Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (714. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.005
Cevap
782
Favori
1.600.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ex.Sarge

    Merhaba,
    Benim ismini oyuncularını hatırlayamadığım filmdeki 2 sahne çok etkileyici olduğu için aklımda kalmış.
    İsmini hatırlayan olursa bilgilendirmesi ricası ile,

    Filmde 2 çocuk var. Bir tanesi evlatlık alınıyor. Anne'nin öz oğlu çok da akıllı değil.
    İlk etkileyici sahnede öz oğlu bir üst geçitten, ana yola manken yada oyuncak bebek gibi bir şey atarak zincirleme kazaya sebep oluyor.

    İkinci etkileyici sahnesi ise annenin, gerçek oğlu ile öz oğlu bir uçurumdan düşerken anne ikisini de tutuyor. Ancak her ikisini de yukarı çekemiyor. Birini bırakmak zorunda kalan anne tercihini üvey oğlundan yana kullanıyor.

    Yardımlarınızı rica ederim.

    https://m.youtube.com/watch?v=pP4P-VgcM4s
  • forrest55 kullanıcısına yanıt
    Yok artık. Harikasın.
  • Bir film vardı, filmde hatırladığım kadarıyla bir ailenin evine bir katil giriyordu ve bu aile (anne babamı vardı yoksa bir bakıcı mı hatırlamıyorum) tuvalette kapana sıkışıyordu hatta küçük bir çocuk da vardı kapana sıkışanlardan. tuvalette kapana sıkışıyorlardı ve çıkamıyorlardı. bir kaç kez çıkmayı deniyorlardı ama bir şekilde başarısız oluyorlardı ve geri dönüyorlardı sanırım. Hatta filmde bir genç ve onun sevgilisi de vardı ama onlar kapana sıkışanlardan biri miydi hatırlamıyorum. Dsmartta izlemiştim. bilen var mı?
  • Arkadaşlar tam hatırlamıyorum ancak sanırım bir bakıcı vardı anne baba bir yere gidiyordu bakıcı da küçük bir çocuğa bakıyordu. ayrıca bir tane de genç çocukları vardı sanırım erkekti falan onunla da ilgilenmeye çalışıyordu. sonra eve bir katil mi ne geliyordu ve bu bakıcıyla birlikte çocuklar tuvalette sıkışıyordu. filmi bilen?
  • Arkadaşlar tam hatırlamıyorum ancak sanırım bir bakıcı vardı anne baba bir yere gidiyordu bakıcı da küçük bir çocuğa bakıyordu. ayrıca bir tane de genç çocukları vardı sanırım erkekti falan onunla da ilgilenmeye çalışıyordu. sonra eve bir katil mi ne geliyordu, katilde sanırım büyük abileriydi ve bu bakıcıyla birlikte çocuklar tuvalette sıkışıyordu. katilde onlara kesilmiş kulak falan atıyordu sanırım filmi bilen?
  • büyük ihtimalle 2005 öncesi yapılmış bir film muhtemelen fransız yapımı , orta çağ avrupasında iki yolcu bir kasaba yakınlarında bir gurup insan tarafından linç edilmek istenen yaşlı bir adam ve genç bir kızı kurtarmasıyla başlıyor. film ilerledikçe kurtardıkları kişilerin masum olmadıkları anlaşılıyor. Dövüş sahnelerinin bol olduğu aksiyon ve gerilim tarzı bir film.


    yardımcı olmak isteyen arkadaşlara teşekkür ederim
  • Arkadaşlar merhaba


    1.

