Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (718. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.004
Cevap
782
Favori
1.600.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben bir keresinde arnavut yapımı film izlemiştim babasının hastalığını tedavisi için banka soyuyorlardı parayla bahis oynayınca son dakikada karşı takımdaki futbolcu gol atıyordu ve kupon yatıyordu bu elamanlar futbolcuyu kaçırıp işkence edip fitye istiyorlardı filmde arnavut bayrağı vardı filmin adını bilen varsa söylenilirmi👌👌👌👌👌👌👌👌👌



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahıskabeyi -- 11 Mart 2017; 16:58:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mafya filmiydi adamın boğazını kesiyorlar kendi kendine hastaneye gidiyordu ölmüyordu o kadar ölümden kurtuluyor ama soğuk havada göle girdiği için filmin sonunda zatürreden ölüyordu bilen var mo bu filmi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aradigim film ise soyle konusu geciyor adam galeride calisiyor ve araba alim satimlarina bakiyor o sirada arkadas ortaminda bir kizla tanisiyor amerikan futbolu felan oynarken tanisiyorlar sonra adam dedisiyle birlikte yaslilar evinde takiliyor dedesi burdan bir kadinla takiliyor hatta hastanelik ediyor sonra ise adam kiza asik oluyor ve takip ediyor en sonunde yaslilar evinde kadini goruyor ve megersem onunda buyukannesi ordaymis hİzmetciyle konusup takip ediyor kadini etkilemeye calisiyor felan ama en basindan beri kiz adami tavlamaya calisiyormus megersem sonuna dogru filmin uzaklasiyorlar 1 hafta en aonunda camasirhanede karsilasiyorlar bi gol kenarinda yaslilar ve bunlar orda bitiyor acil yardim lutfen dun gece 5e kadar aradim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freddy Kruger77 F kullanıcısına yanıt
    kardeşim çok ama çok saol sonunda buldum aradan 1 yıl geçti nerdeyse D saolasın
  • TD-W9970_V3 T kullanıcısına yanıt
    saolasın ama filmi buldum :d telefondaki yabancı izlemenizi tavsiye ederim
  • BEN FİLM DEİL Bİ OYUN SORUCAM ARKADAŞLAR 2 TANE OYUN 1. Sİ KÜÇÜKKEN NİNTANDO GİBİ BİŞEY VARDI OYUNDA AYI VARDI VE KUŞ VARDI AYI KUŞUN ÜSTÜNE BİNİP GÖREZLER YAPIYODU YAPPZO PARÇALARI GİBİ BİŞEYLER BULUP GÖRECLERİ TAMAMLIYODU HATIRLADIĞIM BU KADAR 2. OYUN MARİONUN Bİ OYUNU MARİO Bİ ŞATODA BAŞLIYODU OYUNA SONRA BÖLÜMLER VARDI FALAN KOCAMAN Bİ KAPLUMBAĞA VARDI KUYRUĞUNUN UCUNDA DİKENLİ TOP VARDI OYUNUN ADI ?
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Bir film vardı başroldeki adam yanlış hatırlamıyorsam christian bale yada tom cruise gerçekten benziyordu.Yıllar önce bizim tv kanallarından birinde izlemiştim.
    Adam kadınları kendine aşık edip onları dolandırıyordu.FBI bu adamın peşine düşüyor bu adam kaçmaya başlıyordu, avrupaya falan gittiğini hatırlıyom ,her gittiği yerde yeni sevgililer yapıp duruyordu.en son adamı yakaladılar adamın o oldugunu tespit etmek içinde aldatılan kadınlardan biri söylemişti,adamın cinsel organında dogum lekesi gibi bi şey varmış adamı burdan buluyorlardı.
    Hatırlayan varsa iyi olur geçenlerde aklıma geldi hatırlayamıyorum filmi
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bende bir film arıyorum. Film hapishanede geçiyor. 3 kişi kalıyor odada. Bir kitap buluyorlar. Simge mi kapı mı onun gibi birşeyler çiziyorlardı. Kaçmaya falan çalışıyorlardı. Sonrasında adamın ruhu çocuğunun bebeğine falan geçiyordu. Yardımcı olabilir misiniz? Umarım anlatabilmişimdir. Teşekkürler.
  • r.yuceturk R kullanıcısına yanıt
    Maléfique (2002)
  • rizasilahlipota R kullanıcısına yanıt
    Sevgili rizasilahlipota

    Evet haklısınız aradığım filmlerin 9`u bulunmuştur.


