Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (841. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
19.997
Cevap
782
Favori
1.599.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 20 kadar adını bilmeyip burada sormak istediğim film var. Bu filmleri ben bulamıyorum.
    Bunları tek seferde alt alta sorayım da siz cinnet mi geçirin(20film!),
    yoksa zamana yayarak tek tek mi sorayım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

    Arkadaşlar 20 kadar adını bilmeyip burada sormak istediğim film var. Bu filmleri ben bulamıyorum.
    Bunları tek seferde alt alta sorayım da siz cinnet mi geçirin(20film!),
    yoksa zamana yayarak tek tek mi sorayım?
    Hepsini aynı mesaj içerisinde sor. Millet seçsin içerisinden. Fakat işin bir tehlikesi var. Hiçbiri bulunmazsa ...

    edit : imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 18 Ocak 2019; 19:31:57 >
  • Sor hocam bakalım illa ki çıkar bildiklerimiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz kaşındınız

    1.
    Uzakdoğu - tematik film
    Küçük bir çekik gözlü kız çocuğu okula gidebilmek için mücadele veriyor. Çok fakir bir ülke/bölgede yaşıyor. Öğretmeninin kaleminin mürekkebinin bitişi ve okulda yeterli tebeşirin olmayıp, öğretmenin öğrecilerin ailelerinden yeterli okul parası ödenmediği için şikeyet ederek, böyle giderse okula gelemeyeceklerini söylemesi... Kızın öğretmenine tükenmez kalem almak için bir küçük çoban tarafından kandırılması, sonra o çobanla evlendirilmeye çalışılması... Filmin sonunda tükenmez kalemi küçük yaşta gelin olan kızarkadaşına yetiştiriyor... Filmdekiler çekik gözlü. Çin gibi bir ülke. Şu yolda önü kesilen defteri elinden alınan kızın İran Filmi değil. Bundan on yıl kadar önce CNBC-E gibi bir kanalın belki de TNT kanalıydı tematik film kuşağında izledim.
    ------------------
    Çizgi dizi. Bir kız var. Poğacayı/çöreği seviyor. Filmin birçok yerinde gidip fırından poğaça(belki de çörek) alıyor ve yiyor. Kendisi çok fakir ve belki de öksüz. Hizmetçilik vb yaparak zar zor kazandığı parayla fırından çörek almaya çalışıyor. Filmin asıl konusu bu değil; bu, aradaki bir ayrıntı. Gerisini hatırlamıyorum. Bir sahnede aldığı poğaca ile küçük bir hayvanı/öksüz bir çocuğu besliyor olabilir.
    -------------------
    2.
    Çizgi film. Bir bilimadamı var. Evinde deneylerle tüplerle uğraşıyor ve bir formül yapıyor. Eğer bu formülden kullanmazsa geceleri kurtadama benzer şekilde bir canavara dönüşüyor. ya da tam tersi olabilir ilacı kullanırsa dönüşüyor da olabilir. Canavar iken (genellikle geceleri oluyor bu durum) birilerini öldürüyor. Adam yalnızken kendi kendine "ne yapıyorum ben, dostlarımı öldürüyorum" diye üzülüyor. Filmin sonunda ölüyor. Adamın adı doktor bilmemne(hatırlamıyorum)çizgifilmin sonunda geriye kalan dostları mezarını ziyarete gelirler ve "zavallı (bilmemne)” falan derler. mezar taşında isminin içinde "W" var. "Walter"lı bir isim olabilir. Çocukluktan sadece bu akılda kalmış.
    -----------------------
    3.
    Bir kovboy dizisi. Bir aile var. Ailede birkaç kişi yaşıyor ve kendisine “dayı” diye çağırdıkları adını bilmediğim bir adam var. Dizinin bir bölümünde küçük sarışın bir çocuk uçmak için tekerlekli bir arabayla evin damından düşüyor ve yaralanıyor. 91-92yıllarında TRTd’e sanırım her gün yayınlanan bir dizi idi. Jeneriğinde hızla akan takvim yaprakları olabilir. Bu dizinin jeneriği bir kemal sunal filminde TV’de geçiyor olabilir. Aklımda öyle kalmış...