    Bu filmi izleyeli baya bir zaman oldu, aradığım bu film 1991-1995 yılları arasında Star tv kanalında defalarca kez gösterilmişti (sonrası nedense hiç gösterilmedi, yada en azından ben rastlamadım). Filmin ismini ve konusunu bilmiyorum, sadece şundan bahsedebilirim: Biri yaşlı diğeri genç var 2 kişi var, bu 2 kişi mafyaya çalışıyor gibi bir şeydi ve araba ile sürekli bir yerlere gidiyorlar, sanırım birinin izini sürüyorlardı (birini öldürmek için filan olmalı sanırım ). Şu sahneyi çok net hatırlıyorum: Bu ikisi büyük bir sorunla karşılaşıyorlar ve bu yüzden kavga ediyorlar, deneyimli olan yaşlı adam genci panik yapma diye uyarıyor gencin buna verdiği karşılık: bir yumruğu ile arabanın tavanını diğer yumruğu ile torpidoyu var gücüyle vurarak: panik yapar bir vaziyette BEN PANİK YAPMIYORUM!!!! diye avazı çıktığı kadar bağırmak oluyor.

    Yaşlı adam Kırk Douglas`a benziyordu (ama muhtemelen değil).

    Filmden hatırladığım diğer bir sahne, genç olan serseri gibi bir tipti, barda bir kıza asılıyordu, yaşlı adam genç olanı uyarıyordu; "kızı rahat bırak, o ekmeğine bakan bir gariban" tarzında bir açıklama yapıyordu.



    2.

    Kanal D daha test yayınında iken ( o zaman logosu beyazdı) 1993 senesinde olmalı, gösterdiği bir film vardı.

    Filmin konusu ortalama şöyle: Filmin baş karakteri Sarışın bir kadın. Kendisi film boyunca, ard arda kendisine zorluklar yaşatan ve saldıran erkeklerle karşılaşıyor, ve bir süre sonra bunları öldürmeye başlıyor. Kesin bildiğim bir sahnesi: Kadın otoparkta dişçinin arabasında (sanırım kadın bu dişçinin yanında çalışıyordu, ve adamda kadını eve bırakma bahanesi ile kadını arabasına alıyordu) adam kadına hayatı boyunca para kazanmak için çok çabaladığını anlatırken, ansızın kadına bir şekilde tecavüz ediyor (tecavüzün ne şekilde olduğunu sormayın! ), ve adam kadınla işi bittikten sonra otoparkın duvarına işerken kadın bunu adamın kendi arabası ile eziyor. Kadın bu öldürme işinden çok zevk almaya başlıyor. Ardından seri biçimde erkekleri öldürmeye başlıyor. Filmin sonu ise şöyle: Kadın trenle başka bir şehre yolculuk ederken, hemen karşısında oturan erkek kendisine gülümsüyor, ve kadın izleyiciye adamı öldüreceğini belli eden bir şekilde gülümsüyor. Film böyle bitiyor.

    Kadın oyuncu Caroline Goodall`a veya Emma Thompson`a benziyordu (daha çok Caroline Goodall`ın 80`li yıllardaki haline benziyordu diyebilirim)



    3.

    Yukarıda anlatığım film gibi bu filminde başrolünde sarışın kadın var (yukarıda anlattığım filmdeki kadına çok benziyor, muhtemelen aynı kişi [Caroline Goodall diyesim geliyor (bu kadın oyuncu için Caroline Goodall veya Emma Thompson`ın 70-80`lerdeki halini andıran bir kadındı desem doğru olur sanırım )].


    Filmin baş karakteri olan kadının kocası bir polis ve adam karısını sürekli dövüyor, öyle ki kadın sürekli yüzündeki morlukları gizlemek amacı ile güneş gözlüğü takarak dolaşmak zorunda kalıyor. Bu polisin birde sanırım zenci ortağı var. Bu adam kadını güneş gözlüğü ile yüzündeki morlukları gizlemeye çalışarak perişan haliyle markette alışveriş yaparken görüyor. Ve haliyle hemen gidip ortağını uyarıyor, ama adam onu dinlemiyor. Filmin sonunda (sanırım kadın kocasını zehirleyerek öldürmeye çalışıyordu) kadın ile kocasının ortağı kadının kocasını öldürmek zorunda kalıyorlar, çünkü yoksa kadının kocası bunları öldürecek, zaten kadının kocası ortağını çok ağır yaralıyor. Film şöyle kapanıyor:

