Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (822. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.004
Cevap
782
Favori
1.600.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amedra

    fransız filmi.

    Erkek başroldeki beyefendi çok lüks bir otelde servis elemanı olarak çalışıyordu, müşteriler arasında bir tane genç bir hatun(gold digger) yaşlı zengin bir adamla parasını yiyordu. Sonra erkek başroldeki beyefendi kadının boş olduğu zamanı fark edince hemen kılığını değiştirip gömleğini dışarı çıkarıp salaş yaparak oranın zengin müdavimlerindenmiş gibi takılarak kızı tavlıyordu.

    Bu filmi unuttum, bulamadım. Kesinlikle bilen vardır, güzel romantik-komedi ikilisiydi. Filmde Fransızca konuşuyorlardı.
    https://www.imdb.com/name/nm0244151

    Romain Duris filmiydi sanırım. Aktör bu ise filmleri arasına bir bakın.

    edit : Şu film gibi geliyor bana ama emin değilim.
    https://www.imdb.com/title/tt1465487/

    Başka bir aktörün filmi bir de şuna bak
    https://www.imdb.com/title/tt0482088/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 28 Ekim 2018; 15:51:34 >
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Evet aradığım "Hors de prix" filmiydi. Sayenizde buldum vallahi kafayı yiyecektim :) Bu diğer önermiş olduğunuz filmleri de kontrol edeceğim. Tekrardan teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 28 Ekim 2018; 16:47:10 >
  • Merhaba,

    Çok uzun zaman önce izledim pek bilindik değil baştan söyliyim :) Kahraman bir erkek, kendisi bir yazar ( roman, film veya başka bir şey ama pek başarılı değil filmin son sahnesinde iş alıyor! ) Yaşı bir kadınla yaşıyor (anananesi babannesi yda annesi olabilir ) Arkadaşları ziyarete geldiğinde yanında bir kız daha getiriyorlar tanışsın diye, onunla bir ilişki yaşıyorlar. Aklımda kalan sahne çocuk bir bar gibi bir yerde, herkesin ortasına girip önce müziğe odaklanıp, sonra bir elini havaya kaldırıp müziğe girmeyi bekliyor, aynı şekilde o tanıştırmaya getirdikleri kızda aynı şekilde dans ediyor. Psikolojik bir rahatsızlıkları var ikisininde eminim, İskenderun'da olup bulan olursa, dönerini ısmarlarım :)
  • Merhabalar, whatismymovie'ye bile sorup cevap bulamadigim film;



    Filmin sonuna dogru adam kadini bir yerden (konak gibi) kurtarmaya calisiyordu. Ambarda buldugu sampanyalara zehir enjekte edip, disarda ates basimda ayin, parti gibi birseye katilanlara icerecekken kotu adam olaya uyaniyordu falan... sonunda binayi atese veriyordu. Insanlarda akil hastasi gibiydi eger karistirmiyosam... hadi bir el atin guzel insanlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gzaze

    bir film vardı 2 polis vardı bir polis öbür polise tuzak kuruyordu ve ölüyordu sonra yeniden canlanıyordu falan çok garip bi filmdi adam sonra başka kılıklara bürünerek kendini anlatmaya çalışıyordu canavarlarla savaşıyolardı falan
    Lütfen bulun çok lazım en sevdiğim filmlerden bir tanesidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avantis

    Kore filmi soracağım. Daha önce izlemiştim ismini hatırlamıyorum. Katil bakire kızları öldürüp kemiklerini toz haline getiriyor ve bu tozlardan heykeller yapıyordu. Dışarıda sanatçı olarak tanınıyordu ama katil. Filmi hatırlayan var mı acaba?
    Kore fanları bu filmi izleyen mutlaka vardır aramızda. Malum site kapandığı için arama da yapamıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeyist

    Merhaba arkadaşlar bir flim arıyorum. Sanırım efe turda yolculuk yaparken izledim.iki ay kadar önce. ama yarıda kaldı ve adına bakamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    bir adam vardı başrolde. kimseyle muhattap olmuyor.işe gidip geliyor.eve geldiğindede kadın kıyafeti giyip kadın gibi davranıyor.sonra birgün bir vagon/tren evinin bahçesine giriyor. sonra karışıyor ortalık. evde bayan yaşadığını falan zannediyorlar. başrol kendiyle tartılıyor.kimlik sorunu yaşıyor sanırım. buraya kadar izledim :/
    kimse bulamadı mı. Lütfen bana da yardımcı olun :(
  • Bir uzakdoğulu filmiydi sanırım 2 filmde olabilir. Bir asyalı kız vardı savaş gibi bir şey içindeydiler. Kızı asker odaya kitleyip sadece biraz şeker yalayacaksın diyordu tek hatırladığım replik bu. Birde sanırım küçük kız kardeşini hamile bırakıyorlardı. Garip bir filmdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bboyerman