    ------------------------
    4.
    Biraz erotik kaçan bir amerikan kovboy filmi. Bir evde biri oldukça genç iki erkek ve bir genç kadın yaşıyor. Erkekler ormanda baltayla ağaç keserek geçimlerini sağlıyorlar. Genç erkek eve geldiğinde çifti yatakta görüyor ve kadın kendisini farkederek bağırıyor. Kadınla birlikte olan erkek “hey ne bakıyorsun daha önce hiç yapmadın mı ha?” gibisinden birşeyler söylüyor. Daha sonra kadın, adamla konuşuyor, kendilerini iş üstünde yakalayan genç erkekle beraber olmayı teklif ediyor, kocası da nasılsa kabul ediyor. Genç erkekle kadın beraber oluyorlar. (Ertesi sabah kadının kocasına kahve getirmesi sahnesi...) ama daha sonra kadın iflah olmuyor. Kasabaya (antika bir)otombil ile yeni gelen bir adam bu kadına sataşıyor. Kadın bunu reddedince adam“pişman olucaksın” diyor, gerçekten de kadın sonradan pişman oluyor(şehvete kapılıyor) ve bu adamla beraber olabilmek için yemeden içmeden kesiliyor, kendini annesinin evinde bir odaya kapatarak her yerde adama sataşıyor(beraber olmak için)... çok da eski sayılmayan 90lı yılların filmi. Bildiğimiz TV filmi erotik değil. Yıllar evvel orta yerde öylece yayınlandı... Kadının genç adamla beraber olacağı sırada reklam girdi.
    -------------------------------
    5.
    Bir çizgi filmde çocuk, yatağının altından korkuyor. Uyandığında sanırım konuşan oyuncakları ile beraber yatağının altına gidiyor orada boya kalemleri ile falan karşılaşıyor. kendilerini yatağın altına öylece attığı için çocuğa düşman olabilirler. Çocuk çok badireler atlatıyor ve filmin sonunda uyanıyor. Meğer rüyaymış. Annesi yatağın altına çorabını atacakken çocuk durduruyor ve yatağın altına artık birşey atmayacağım derken film bitiyor. Anlaşılması güç olduğu için özet: çocuk rüyasında pasaklılığı nedeniyle kendisine düşman olan terkedilmiş eşya ve oyuncaklarının hışmıyla karşılaşıyor bu bir çocuk kitabından uyarlama olabilir.
    ---------------------------------
    6.
    Yabancı Film:
    Annesinin ruhu bir eski model arabaya girmiş (şu çok eski bisiklet tekerli arabalardan üstü açık). adam arabaya "anne" diye sesleniyor. Araba konuşuyor, ağlıyor, ağlarken farlarından su akıyor ve adam mendiliyle siliyor... mutfaktan adamın hanımı “neler oluyor kiminle konuşuyorsun” diye bağırınca “birşey yok hayatım sadece radyoyu açık unutmuşum da” diye yalan söylüyor.
    ----------------------------------
    6 buçuk :D
    Bir film var. Bir adet iyi cadı var. Cadı yaşlı şirin bir kadın ve yüzü bizim Yıldız Kenter’e benziyor gibi aklımda kalmış. Sihir mihir yaparaktan yanına aldığı çocukları sihirli bir yatağa bindiriyor, uçaraktan seyahat ediyorlar. Geçmişe gidiyor olabilirler. Oradan getirdikleri bir şey, tekrar geri geldiklerinde yıldızlar sihirler çıkararak kayboluyor ve aralarında "geçmişten/zamandan birşey taşıyamazsın" gibi birşeyler konuşuyorlar... (Filmdeki cadı Ünlü bir amerikalı oyuncu yaşlı bir hanım ünlü bir dizide oynamış olabilir. Bu dizide her bölümde kadın, dedktif gibi bir olayı çözüyordu o cadıyı hatırlamaya çalışırken hayal gücüm Yıldız Kenter’i gözümün önüne getiriyor. Zamanda gezdirdiği çocuklar da kızlı erkekli ya da sadece kızlardan oluşabilir.)