    Kadının kocasının ortağı yerde yaralı bir şekilde oturur bir vaziyette iken kadın kameraya yürüyerek yaklaşıyor ve kocasının eski ortağına herşey daha iyi olacak diye bir şey söylüyor ve kameraya bakarak kepengi kapatıyor ve film öyle bitiyor. Film birkaç kere sanırım Kanal 6`da gösterilmişti ve filme son olarak 15 sene önce Moviemax`te rastlamıştım.




    4.

    Bu filmi muhtemelen Kanal 6`ta seyretmiştim. Filmin kahramanı gencin yolu bir şekilde uzaylılarla karşılaştığını iddia eden insanlarla kesişiyor, ve bu sayede bir kızla tanışıyor. Bu kızla birlikte bu uzaylılarla ilgili bir şeyler araştırıyorlar. Filmin akılda kalıcı sahnesi: Kız Richard Nixon hayranı idi, erkek arkadaşı sayılan gençte Richard Nixon`dan nefret ediyor, kıza niçin Richard Nixon`u sevdiğini soruyordu, kızda Nixon ile yaşadığı bir anısını anlatıyordu kızın anlattıkları hatırladığım kadarı ile şöyleydi : "Ben bir gün arabamda idim ve Richard Nixon arabama bindi, ve bana hamburger yemek istediğini söyledi ve birlikte hamburger yedik, ve ardından birlikte dişlerimizi fırçaladık, ve Nixon bana diş temizliğine çok önem verdiğini, sağlıklı temiz dişlerin iyi gülümseme de çok önemli olduğunu açıklamıştı".

    Filmden hatırladığım diğer bir sahne; aralarında kızında olduğu birkaç kişi, kendilerince bir olayı araştırıyor veya sorguluyordu ve birkaç kişi kafakafaya vererek beyin fırtınası yapıyorlardı, tam bu sırada içlerinden biri şu soruyu soruyordu; "1969 yılında uzay ile alakalı önemli olay ne oldu?" "Amerika Ay`a gitti" ve başka bir tanesi şu cevabı veriyordu; "o yıl Uzay Yolu dizisi yayından kalktı".

    Filmden hatırladığım diğer bir sahne daha: kızın arabası Volkswagen Beetle (yada tosbağa veya kaplumbağa ) idi. Filmin sonunda bunlar uzaylılardan kaçarken başka bir arabaya biniyorlar (neden böyle yapıyorlar hatırlamıyorum), uzaylılarda hemen arkada duran kızın arabasına biniyorlar. Bunlar önde uzaylılar arkada kovalamaca yaşanıyor. 4 uzaylının Volkswagen Beetle içerisindeki görüntüsü çok komik bir sahneydi.

    Çok güzel ve ilginç bir filmdi.



    5.

    90`lı yıllarda bir kaç kez televizyonlarda oynamış bir film vardı (Atv`de oynamıştı sanırım), CNBC-e kanalı 2003-2006 yılları civarında bu filmi oynatmıştı.

    Filmin kahramanı liseye giden 16 yaşında bir genç, hergün olduğu gibi o günde arabası ile birlikte hoşlandığı kız arkadaşı ve kız kardeşi ile okula geliyor (hatta tam bu sahnede filmin kahramanı genç çocuk arabasıyla başka arabayla kaza tehlikesiyle karşılaşıyor ama soğukkanlı davranıp arabayı çarpmaktan kurtarıyor, genç çocuğun kız arkadaşı; kazadan beceriyle kurtulduğu için sevgilisine gururla bakıyordu).