    Bu filmi çok uzun zamandır arıyorum fakat bulamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Katil ya da Seri Katil filmidir kendisi. Filmi 10-15 yaşlarında 2000'li yıllarda izlediğim için yapım yılı da muhtemelen 2000'lerdir. Filmin aklımda kalan tek repliği katile "cüce katil" diye hitap edilmesi. Aklımda kalan hatırladığım sahneleri yazıyorum;

    Sahne 1: Salon gibi büyük bir odada katil bir çocuğun yakınını(anne veya baba) öldürüyor. Çocuk yıkılan tahtaların arasında kalarak gözleri önünde katilin yakınını öldürüşünü izliyor. Katil elinde ucu keskin üflemeli bir enstrüman ile kurbanının yüzüne doğru saplayarak canice öldürüyor.

    Sahne 2: Bir kadın (hayat kadını olabilir) katilden kaçıyor. Gece ıssız bir metroda geçiyor. Kadın vagonların arasındaki körüğün içine saklanıyor fakat katil onu buluyor ve kaçmaya çalışırken bıçakla parmaklarını kesiyor.

    Sahne 3: Bu sahneyi hayal meyal hatırlıyorum. Başka bir kadın yine katilden kaçıyor. Mahzen tarzı, hamam tarzı bir yerde bulunan dikdörtgen şeklinde bir havuz hatırlıyorum. Kadın havuz içinde bir şekilde ölüyor katil kadını öldürdükten sonra tırnaklarını kesiyor ya da söküyor.

    Arkadaşlar filmle ilgili hatırladığım sahneler bunlar. Google'da IMDB'de ne şekilde aratırsam aratayım hiç şekilde bulamadım. Bu iş inada bindi bulana kadar araştırmaya devam edeceğim. Bilen veya bulan olursa çok sevinirim. İyi forumlar.
    Lebrecum serisi 1-2-3-4-5 diye gider

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar bir film vardı konusu tam doğru olmasada şehirde iç savaş tarzı bir şey olmuştu ve karı koca şehirdışındaki evlerinde kalmaya karar vermişlerdi koca arada şehire gidip yiyecek bulup geliyordu ama şehirdede yemek bitince eve gelen bir yabancıyı evin işlerini yapsın diye eve almıslardı bahcedeki kulubede kalıyordu adam avlanıp filan karnını doyururken karı koca açtı en sonunda adam karısını yabancının yanına gönderip yiyecek istetmişti yabancıda kadınla beraber olup öyle yiyecek vermişti bu olay bi kaç kere tekrarlanıncada kadın direk yabancıyla yaşamaya başlayıp adamı evden kovmuşlardı filmin adı neydi film ayrıntısı kadın yhep beyaz elbiseliydi yabancı uzun saclıydı sanırım ve evde beyazdı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gzaze

    bir film vardı 2 polis vardı bir polis öbür polise tuzak kuruyordu ve ölüyordu sonra yeniden canlanıyordu falan çok garip bi filmdi adam sonra başka kılıklara bürünerek kendini anlatmaya çalışıyordu canavarlarla savaşıyolardı falan
    R.I.P.D. (Ölümsüz polisler)

    Link:https://www.imdb.com/title/tt0790736/

    Rahatladın mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 30 Ekim 2018; 17:17:27 >
  • merhaba bi film vardı fantastik romantik oduncu bi çocuk vardı bi gün bi kadın ordan geçiyodu işte çocuk bunun hayatını kurtarıyordu çocuk seçilmiş kişiydi kehanet vs dünyayı kurtarma hikayesi felandı tam hatırlamyamıyorum epey oldu ama belki bişeyler anımsatır size
  • hitsugayatr H kullanıcısına yanıt
    başlangıç kısmında 2 tane kadın atlarla önemli bi eşya kaçırıyordu öyle bi sahne vardı evet biliyorum çok açıklayıcı şeyler sunmadım :(
  • Siyah beyaz bir filmdi. Bir kamyonetin arkasında 2 kardeş çocuk vardı birisi çöl gibi bi yerden aşağı doğru yuvarlanıyordu. Kardeşler birbirlerini kaybettiler daha sonra veya öncesinde hatırladığım bir başka sahnede bu kardeşleri çakal takip ediyordu. Kardeşlerden birisi onu kendilerinden uzak tutmak için yerden bir sopa alıp kafasının üzerinde tutuyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bundan bi kaç yıl önce bi film izlemiştim gençlik filmiydi sanırım çok güzel bi kız vardı hiçkimseyle çıkmıyor ve sevgili olmuyordu.tek bi şartla onunla çıkılabilirdi çok çirkin bi kız vardı yanında onunla 1 günlükmü 1 haftalıkmı tam hatırlamıyorum süreyi onunla çıkmaktı şartı..bilen varsa allah rızası için söylesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mardinli474747