    -------------------------------------
    7.
    Bir çizgi film: karanlıkta ortaya çıkan ruhani bir varlık(buzların efendisi/karanlıkların efendisi ya da kötülüklerin efendisi olabilir) çocuklara kötülük yapacak. çocuklar yatak odalarında mahsur kalmışlar son mumları da sönmek üzere. ruhani varlığın rüzgar gibi bir özelliği var mumları söndüre söndüre yatak odalarının etrafında geziyor. duvarlar yıkılıyor ya da açılıyor pencere ve kapı etkisiz kalıyor çocuklar artık savunmasız... gerilim had safhada... filmin devamı yok hatırlamıyorum. Çizgi film bu. Çok korkunç bir çizgi film. Sonunda ne oluyor hatırlamıyorum.
    --------------------------------------
    8.
    Kovboy kasabasındaki uzaylı - çok küçükken izlediğim filmde çocuk tipli zayıf ve beyaz yüzlü sivri kulaklı bir uzaylı kovboy kasabasına gemisiyle gelmiş oluyor. Kasabada onu isteyenler ve istemeyenler var. Uzaylının özel güçleri var bir sahnede elini kullanmadan karşısındaki adamla dama oynuyor. Hiç konuşmuyor ama sık sık gülümsüyor. Filmin sonlarında doğru onu istemeyen bir adam onu vuruyor. O da gemisine atlayıp gitmeye çalışırken gemi düşüyor. İçinden çıkarıp ona bir cenaze töreni yapıyorlar. Arkadaşı olan çocuk çok üzgün. O esnada tabuttan bir ışık hüzmesi çıkıyor göğe doğru gidiyor. sanırım bu uzaylının getirdiği bir kristal taş da olabilir... yılı belli değil muhtemelen TRT'de yayınlanmış olabilir. 90’lı yılların başlarından falan. Powder filmindeki beyaz yüzlü çocuğun sivri kulaklısını düşün… Daha zayıf, minyon… 1980lerin sonlarından sanırım yapımı. izlediğim kanal TRT 89 yılı olmadı 90.
    ----------------------------------------
    9.
    Siyah-beyaz amerikan film. Bir kız bebek hastalanıyor. gerekli antibiyotik uzakta ve getirtmek için bir havalimanına geliyorlar. Hava fırtınalı olduğundan pilotların hiçbiri ilacı getirmek için gönülü olmuyor. Bir pilot aileye ve bebeğe acıyor ve uyarılara rağmen kötü hava koşullarına rağmen uçuyor. Uçak çift kanatlı tek motorlu bir uçak olabilir. Uçakta ciddi tehlikeler atlatarak ilacı getiriyor yolda uçak bozulunca -yanlış hatırlamıyorsam- pilot da tehlikeler atlatarak yaya şekilde ilacı getiriyor olabilir (hayalgücüm filmin burasını değiştirmiş olabilir). Duygusal yabancı film siyah beyaz. Bebeğin adı Jessica olabilir. Ya da jessica adını kanalizasyona sıkışan bebek konulu filmden karıştırıyor olabilirim. Bu film için daha fazla detay anlatabilirim.
    -------------------------------------------
    10.
    Adı sihirli formül. bir sahnesinde adam eski model külüstür bir arabayla yolda o kadar yavaş gidiyor ki trafik polisleri arabanın yanında sürerken "tamam yavaş gitmek kurallara uygundur bayım, ama bu kadar da yavaş gidilmez ki" diye adama gülüp geçip gidiyorlar. daha sonra adam arabayı yol kenarında durduruyor ve sihirli formülden bir damla depoya damlatıyor. araba oluyor bir fırtına. az önce kendisiyle dalga geçen polisleri jet gibi geçip giderken polislerin ağzı açıkta kalıyor. Yılı belli değil 90lardan ya da daha eski.
    ---------------------------------------------
    11.