    Okula yeni gelen uzun saçlı bir kabadayı var, senelerce sınıfta kaldığından yaşı büyük (hatırladığım kadarıyla böyleydi) filmin kahramanına sinir oluyor ve öğlen yada öğleden sonra onu döveceğini söylüyor. Filmin kahramanı gençte, okulda zamanını filmin sonuna kadar dayak için kendisine belirtilen saate kadar ne yapacağını düşünerek geçiriyor. Hatta bu genç kabadayıya kendisini dövmemesi için para bile teklif ediyor ve kabadayı parayı alıyor, ama sonra bir şekilde bu genç kabadayı ile dövüşmeye karar veriyor, ve kabadayıyı alt ediyor kabadayı filmin kahramanı gençten aldığı parayı avucunda güçlü bir şekilde sıkarak çocuğa geri veriyor.




    6.

    Bu filmi 80`li yıllarda videoda seyretmiştim filmin baş karakteri conan gibi bir savaşçıydı (doğru hatırlıyorsam sarışındı), bu savaşçının elinde büyülü bir kılıç vardı, ve bu savaşçının dışında kim kılıcı eline alırsa kılıç o kişinin elini yakıyordu, hatta bu savaşçı bir kralla konuşmaya gittiğinde, kılıcı kralın eline atıyor kralda refleksle kılıcı tutuyor, zavallı kralın eli yanıyordu. Filmden hatırladığım başka bir sahne ise bunun sevdiği bir kadın var (aslında kadını sevdiğinden pek emin değilim), kadın sarayın odasında yatak gibi bir nesnede yatıyor, kadının üstünde çok ağır metalden yapılmış altı büyük çivilerden oluşan platform duruyor, ve bir şekilde bu çivili platform kadının üstüne düşücek iken son anda bu savaşçı içeriye giriyor kılıcını bu yatak benzeri nesneye fırlatıyor, kılıç kadının yattığı yer ile çivili platform arasında sıkışarak bu çivili platformu durduruyor kadının hayatı kurtuluyordu.





    7.

    Bu filmi 90`ların başında sanırım Kanal 6`da seyretmiştim, ve sanırım 70`lerde çekilmiş bir filmdi, ve de film James Bond`u tiye alan bir komediydi. Bu filmde kahraman ajanın kod numarası 001`di, ve karizmatik Aston Martin yerine İngilizlerin çok az bilinen ufak bir arabasını kullanıyordu (Mini Cooper`dan bile çok daha ufak bir araba).

    adam uzun boylu çok yakışıklı biriydi, öyle ki; sanki komedi Filmden hatırladığım bir sahne: ajanın çalıştığı örgütteki bir kadın kendisine gitmesi gereken bir yeri tarif ediyor:
    "oradan sola dön düz git oradan sağa dön sonra sola dön yine oradan düz git sola dön sonra bir daha sola dön gene düz git ileriden sağa dön ve hemen sonra sola dön gene dümdüz git gene sağa dön ve gene düz git ilk soldan geç direkt solda" gibi çok karmaşık yol tarifi veriyor ki ajanın yüz ifadesi kafası karışmış gibi ama anladım diyordu (ancak adresi buluyordu)

    böyle komik sahnesini hatırladığım güzel hoş bir filmdi.




    8.

