Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (821. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.997
Cevap
782
Favori
1.599.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • film 2 3 sene önce teve2 beyaz tvde yayınlanmıştı iki arkadaş kadın vardı kızları vardı arkadaşlardı biri sarışındı diğeride kumral uzun saçlı bi kızdı içine kapanıkdı sonra bi çocukla tanışmıştı çocuk ilk zamanlar kendini iyi tanıtıyordu sonra bu kıza şiddet falan uyguluyordu kıza baskı yapıyordu annesi çocuğu şikayet etmişti uzaklaştırma kararı aldırmıştı ama kız gizli gizli görüşüyordu kız onunla sonra filmin sonunda bi cafede kavga çıkarmıştı çocuk silah çekmişti falan sonra polis götürmüştü onu öle bitmişti film tv filmiydi adını hatırlayamıyorum bi türlü
  • Film komedi mcgyver tarzı karışımı bişey

    Bir çocuk var ormanda kendine bir ev yapmış kale diyor galiba evine. Kötü adamlar var bir sinirli 2 avanak. Avanaklar biri zenci biri uzun saçlı. Kötü adamların başı rahibe kılığında bir köpeğin karnında elmasları kaçırmaya çalışıyor. Ama çocuk köpeği alıyor ve kalesine götürüyor. Kötü adamlar kaleyi ele geçirmeye çalışırken çocuğun kurduğu bubi tuzaklariyla karşılaşıyorlar ve komedi burdan itibaren kopuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükken CNBC-E de sonunu gördüğüm bir film vardı. Öğrenciler intikam için bando takımını falan mahvediyorlar yanlış yönlendirme gibi bir şeyler yapıyorlardı. Filmi şans eseri geçenlerde Netflixte gördüm adına baktım listeme aldım ama şu anda listemde yok filmide bulamıyorum. Film 60larda geçiyor ama büyük ihtimalle 80 lerde geçiyordu. Rüyamı gördüm diye kafayı yiyeceğim artık
  • YILLARDIR Bİ FİLMİ ARIYORUM. 2007 2008 BELKİDE 2009 DA KANAL D DE ÇIKMIŞTI FİLMİN KONUSU 2 TANE 14 15 YAŞLARIN ÇOCUK VARDI BUNLAR BERABER KAMYONETLE Bİ YOLCULUGA ÇIKMIŞTI ÇOCUGUN BİRİSİ ÇOK ŞİŞMANDI PİCK UP KAMYONETLER VAR ARKASI AÇIK KAMYONETLER YANİ ÇOK ŞİŞMAN OLDUGU İÇİN ARKAYA BİNMİŞTİ ÇOCUGUNU AYAKLARI TUTMUYORDU ÇOK ŞİŞMAN OLDUGU İÇİN TAM RAYLARDAN KAMYONETLE GEÇERKEN KAMYONET STOP ETTİ TREN ÇARPMASINA YAKIN KAMYONET ÇALIŞTI VE YOLLARINA DEVAM ETTİLER FİLMİN SONUNDA ÇOCUK SEVDİĞİ AŞIK OLDUGU KIZA KAVUŞMUŞTU DANS FELAN ETTİLER FİLM SONUNDA KAR YAĞIYORDU VE KIZ VE ÇOCUK KAR TANESİNİ ELİNE ALMIŞLARDI SANIRIM FİLMİN ADINI HATIRLAYAMIYORUM AMA KANALD DE SANIRIM AFACAN DİE BAŞLIYODU DİGERİNİ HATIRLAYAMIYORUM BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLSUN YILLARDIR BU FİLMİ ARIYORUM BULAMADIM.@SAW HARWEY
  • 90larda trtde bir klip çıkıyordu. Klibin başında 2 zenci ayakta muhabbet ederken ortalarından hızla bir motosiklet geçiyordu. zencinin biri motosikletin arkasından oouuuwwww diye bağırıyordu. hiç umutlu değilim ama bilen çıkarsa sevinirim
  • Merhaba.. Bi film anlatti arkadaşım ama ismini hatırlamiyor lütfen ismini bilen varsa soylesin🙏 zenci bi adamin oynadığı baska bir evrende sevgili olan iki kişi dünyaya geliyorlar ve super gucleri var. dünyada yakınlastıkca birbirlerinin ömürlerinden gidiyor. Bunu da son anda kadin hastanede ölmek üzereyken fark ediyorlar ve adam kadını bırakıp gidiyor. Adam gidince kadın iyilesmeye başlıyor. Adam kadını aydan izliyor ve 10 yil sonra geliyor uzaktan izliyor kadin evlenmiş çocukları olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nekoliko