    Kovboy kasabası gibi bir yer. Bir kadın petrol aramak için büyük yatırım yapıyor. Önce tuzlu su fışkırıyor sonra bir başka gün petrol çıkıyor zengin oluyor. Yıllar sonra o ilk petrol fışkıran gün üzerine petrol bulaşmış elbisesini buluyor eski günleri yadediyor.
    ----------------------------------------------
    12.
    İngiliz ailenin piyango biletinin peşinden koştuğu film. Adam karısını aldatıyor. Kendisine çıkan piyango biletini “iyi seks ansiklopedisi” adlı kitabın arasına koyuyor. Karısı kitabı çöpe atınca olaylar başlıyor. Fellik fellik biletin peşinden koşuyorlar film boyunca.
    ------------------------------------------------
    13.
    Yıllardır adını hatırlayamadığım bi film var. Filmde para yerine insanlar kendi yaşamlarından
    zamanları kullanıyolar. Bişey alırken zamanlarını veriyolardı. Esasoğlanın kız kardeşi kumarhane gibi bir yerde bütün “ömür puanı”nı kullanıyor. Sonra bakıyor ki birkaç saniyesi kalmış. Can havliyle bir ona bir buna yalvarıyor kredinizden biraz verin ölüyorum diye ama kimse iplemiyor kız ölüyor. Gibi…. Bu filmin adı nedir? Şu yakın zamanda çekilen film değil. Daha eski yapım...
    --------------------------------------------------
    14.
    Annesini hipnotize eden çocuklar. Bir şekilde annelerini hipnotize ediyorlar
    soğanı elma diye yediriyorlar... Kız annesine kara kedi aldırıyor. falan fıstık.. daha evvel başkası sormuş yanıt gelmemiş (ben hala eski sayfalardayım :)
    ------------------------------------------------
    15.
    Elma yemeyi çok seven saftirik bir genç amerikada her gittiği yerde elma ağacı dikiyor. Genç hafif gerizekalı olabilir. Son derece hareketli, mutlu birisi. Çocukluğundan beri elma yemeye bayılıyor. Bu nedenle sürekli elma ağacı dikiyor. Amerikayı tura çıkıyor, gittiği yerlerde elma ağacı dikme akımlarına neden oluyor. Bunu sevenler ve sevmeyenler olabilir. Hatta amerikayı gezmesi harita üzerine ayak izleri gösterilerek anlatılıyor. Elma tohumu dikme şekli komik bir dans ile yürüyor. Elma tohumunu toprağa atıyor dans ederek toprağı kapatıyor. Komikimsi güzel bir film. yapımı çok eski. 50lerden yada 60lardan belki.
    --------------------------------------------------
    16.
    Bir filmde adada yaşayan aile var. Kardeşlerden birisi otlardan hasır şapka ve kravat yapıyor. Birgün nasılsa genç bir kız için iki kardeş kavga ediyor. Kavgada diğer kardeş başlatma lan şapkanı falan diyerek üstüne basıyor. Kavga daha da büyüyor. Eski yapım film. Böyle robinson ailesi tarzında. gavur filmi.
    --------------------------------------------------
    17.
    Sadece kızılları (saçı sakalı turuncu ırk) işe alıcaz diye ilan veriliyor. Kızıllar binanın merdivenlerinde sıraya girmişler iş için. Sadece başrol işe kabul ediliyor. Buna bir ansiklopedi ya da bir kitabın kopyasını çıkarmasını istiyorlar iş olarak. Filmin yansıttığı dönem baya eski bir avrupa dönemi. Mürekkebe kaz tüyü batırarak yazı yazılan bir dönem. Matbaa yok. Adam işi alıyor, binbir güçlükle kağıt ve mürekkep alıyor. Bir sürü zorluktan sonra kitabın müsveddesini tamamlıyor. Adama bir kese altın/para veriyorlar karşılığında. Adam sevinerek tam çıkacakken “Haaa! Bay (bilmemkim), çalışanların ücretlerini vermeyi unutmayın” deniyor. Çalışanların ücretleri zaten adamın elindeki para kadar. İzleyiciye hay sizin yapacağınız işi dedirten bir film. Nedir bu film? İzleyen, bilen var mı?