    80`lerde annemler video kaset dükkanından bir korku filmi kiralayıp izlemişlerdi. Filmin ismi Karabasandı, o dönem yaşım ufak olduğu için filmi izleyememiştim. salonun önünden geçerken kaçamak bakarak birkaç saniyesini bakabildiğimden filmden ancak şu kadarını anlatabilirim: siyah saçlı bir kadına kötü varlık musallat oluyor, ve kadına sürekli saldırıyor, kötü varlık kadına saldırdığı sırada, ayrıca film defalarca kez izlendiğinden filmde bazı şeylere izlemediğim halde aşina olmuştum, misal ben ders çalışıyorum ama salondan filmin sesleri geliyordu. filmde bu varlık kadına saldırdığında çok korkutucu güm güm güm güm diye sesler geliyordu. Mesela bir sahnesini yakalayabilmiştim; kadın arabasını sürüyor ve kötü varlık kadına musallat oluyor, ve hemen güm güm sesleri duyulmaya başlıyor, ve derken kötü varlık arabayı kontrol etmeye başlıyor kadın frene basmaya çalışıyor, ama frene bir türlü basamıyor (çünkü kötü varlık arabayı ele geçirdiğinden freni kullanmasına izin vermiyor) ve kadın var gücüyle uğraşarak, arabayı çarparak anca durdurabiliyor. Bu filmi çok merak ediyorum, çünkü bizimkiler bir film birkez izler ama bu filmi abartısız 10 defa seyretmişlerdir. Ayrıca teyzemi çağırıp filmi ona da izlettikleri tek filmdir.
    Ayrıca dandik korku filmlerini veya biraz korkunç olan filmleri benimde kendileriyle izlememe izin veriyorlardı ama bu film bana kesinlikle yasaktı diyeyim, filmin ne kadar korkunç olduğunu anlayın.




    9.

    80`lerde TRT`de seyrettiğim bir film vardı, film gelecekte geçiyor, filmin baş karakteri dazlak bir adamdı ve bütün insanlar kapalı bir binada yaşıyor, çünkü Dünya insanların yaşayamayacağı bir yer haline gelmiş, ve bu bina çok büyük ve bu dazlak adam isyan ediyor, kendisine yapılan binanın dışında yok olmuş bir Dünya olduğu açıklamalarına kulak asmıyor, ve emirlere karşı gelerek binanın dışına gitmek için kaçmaya başlıyor, ve görevliler ardından kovalıyor bina o kadar büyük ki adam arabaya binerek kaçıyor, ve film boyunca kovalamaca devam ediyor ve adam en sonunda Edison`dan daha büyük inat gösterip bina çıkışına ulaşmayı başarıyor, ancak ne yazık ki kendisine açıklandığı gibi Güneş tarafından kavrulan yok olmuş bir dış Dünya ile karşılaşıyor, ve tam anlamı ile bina dışına çıkamıyor, binanın dış Dünya`ya açılan geçidin ağzında boynu bükük bir şekilde kalıveriyor ve film orada bitiyor.




    10.

    Bu filmi 80`lerde TRT`de seyretmiştim. Filmin tuhaf bir konusu vardı. Filmin konusu; 2 otobüs boyunda, 20 kadar tekerleği olan, eşi benzeri olmayan ileri teknoloji yapımı olan bir otobüs ve bu otobüste yolculuk edenlerin macera dolu yolculuğu idi. Ama bu otobüsün sahip olduğu teknoloji öyle böyle değil!!!!! Mesela yolda otobüsün lastiği patladığı zaman, şöför frene hiç dokunmadan aynen yoluna devam ediyor ve bir tuşa basıyordu, otobüs aynen yoluna devam ederken aynı anda otobüsün sahip olduğu ileri teknolojik sistemi otomatikman lastik değiştiriyordu.




    11.

    Bu filmi 80`lerde vhs kasetten bir film izlemiştim. Filmde ufak sayılabilecek bir teknede, bir grup yolcu denizin ortasında mahsur kalıyor. Teknenin ortası delik bölme olarak tasarlanmış, yolcular o delik bölmeden denizi görebiliyorlardı (sanırım o delik bölme balık avlamakta kolaylık amacıyla öyle tasarlanmış olmalı) Yolculardan birinin köpeği vardı (sanırım köpeğin sahibi kadındı ). Teknedeki yolcular açlıktan köpeği yemek için ayaklanıyorlardı ve köpeği yolculardan biri olan adamın biri ele geçirip kesmiş, teknedeki herkes ile birlikte köpeği yemişlerdi. Tahminen Avustralya filmidir sanırım.




    12.

    Bu filmi 2003 senesi civarında CNBC-e kanalda seyretmiştim. Filmde eski dönemde yaşamış çok ünlü bir ressamın hayatını anlatıyordu (sanırım ressam İspanyoldu), filmden hatırladığım kadarı ile adam şapkasına bir sürü mum dizmişti.