    Merhaba.. Bi film anlatti arkadaşım ama ismini hatırlamiyor lütfen ismini bilen varsa soylesin🙏 zenci bi adamin oynadığı baska bir evrende sevgili olan iki kişi dünyaya geliyorlar ve super gucleri var. dünyada yakınlastıkca birbirlerinin ömürlerinden gidiyor. Bunu da son anda kadin hastanede ölmek üzereyken fark ediyorlar ve adam kadını bırakıp gidiyor. Adam gidince kadın iyilesmeye başlıyor. Adam kadını aydan izliyor ve 10 yil sonra geliyor uzaktan izliyor kadin evlenmiş çocukları olmuş.
    Hancock olabilir.
  • Merhaba arkadaşlar bi süredir tekrar bulamadığım bi film



    Eleman Batman hayranı zengin batmobil i falan vardı bi striptizciye aşık olmuş daha sonra evlenmişlerdi film öyle devam ediyordu adını hatırlayabilen yada bulabilen çıkar mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben konu açmayı beceremedim o yuzden yazıyorum kusura bakmayın. Aradığım filmin adınıda bilmiyorum oyuncularıda. fakat resimleri ve youtube linki verebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz.




    https://www.youtube.com/results?search_query=he+is+making+great+effort
  • Lütfen kusura bakmayın mesajı silebilirmisiniz?

    filmi daha önce de sormuşmuşum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcefaz -- 23 Ekim 2018; 17:10:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

    Merhaba arkadaşlar bi süredir tekrar bulamadığım bi film



    Eleman Batman hayranı zengin batmobil i falan vardı bi striptizciye aşık olmuş daha sonra evlenmişlerdi film öyle devam ediyordu adını hatırlayabilen yada bulabilen çıkar mı acaba?
    Beautiful & Twisted ?
  • bir film vardı 2 polis vardı bir polis öbür polise tuzak kuruyordu ve ölüyordu sonra yeniden canlanıyordu falan çok garip bi filmdi adam sonra başka kılıklara bürünerek kendini anlatmaya çalışıyordu canavarlarla savaşıyolardı falan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YORGUN5261

    Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar.

    Şimdiden söyleyeyim aşağıda hatırladığım kadarıyla anlatacağım film "School of Rock" filmi değil, ama benziyor eğer izledi iseniz fark edersiniz okuduktan sonra.

    Filmin başlarında ünlü bir rock grubu var (bu gruba x diyelim) ve kendilerince istemedikleri arkadaşlarını tam konsere çıkacakları sırada ya da konser sonrasında gruptan atıyorlar(filmin başrol oyuncusu olan karakteri). Bu arkadaş yani ana karakterimiz isyanlar felan bunalım takılıyor. Nasıl tanıştıklarını hatırlayamadığım gençlerden oluşan amatör bir grupla tanışıyor. Bu arkadaşlarla ana karakterimiz kendine geliyor ve bu amatör grubu daha iyi yerlere getirmeyi amaç ediniyor falan filan derken filmimiz devam ediyor. Filmin bu gelişmne kısmında hatırladığım çok fazla bir şey yok sadece amatör gruptaki genç erkek arkadaşımızın sürekli yanında taşıdığı ve gözü gibi baktığı küçük bir not defteri var. Öğreniyoruz ki hep aynı cafeye giderek orda bu deftere kendince şarkı sözleri yazıyormuş. Bunu ana karakterimiz farkediyor ve bunları şarkı yapalım çok güzel sözler felan muhabbetleri geçiyor. Filmin sonlarına doğru ise, x grubunun yine bir konseri var ve bu x grubu konsere çıkmadan önce, bizim yeni amatör grubumuz ön grup olarak sahne alma işini kapıyor. bizimkilerden sonra konsere gelen x grubu playback yapınca seyirciler tarafından yuhalanıyor felan sahneye terkediyorlar, sahne bizim amatörelere kalıyor, yardırıyorlar, patlıyor gidiyorlar felan.