    * * *
    Dahası var. bunları hep bir word belgesinden kopyala yapıştır yaptım. Hepsini tamamlarsam tüm notlarımı sıkıştırıp word olarak burada paylaşıcam sizin de işinize yarayabilir...

    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 18 Ocak 2019; 21:0:55 >
  • 6- My Mother the Car (TV Series 1965–1966)https://www.imdb.com/title/tt0058830/

    Buldukça devam ederiz.
    -----------------------------
    6 buçuk : Bedknobs and Broomsticks (1971)
    https://www.imdb.com/title/tt0066817/

    Hatırladığın dizisi de Murder, She Wrote

    -------------------
    8- The Aurora Encounter (1986)
    https://www.imdb.com/title/tt0090675/

    -----------------

    9- Night Flight (1933)https://www.imdb.com/title/tt0024381/

    ------------------------------
    13- The Price of Life (1987)https://www.imdb.com/title/tt0366919/
    ---------------------

    14- No Dessert, Dad, Till You Mow the Lawn (1994) olabilir.

    ---------------------
    15- Johnny Appleseed diye bir karakter var fakat Johnny Appleseed (1948) diye bir kısa animasyon dışında başka film bulamadım.
    https://www.imdb.com/title/tt0040494/

    ------------------------
    16- Swiss Family Robinson adında değişik tarihlerde çekilmiş filmler var. Muhtemelen onlardan biridir.

    ----------------------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 19 Ocak 2019; 1:34:45 >
  • post post apokaliptik bir filmdi. böyle büyük duvarlardan oluşan bir abluka vardı, zırhı araçla insanlar bu ablukaya giriyordu, içeride değişik şeyler mutant yarı insan tarzı ögeler vardı. değişik bir filmdi. bilene şimdiden teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obili

    6- My Mother the Car (TV Series 1965–1966)https://www.imdb.com/title/tt0058830/

    Buldukça devam ederiz.
    -----------------------------
    6 buçuk : Bedknobs and Broomsticks (1971)
    https://www.imdb.com/title/tt0066817/

    Hatırladığın dizisi de Murder, She Wrote

    -------------------
    8- The Aurora Encounter (1986)
    https://www.imdb.com/title/tt0090675/

    -----------------

    9- Night Flight (1933)https://www.imdb.com/title/tt0024381/

    ------------------------------
    13- The Price of Life (1987)https://www.imdb.com/title/tt0366919/
    ---------------------

    14- No Dessert, Dad, Till You Mow the Lawn (1994) olabilir.

    ---------------------
    15- Johnny Appleseed diye bir karakter var fakat Johnny Appleseed (1948) diye bir kısa animasyon dışında başka film bulamadım.
    https://www.imdb.com/title/tt0040494/

    ------------------------
    16- Swiss Family Robinson adında değişik tarihlerde çekilmiş filmler var. Muhtemelen onlardan biridir.

    ----------------------
    Agam sağolasın. Verdiklerinin hepsi doğru çıktı.
    Aç gözlülük gibi olmasın ama tamamını bulabilirsek şu ana kadar arayıp bulduğum filmleri İMDB linkleri ve resimleri ile beraber word olarak biriktiriyorum. Bunları burada paylaşırım sizlere de yarayabilir. Tavsiye niyetine hani...
    Çok teşekkür ederim tekrar. Buraya baya hizmet vermiş bir sürü cinefill arkadaş var onların da farkındayım kendilerini yalnız hissetmesinler.
  • Yukarıdakiler fazla uğraşmadan hızlıca bulabildiklerim. Birkaç tane de biraz uğraştıracak gibi görünen var. Onlara da bakacağım. Hepsini değil ama dediğim gibi birkaç tanesini daha bulabilmeyi umuyorum.
  • 2- Muhtemelen Dr Jekyll And Mr Hyde

    https://www.youtube.com/watch?v=tvg8DrVsmP0
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obili

    2- Muhtemelen Dr Jekyll And Mr Hyde

    https://www.youtube.com/watch?v=tvg8DrVsmP0
    BİNGOO!!! Devam et dostum harikasın
    Sana zahmet oluyor.

