoçuk anlatımıyla izliyoruz filmi ve mezarın başında toplanmış herkes dedesi ise gömü sırasında ıslık çalıyordu ve herkes dedesine bakıp anlam veremiyordu bu adam ne yapıyır diye :) hangi cenazeye gitse ıslık çalıyırdu en son dedesi ölünce çoçukta onun mezarında ıslık çaldı aklımda bunlar kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin arkadaşlar. Çok şey hatırlamıyorum film hakkında ama konudan bir parca aklımda kaldı.
    Bı adam var insanların beynine takılan ciplerden insanların son zamanlarını izliyor ve bu insanlarin normalde cipli olmaması lazım fakat bundada var ve bu adam olunca yada cipli olduğu fark.edilince ortalık karışıyor bı türlü bulamadım filmi şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nitrotoluen N kullanıcısına yanıt
    The Final Cut (2004) - Robin Williams

    https://www.imdb.com/title/tt0364343/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ymntr34

    arkadaşlar 2 adet bulamadığım şey var 2gündür kafamı kurcalıyor ama bulamıyorum delirecem

    1.bi dedektif yada biri işte yada restoranta çağırıyorlar orada yemek yerden bu çağrılan kişi çağıran kişiye sen çok cimriydin ne olduda böyle beni yemeğe çağırdın diyor
    sonrasında bişiler oluyor ,yemek yeniyor çağrılan arkadaş tuvaletten kaçıyor (anismasyon da olabilir dizide olabilir hatırlayamadım bi türlü)
    2-böyle çatısında havuz var mafta adamları vs var bilgisayardan karşılıklı onay yada para transferi tarzı bişi yapiyorlar ama eminim çatıda havuz vardı :)
    2-Swordfish olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Robin Williams i doğru hatırlamış ım fakat baktığım sitede bütün filmleri çıkmamış demek ki tekrar teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradığım filmi 15 sene kadar önce izlemiştim uzaylıların ufosu düştüğü için insanların içinde yaşamaya başlıyorlar insan formunda komşuları bunlarda sürekli şüpheleniyordu en sonunda biz uzaylıyız diye itiraf ediyorlardı yarısını izlemiştim filmi aklımda kaldı bu filmi bir türlü bulamadım yardımcı olucaklar için şimdiden teşekkürler.
  • Şimdi yaklaşık 25 yıl önceye dönüyoruz. 1994-95 yılları falan olmalı. Bir gece dedemle ben oturma odasında uyuya kalmışız. Uyandığımda TV'de bir korku filmi var. Hatırladığım kadarıyla bir aile araba(Station Wagon tarzı) ile yolculuk ediyor ve hepsi ya uzaylı yada yaratık ama insan formunda. İleride bir polis çevirmesi oluyor ve babannenin karnından kol gibi uzuvlar çıkıyor. The Thing tarzı kukla uzuvlar vardı o yüzden 70 en geç 80lerin ortası diyedir diye tahmin ediyorum filmin tarihine. Tek hatırladıklarım bunlar.

    Not : X-Files bölümü değil. Invaders From Mars(1986) değil. 1988 tarihli War of the Worlds dizisi mi bilmiyorum fakat kaynak bulamıyorum indirip bakmak için.
  • merhabalar, bir çok kişi gibi çok eskiden izlediğim filmlerin çoğunu hatırlayamıyorum ancak arda aklıma takılıyor ve bakmak istiyorum. çok aradım ancak bulamadım.

    1) bir köyün veya kasabanın erkekleri savaşa gidiyor ve geri gelmiyorlar köyde bir erkek kalıyor o da çok yaşlı bakirelerle alakalı bir filmdi her kız 18 yaşına basınca bu adamla öpüşmek hediyeleri oluyordu bu adam da ölünce köyden çıkmaya çalışıyorlar köyün çevresi mayınlarla çevrili her defasında birini seçip gönderiyorlar belli bir yere kadar gidip geri dönüyorlar.