    Umarım izlemiş olan ve hatırlayan bir arkadaş vardır.

    Herkese tekrardan iyi forumlar \o/
    Filmi buldum arkadaşlar, The Rocker _o_ \o/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirhearth

    quote:

    Orijinalden alıntı: sirhearth

    quote:

    Orijinalden alıntı: sirhearth

    Arkadaşlar banada yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

    Aradığım film bir evin içinde geçiyor orda polisinden kanun kaçağına kadını erkeği birlikte uyanıyorlar sadece 1 kişi canlı kalınca o kişini büyük bir servetle kurtulacağını öğreniyorlar başlarda uymasalarda sonra biri yanlışlıkla ölünce yemek geliyo , kısaca öldürüyorlar bir kadın kalıyo sonunda evin çatısından bi bavul para indiriliyor ve kapı açılıyor kadın parayı alıp kapıdan geçtğinde başka bir evde ve ellerinde aynı çantalardan olan insanların olduğunu görüyor ve orda bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam bu filmi bulmayı çok istiyorum adını eya başka bir bilgi hatırlayamıyorum. bilgisayarımda izlemiştin uzun bir süre önce ama cd sini filanda bulamadım.

    bekliyorum arkadaşlar :(


    Bilen yokmu :(

    Alıntıları Göster
    Yokmu bilen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi bir film vardı, bir adam vardı filmde milletle iddaaya giriyordu masadaki tüm yemekleri yiyip yiyemeyeceğine dair, çok zayıf bir adamdı çok yemek yiyemiyordu tanrıdan bunu istemişti tanrı veya başka birşeyden tüm yemekleri yiyordu kilo almıyor ve asla doymuyordu, en iyi seksi arayan bir kadın vardı, hatırladığım kadarıyla 4000-5000 civarı insanla ilişkiye girmişti, başrolede teklif etmişti, adam kabul etmiyordu ve bu kadında ona prezervatifleri gösteriyordu, katın numarasını da hatırlamıyorum ama atıyorum, 40. kata çıkmak istiyordu asansörde 40 yoktu 41 ve 39 a basıyordu. çok uzun zamanlar önce izlediğim film, umarım yardım çıkar, eyyorlamam bu kadar.
  • Kore filmi soracağım. Daha önce izlemiştim ismini hatırlamıyorum. Katil bakire kızları öldürüp kemiklerini toz haline getiriyor ve bu tozlardan heykeller yapıyordu. Dışarıda sanatçı olarak tanınıyordu ama katil. Filmi hatırlayan var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur26yilmaz26

    abi bir film vardı, bir adam vardı filmde milletle iddaaya giriyordu masadaki tüm yemekleri yiyip yiyemeyeceğine dair, çok zayıf bir adamdı çok yemek yiyemiyordu tanrıdan bunu istemişti tanrı veya başka birşeyden tüm yemekleri yiyordu kilo almıyor ve asla doymuyordu, en iyi seksi arayan bir kadın vardı, hatırladığım kadarıyla 4000-5000 civarı insanla ilişkiye girmişti, başrolede teklif etmişti, adam kabul etmiyordu ve bu kadında ona prezervatifleri gösteriyordu, katın numarasını da hatırlamıyorum ama atıyorum, 40. kata çıkmak istiyordu asansörde 40 yoktu 41 ve 39 a basıyordu. çok uzun zamanlar önce izlediğim film, umarım yardım çıkar, eyyorlamam bu kadar.
    İnterstate 60

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yeni gördüm bende arıyordum disturbia filmin adı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yeni gördüm bende arıyordum disturbia filmin adı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fransız filmi.

    Erkek başroldeki beyefendi çok lüks bir otelde servis elemanı olarak çalışıyordu, müşteriler arasında bir tane genç bir hatun(gold digger) yaşlı zengin bir adamla parasını yiyordu. Sonra erkek başroldeki beyefendi kadının boş olduğu zamanı fark edince hemen kılığını değiştirip gömleğini dışarı çıkarıp salaş yaparak oranın zengin müdavimlerindenmiş gibi takılarak kızı tavlıyordu.

    Bu filmi unuttum, bulamadım. Kesinlikle bilen vardır, güzel romantik-komedi ikilisiydi. Filmde Fransızca konuşuyorlardı.
  • 
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.