    Diğer arkadaşlardan özür. Arada kaynadı sanmasınlar ben de bakıyorum ama bulamıyorum.
  • yanılmıyorsam 7-8 sene önce bir film izlemiştim. 6-7 genç sanırım önce bir eve girip hırsızlık yapmaya çalışıyorlar , ev sahibi de eve mi geliyor yoksa ordamıymış tam hatırlamıyorum ama şunu iyi hatırlıyorum adam duşa giriyor o arada hırsızlardan biride adamın banyoda bıraktığı saatimi kolyeyi mi ne ise onu alıyor sonra sessizce çıkmaya çalışıyorlar falan. bir diğer sahne ise bunlar şaklaban gibi çatılarda koşup zıplayıp ellerindeki topu yere düşürmeden birbirine atıp tutmaya çalışıyorlar sonra peşlerine biri düşüyor sanırım rekabet oluşuyor. hatırlayanınız olursa memnun olurum.
  • Ben bir kaç sene önce bir film izlemiştim ama adını hatirlamiyorum filmde adam üniversitede hocaydı senaristti sanırım. Senaryolar uygulanıyordu bir de adam telefon alıyordu yardım isteyen birileri arıyordu adam başta inanmıyordu ama arayan kişiler tek tek ölü bulunuyordu. Adamın sevgilisi de evinde çok kötü bir şekilde öldürüldü polis adamın peşine düşmüştü. Arkadaşıyla öğrencisi onu saklıyordu hatta adam arkadaşından şüphelendi fakat katil öğrencisiydi bu kadar detay hatırlıyorum 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kafayı kıracağım yakın tarihte izlediğim bir filmi bulamıyorum.
    Filmin konusu suikasçilerle ilgiliydi.suikast emri daktiloyla yazılıp mesajla suikastçilere dağıtılıyordu.başrol oyuncusu kötü adamı klüp gibi bir yerde öldürüyordu fakat burada bu klübün üyelerinin öldürülmesi yasaktı.Organizasyonun patronu başrol oyuncusu içinde ölüm emri veriyordu.ve ona kaçması için kısa bir süre tanıyordu bütün suikastçiler onu öldürmek üzereyken eleman kaçıyordu tam orda film bitti..ayrıca yalnış hatırlamıyorsam filmde para olarak özel kabartmalı bir altın para veriliyordu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: golge1710

    Arkadaşlar kafayı kıracağım yakın tarihte izlediğim bir filmi bulamıyorum.
    Filmin konusu suikasçilerle ilgiliydi.suikast emri daktiloyla yazılıp mesajla suikastçilere dağıtılıyordu.başrol oyuncusu kötü adamı klüp gibi bir yerde öldürüyordu fakat burada bu klübün üyelerinin öldürülmesi yasaktı.Organizasyonun patronu başrol oyuncusu içinde ölüm emri veriyordu.ve ona kaçması için kısa bir süre tanıyordu bütün suikastçiler onu öldürmek üzereyken eleman kaçıyordu tam orda film bitti..ayrıca yalnış hatırlamıyorsam filmde para olarak özel kabartmalı bir altın para veriliyordu..
    john wick
  • Bir film vardi. Sihirbazlik ile ilgili ama ismini unuttum. Cine gidip sihirbazlik ogreniyordu. Yasli bir kadinin dukkanina filan gidiyordu hatta kadinin yaninda da ciragi mi ne vardi. Diger sahnesi denize kutunun icinde atilan adam yanlis hatirlamiyorsam saatini kullanarak cikiyordu.