    arkadaşlar bundan bi kaç yıl önce bi film izlemiştim gençlik filmiydi sanırım çok güzel bi kız vardı hiçkimseyle çıkmıyor ve sevgili olmuyordu.tek bi şartla onunla çıkılabilirdi çok çirkin bi kız vardı yanında onunla 1 günlükmü 1 haftalıkmı tam hatırlamıyorum süreyi onunla çıkmaktı şartı..bilen varsa allah rızası için söylesin.
    https://www.imdb.com/title/tt0804492/
  • AH.C kullanıcısına yanıt
    çok teşşekürler.
  • ARKADAŞLAR 3 YILDIR FALAN ARIYORUM BU FİLMİ YARDIMCI OLURSANIZ AŞIRI SEVİNİRİM. DVD ZAMANLARINDA İZLEMİŞTİM. BİR KASABADA NİŞANLI MI NE Bİ ÇİFT VARDI. BUNLARIN DA ORTAK BKAÇ ERKEK ARKADAŞLARI VARDI AMA BU ARKADAŞLARI KADINI MI BEĞENİYORDU NEYDİ NİŞANLISINI ÖLDÜRMÜŞLERDİ. BİRKAÇ YIL SONRA KASABAYA BİR GRUP ÖĞRENCİ VE SPOR ÖĞRETMENLERİ GELİYORDU. O KADIN VE NİŞANLISINI ÖLDÜREN ERKEK ARKADAŞLARIYLA BUNLARA BAYA MİSAFİRPERVER DAVRANIYORLARDI. KADIN SARIŞINDI. BU BAHSETTİĞİM ERKEKLER YAVAŞTAN GELENLERİ ÖLDÜRMEYE BAŞLADI. AYNI GECE SPOR HOCASI KADININ EVİNE GİDİYORDU BİRLİKTE OLUYORLARDI KADIN DA ONU ORADA ÖLDÜRÜYORDU. NOT: KADIN VE ARKADAŞLARI NORMALDE ÖLÜYDÜ KADIN Bİ MASKE TAKARAK MİSAFİRLERİN YANINA GİDİYORDU. LÜTFEN YARDIM EDİN BULAMIYORUM FİLMİ O KADAR HIRS YAPTIM Kİ RÜYALARIMA GİRMEYE BAŞLADI. FİLMİN AFİŞ FOTOĞRAFINDA SANIRIM ARKASI DÖNÜK SARIŞIN KIRMIZI ELBİSELİ BİR KADIN VARDİ. ÇOK ÖNCEDEN İZLEDİM NET HATIRLAMIYORUM KAPAĞINI. 2007 2006 GİBİ İZLEMİŞTİM SANIRIM
  • bi film var hatırlayamadığım film şöyle geçiyiyo;bi grup ilk okul öğrencisi kendilerince ayin gibi bişey düzenliyorlardı aralarında çok tuhaf giyimli bi kız vardı(satanistlere benziyodu sanki).neyse bu kız aralarındaki bi erkek çocuğunu lanetliyordu.Laneti ise şöyleydi;çocuk büyüdüğünde dünyadaki bütün genç,yaşlı,evli,bekar kadınlar yalnızca bir defalığına mahsus adamla ilişkiye giriyorlardı.film,komedi-gençlik filmiydi sanırım.yardımlarınız için şimdiden çok teşşekür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim ben önceden izlediğim bir filmi arıyorum bayağıdır. Yardımcı olursanız sevinirim



    Bir adam çocuğunu kurtarmaya çalışıyor annesinden böyle lanetli bir yaratık gibi her önüne geleni öldürüyor ya da öldürüyorlar galiba böyle lanetli kişi bayağı var neyse bu lanetlilerden korunmanın tek yolu var o da kırmızı renk hatta son sahnede bir arabayı kırmızıya boyamışlar insanları kurtarmaya felan çalışıyorlar adam çocuğunu arabaya yetiştirmeye çalıştırıyor fakat kadın engel oluyor adam kendini feda ediyor çocuğu için aklımda olan sadece bunlar teşekkürler...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.