    2)çocuk aile filmiydi bu bir genç kız çok çalışkan kardeşi de çok tembeldi annesi büyük çalışkan kıza iplerle alakalı bir görev veriyordu kızda bir kuyunun yanında görevini yaparken ip makarasının iğnesine parmağı batıyor ve kanıyordu kız kuyuya düştükten sonra başka bir ülkeye gidiyor. sihirli bir yerdi olgunlaşan elmaları ağaç toplamasını istemişti ve kilolu tatlı bir kadın yaşıyordu bu kıza bir takım görevler verdi kız hepsini yaptı mesela pencereden dışarı beyaz yastığı dövünce kasabasına kar yağıyordu ve o yıl mevsimler çok güzel geçti ve kız çok güzel bir elbiseyle kasabaya geri döndü herkes çok şaşırdı ve beğenmişti bunu kıskanan küçük kız kardeşte aynı yolu izledi ancak çok tembel olduğu için kasabaya kötü bir halde dönmüştü. film eski zamanlarda geçiyordu aynı altın yumurtlayan kaz filminde ki gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugmu -- 20 Aralık 2019; 22:6:36 >
  • 3-4 sene önce bir film izlemiştim. Adam bir büyücüden dilek istiyordu. İnsanları duyguları ile görüyordu. Şişman sevgilisi iyi kalpli olduğu için kibar ve zayıf olarak, Kötü insanları ise çirkin ve kuru kafa gibi görüyordu. Yakın bir arkadaşı da bu büyücüden bu sihiri nasıl bozacağını öğrenip uyguluyordu.

    Yardımcı olursanız sevinirim...
  • Arkadaşlar 90 lı yıllarda seyrettiğim hint filminin adını bilen varsa yazarsa memnun olurum.
    konusu:

    Kadın, kocasının bir düşmanı kötü bir adam tarafından yol kenarında öldürülür ormanda bırakılır. Ne var ki ruhu eve gelir. Kaynanası kocasını başkasıyla evlendirmeye falan çalışıyor. Kadın engel olmaya çalışıyor ama durduramıyor. Ağlıyor ızdırap çekiyor, sonuç sıfır. Bu arada kendisini öldüren herif biraz maço takılan çete reisi gibi birşey. Çiftli özel bir sigara içiyor. Çocuğunu kaçırıp fidye istiyordu sanırım. Kadın en son gidip evindeki buda heykelinin önüne diz çöküp dua ediyor ağlayıp yalvarıyor. Budanın elindeki çiçek kadının eline düşüyor. Kadın cisimleri tutabildiğini farkediyor ve şükrederek oradan ayrılıyor. Kendisini öldürenlerden intikam almaya gidiyor. Kocasına kavuşuyor ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hercai.67

    3-4 sene önce bir film izlemiştim. Adam bir büyücüden dilek istiyordu. İnsanları duyguları ile görüyordu. Şişman sevgilisi iyi kalpli olduğu için kibar ve zayıf olarak, Kötü insanları ise çirkin ve kuru kafa gibi görüyordu. Yakın bir arkadaşı da bu büyücüden bu sihiri nasıl bozacağını öğrenip uyguluyordu.

    Yardımcı olursanız sevinirim...



    Sanırım bu.
  • Selamlar,

    Bir filmi bulamadım. 2. dünya veya 1. dünya savaşı ile ilgiliydi. Muhtemelen 2. dünya savaşı. Cezaevinde bulunan suçlulardan bir müfreze oluşturup, alman askerlerinin bulunduğu bir kaleye saldırtıyorlardı. Kalede ne vardı hatırlamıyorum. Ama çoğu ölüyordu galiba. Kurtulurlarsa özgürlükleri verilecekti. Buna benzer bir konuydu. Bir tane ünlü kişi hatırlıyorum.
    11 cesur adam, 12 cesur adam vs.. gibi birşeyler hatırlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karam7777 -- 14 Aralık 2019; 20:51:29 >
  • karam7777 K kullanıcısına yanıt
    The Dirty Dozen(1967) Çok güzel filmdir. Bir kaç yıl önce izlemiştim bende.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bilumum kaynaklardan download ediyorum. İzlemeyenler için güzel bir film.
  • karam7777 K kullanıcısına yanıt
    Ünlü oyuncu dediğiniz Charles Bronson herhalde. Ben Lee Marvin için izlemiştim. Bu arada ben filmi 80'lerin başına ait diye hatırlıyordum, 1967 görünce çok şaşırdım açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.