    Ya kafamda kurdum bu senaryoyu deli olcam kac gundur 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tatyail

    yanılmıyorsam 7-8 sene önce bir film izlemiştim. 6-7 genç sanırım önce bir eve girip hırsızlık yapmaya çalışıyorlar , ev sahibi de eve mi geliyor yoksa ordamıymış tam hatırlamıyorum ama şunu iyi hatırlıyorum adam duşa giriyor o arada hırsızlardan biride adamın banyoda bıraktığı saatimi kolyeyi mi ne ise onu alıyor sonra sessizce çıkmaya çalışıyorlar falan. bir diğer sahne ise bunlar şaklaban gibi çatılarda koşup zıplayıp ellerindeki topu yere düşürmeden birbirine atıp tutmaya çalışıyorlar sonra peşlerine biri düşüyor sanırım rekabet oluşuyor. hatırlayanınız olursa memnun olurum.
    Yamakasi serisinden bir film olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde eskiden izlediğim bir korku filmi vardı. Çok çok az şey hatırlıyorum sirk gibi birşey vardı ve bir yaratık vardı galiba ona şeytanın oğlu falan diyorlardı, bir sahnede 2 adam ormandaydı biri diğerini yem ediyordu 1 tanesini o yaratık tarzı şey yemişti, sonunda yaratık ölüyordu galiba tam hatırlamıyorum ama en çok hatırladığım sahne son sahnesiydi bir adam vardı iyi biriydi herhalde sonunda onunda kalbine demir gibi bir parça saplanıp ölüyordu bilen varsa lütfen yazsın çok makbule geçer bu arada anlattıklarım aynı filmden bile olmayabilir baya eskiden izlemiştim pek hatırlamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ckyy -- 20 Ocak 2019; 20:57:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,uzun süredir aradığım bir film var 2xxx'li yıllarda yapılmış.Konusu hatırladığım kadarıyla askerden evine dönen bir asker karısını başka bir erkekle yatakta basıyor ve evi terk ediyor eyalet eyalet gezip kendini içkiye veriyor,karısı da peşinden eyalet eyalet gezip onu arıyor.Filmin sonunda galiba adam intihar ediyor ve karısı onu bulduğunda çok geç oluyor oda intihar ediyor ve kendi evlerinin bahçesine aynı ağacın altına gömülüyorlar.Bu tarz bir konusu var hatırladığım kadarıyla filmi çok aradım ama bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim...
  • Merhaba arkadaşlar bir filmde ben sorayım. Aradığım filmin başında bir adam okul gibi bir yere gidip ayakkabılarını ayakkabılıktaki başka ayakkabılarla değiştiriyordu sonra çamurlu bahçesi olan bir eve gidip adamın birini öldürüyordu sonra ayakkabıları tekrar yerine bırakıyordu cinayet bu ayakkabıların sahibi elemanın üstüne kalıyo sonrası kovalamaca suçsuzluğunu ispatlamaya çalışma falan öldürülen adamın 2 kardeşi vardı arıza tipler bu elemanın peşine düşüyorlardı. Polisten bir de bunlardan kaçıyordu. 20 sene olmuştur bu filmi izleyeli 90 lı yıllar belki 80 lı yıllar da çekilmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forrest55 -- 21 Ocak 2019; 9:23:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben bir filmi daha unuttum. Daha önce 2 filmde bana yardımlarınız dokunmuştu çok teşekkürler bunun için. Bu film için de yardımcı olabileceğinize inanıyorum. Hatırladığım pek bir şey yok ama önemli bir kaç ayrıntı hatırlıyorum.

    Film Türk korku filmi. Köy gibi bi yerde geçiyor. Cinli falan bir şey. Dabbe 4 değil öncelikle onu söyleyeyim. Bir takım arkadaşlar araştırma için bir eve gidiyor ve evin dolabından sesler geliyor. Dolabı açtıklarında işkence edilmiş, fiziksel ve zihinsel olarak mahvolmuş bir adam buluyorlar. Adamın ağzı kaymış, elleri çarpık, her tarafı yara bere içinde, eğri büğrü yürüyen ve her şeyden korkan tip olduğunu hatırlıyorum. Aynı adam filmin finalinde onu bulan kişilerden birini mahzen gibi bir yerde mezara koyuyor ve aslında bu çarpık adamın cin olduğunu yada onlarla çalışan biri olduğunu anlıyoruz. Adamı yada kadını tabuta koyduktan sonra tabutun içinde adama görünüyordu bir şeyler diyordu korkunç şekilde diye hatırlıyorum. Hatırladıklarım bunlar. Size muhtacım...
  • 
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.