    Size çok teşekkür ederim.
  • Merhabalar.Filmde 3 arkadaşdan biri öğrenci kıza aşık oluyor. Kızla yıllarla dolaştıkdan sonra adamın evli ve çocuğu olduğu ortaya çıkıyor ve ayrılıyorlar. Bu kadarı aklımda. Lütfen yardım olun ))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivGerr -- 19 Mart 2017; 1:33:58 >
  • Megadeth kullanıcısına yanıt
    jumjanı
  • 2 adet film arıyorum ilk film karısı ölmüş bir adam oğluyla tek başına kalıyor oğluna küçükken mikroskop alıyor oğlu doktor oluyor oğlunun iki tane çoçugu oluyor sonra oğluda karısını kaybediyor bu film baya eski olabilir 90 larda yada 2000 başında


    2 filmde ise gine bana çoçuk filmi adam ufak kızınla tek başına kalıyor bir Çiftlik'te iş buluyordu bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeysanta -- 20 Mart 2017; 20:57:44 >
  • MERHABA ARKADASLAR İLK DEFA Bİ FORUMA YAZIYORUM UMARIM DOGRU yere yazmısımdır NEYSE..
    BENİM ARADIGIM FİLMİN KONUSU ŞÖLE BİR ADAM VAR ZENGİN YAKISIKLI ZÜBBE KENDİNİ BEGENMİŞ VS. VE SOSYAL CEVRESİ COK GENİŞ..BİR GÜN BİR KAZA GECİRİYOR VE KÖR OLUYOR..SIKINTILAR FALAN YASIYO sosyal cevresi kalmıyor SONRA BİR BAKICI TUTUYO AİLESİ OGLANA KIZ ÖLE AMAN AMAN GÜZEL DEGİL ORTA HALLİ BUNLAR ASIK OLUYO BİRBİRLERİNE AMA ADAMIN HAYALİNDE KIZ SARISIN GÜZEL BİŞEY SONRA GEL ZAMAN GİT ZAMAN ADAM AMELİYAT OLUYO GÖZLERİ ACILIYO VE KIZI GÖRÜYO VE PUFF ARABA BALKABAGI DURUMU YASIYO VE KIZI TERK EDİYO..BURAYA KADAR HATIRLIYORUM GERİSİ YOK OYUZDEN TEKRAR İZLEMEK İSTİYORUM.FRANSIZ YAPIMI OLABİLİR YA DA İSPANYOL EMİN DEGİLİM..UMARIM BULURSUNUZ ŞİMDİDEN TESEKKURLER..
  • Kadın otele giriyor ve zenci resepsiyonla birlikte oluyor,kadın otoparktayken cinayeti görüyor, kiralık katil bununla gidiyor, kiralık katil aile şirketiydi galiba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bundan birkaç sene önce CNBC-e'de bir film izlemiştim, hatırladığım kadarıyla anlatayım. Kuklalar vardı sanki, kırmızı şeytan a benzeyen birşey vardı ve filmin sonunda bir adama araba çarpıyordu, tuhaf bir adam arabanın çarptığı adamın kopan bacağını gazeteye sarıp götürüyordu. Aynı filmler olmayabilir tam hatırlamıyorum. Bulabilirseniz çok mutlu olurum.
  • THY uçakda galiba bir film izlemiştim. Bir tane adamın çifte kişilik bozukluğu vardı. Gündüzleri erkek olarak bankada çalışıyor. Geceleri kadın kılığına giriyor yemek falan yapıyordu. Kimsenin bundan haberi yok ama. Sonra bahçelerine tren giriyor. İnsanlar adamı kadın kılığında iken görüyor ve kadın sanıyorlar. Sonra adamın hayatı tepe taklak oluyor. O filmin adı neydi?
  • Arkadaşlar mutlaka izleyen olmuştur. Çok aradım ama bulamadım.



    Filmin konusuna gelince, adamın biri motorsiklet çetesinin iki lider üyesinden bir tanesi, Harley motor grubu bunlar. Bu adam bı yerde bir kadın ve küçük kızı ile tanışıyor. Bu kadınla içten içe aşk yaşamaya başlıyor. Motor çetesinden güzel bir veda ayrılıp bu kadınla evlenerek yeni bir hayat kuruyor. Küçük kızada güzel babalık yapmaya başlıyor. Lakin çetesinden buna gıcık birisi büyük bir iftira ile ayrıldığı çeteye düşman yapıyor. Cetede bir gün bu adamın karısını ve onun kızını karavanda makineli tüfeklerle tarıyor. Kadın ve kızı ölüyor. Bu adamda gözüyaşlı pompalı tüfeğini alarak motoru ile beraber eski çetesine katliam yapıyor ama öyle böyle değil. Sonunda o motor çetesinin diger eski dostu liderine sıra geldiğinde oda o çetenin üyesinin oyununa gazına geldiğini öğreniyor. Oda çok pişman vs. Sonrası hatırlamıyorum.



    Lütfen yardımcı olursanız sevinirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Kamil koç'un otobüsünde yolculuk yaparken bir film izlemiştim. Adı "Mr. ....... and the student" dı. Adamın adını hatırlamıyorum. Hikaye bir kızın bu huysuz adamın evinin bir odasını kiralamasıyla başlıyordu, sonra kız adamın oğluna aşık oluyordu ama adamın oğlu evliydi. Vs. Vs. Filmin sonunda adam ölmek üzereydi ve kız da ünlü bir piyanist olmak için sınavlara giriyor ve kaybediyordu. Ama adam ölürken bari üzülmesin diye söylemiyordu. Filmin adını hatırladığım kadarıyla başa yazdım. İzleyen varsa lütfen filmin adını yazsın. Çok güzel bir filmdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar filmde 3 arkadaş vardı evden kaçıp ormana falan yerleşiyorlardı kendilerine ev falan yapıyolarlardı bir türlü hatırlayamadım ismini bilen varsa yardımcı olabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.