    (filmi bu kadar az anlatmamın sebebi; o dönem bu filmi izleyemedim, sadece CNBC-e kanalında tanıtımını izleyebilmiştim. Yoksa çok güzel filme benziyordu, ve bu filmi de mutlaka bulup izlemek istiyorum).
  • merhaba1975 M kullanıcısına yanıt
    10. film The Big Bus (1976) olabilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=bPpBGsFddao
  • quote:

    Orijinalden alıntı: angilonit

    merhaba arkadaşlar ben bir film daha sormak istiyorum
    filmde küçük insanlar vardı.Bir evden kurtulmaya çalışıyorlardı.Buzdolabında mahsur falan kalıyordu,lavabolara takılıyorlardı ve bunlar gibi çeşitli şeyler yapıyorlardı.Film yeni bir film de değil hatırladığım kadarıyla bundan 7 8 sene önce falan televizyonlarda veriyorlardı.Her ne kadar az bilgi verebilsem de hatırlayan varsa ve söyleyebilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

    arkadaşlar yıllardır bi filmi arıyorum böyle bi mumyaya benzeyen kadın banyodan çıkıp orda bir çocuk diyerek çocugu kovalıyordu yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pori

    10. film The Big Bus (1976) olabilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=bPpBGsFddao

    Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim.

    Evet diyebilirim ki sanırım bu film, benim izlediğim filmde de; filmin başında The Big Bus`deki aynı müzik çalıyordu (ama filme özel bir müzik değil hatta Holywood`un demirbaş müziklerinden 2001: A Space Odyssey müziği).

    Sizin verdiğiniz videoyu izledim ve diğer videolarını da izledim, bu filmde de lastik değiştirme sahnesi var sanırım (Youtube`daki videolarda o kısım tam gösterilmiyor)

    Yalnız bu filmde 2 şöför var benim izlediğim filmde tek şöför vardı diye hatırlıyorum (belirtmeliyim ki; o dönem 8-9 yaşında filandım :) ) sonra filmde bir kaza sahnesinde otobüse kamyon saplanıyor ki eğer benim izlediğim film buysa; böyle dikkat çeken bir sahnenin aklımdan çıkması tuhaf.

    Ayrıca bu filmde otobüsün arkasınde roket var, ben öyle birşey hatırlamıyorum.



    Ancak internetten ufak bir araştırma yaptım; Ekşi sözlükte The Big Bus filminin 80`lerde TRT`de verildiğinden bahsediyor (diğer ortak bir nokta daha)


    Benim filmden hatırladığım ZAZ ekibinin Airplane filminden tanıdığımız ROBERT HAYS (veya ona benzeyen bir oyuncu) şöfördü diye hatırlıyorum.


    Hatırladığım filmde kadın muavin vardı diye hatırlıyorum (bu filmde de var ancak 2 tane var ve benim hatırladığım gene Airplane filminden tanıdığımız JULIE HAGERTY`a benzer bir aktristi ki filmde buda var, ancak filmde benim hatırladığım; tek muvain otobüs şöförü ile aralarındaki ilişki 1980 yılındaki Airplane filmindeki gibiydi)

    Filmden diğer hatırladıklarım; bol tekerlekli bir otobüstü, otobüs uçurumdan geçiyordu (bu filmde de böyle sahne var).

    Hatta sanırım otobüs uçurumdan düşme tehlikesi yaşıyordu [bu sahne bu filmde de var (ama tabi otobüs yolculuğu macerasını konu alan bir filmde, o filmin senaristi otobüsü uçurumdan düşme tehlekeli bir sahneyi senaryoya eklemezse Evren patlar! )]


    Ayrıca tabi ki otobüs yolculuğu macerasının konu alındığı 2 saatlik filmde seyirciyi sıkmamak için yönetmenin seyirciye birşeyler sunması adına; benim izlediğim filmde de bir takım hadiseler yaşanıyordu elbette, ama hiçbiri aklımda değil.

    Dediğim gibi o dönem sadece 8-9 yaşında filandım (belki de daha ufak) muhtemelen %90 benim izlediğim film bu ki 80`lerde TRT`de verildiğini düşünecek olursak kesin bu film olmalı (eğer TRT 80`lerde dev otobüs filmleri yayınlama hırsına girmediyse :) ).

    The Big Bus filmini biraza araştırdıktan sonra hemen anladım ki; film baya popüler ve sevilen bir film, 80`lerde TRT`nin de böyle popüler filmler yayınladığını düşünecek olursak; evet bu film diyebilirim.

    Yardımınız için tekrar çok teşekkür ederim.
  • Ali14 A kullanıcısına yanıt
    biraz arayınca buldum kendim. 2001 yapımı "Kurtların Kardeşliği" "Brotherhood of the wolf" muş aradığım film
  • arkadaşlar ben bi filmi arıyorurum yıllardır bulamadım böyle mumya gibi kadın çocugu banyoda orda bir çocuk diye kovalıyordu korkumu yenmem için bulup izlemem lazım tekrar yardımcı olursanız sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet karadaş. -- 27 Şubat 2017; 2:57:57 >
    |
    |
    samet karadaş. bu mesajı paylaştı
  • merhaba1975 M kullanıcısına yanıt
    6 numara Deathstalker (1983) olabilir.

    james bond parodileri ile ilgili bir liste 7. film içinhttps://en.wikipedia.org/wiki/List_of_James_Bond_parodies_and_spin-offs bu arada bunu araken kendi aradığım filmi buldum

    9 numara ... dazlak deyince akla Yul Brynner geliyor. Gelecegin dünyasi (1976) Futureworld bu filme bi bak.

    12 numara Vincent Van Gogh'un hayatı ... Şu filmlerden biridirhttp://www.imdb.com/search/title?keywords=vincent-van-gogh&title_type=feature,tv_movie,tv_special,video



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 27 Şubat 2017; 2:40:10 >
  • slm epeydir yoktum, burda olmamın tek nedeni arayıp bulamadığım bikaç film animasyon, arayan aramayan herkese şimdiden tşklr....

    çok eskiden trt veya özel kanallarda türkçe dublaj gösterilmiş 2 animasyon filmi arıyorum,

    1 - filmde bikaç genç bir bölgede kısılıyorlar, başka bir boyut gibi ama deil sanırım, neyse hangi yöne gitseler hep aynı yere çıkıyorlardı,

    sonra bunlara nasıl ve nerden bulduklarını hatırlamadığım notlar veriliyor,

    sanırım notta sadece tarih veya bir numara var, ve bu numaranın yada tarihin ne olduğunu bilmiyorlar,

    sonradan o numaralar onların ölüm sırası veya tarihi olduğunu anlıyorlar (sonrasında sırası diye devam edeceğim)

    ve bi şekilde kadere karşı gelip kurtulmaya çalışıyorlar, herkes sırasını açıklıyor biri hariç,

    notlardan bir gece sonra sanırım bi kişi yarına öleceğini sıranın onda olduğunu söylüyor,

    o ana kadar kimse ölmemiş ilk sıra ondaymış gibi hatırlıyorum,

    o anda sırasını aöıklamayan kişi aslında kendisinin dün ölmesi gerektiğini sırasının geçtiğini söylüyor, o kişiyi sakinleştirmeye ve karşıkoymaya ikna ediyor,

    ama yalan söylediğini kimse bilmiyor, yanlış hatırlamıyorsam sıranın sonundaki kişi oydu, bu bir korku veya gerilim filmi değildi, macera diye aklımda kalmış,

    neyse kaç kişinin kurtulduğunu nasıl kuryulduklarını hiç hatırlamıyorum, bu anlattığım kısım filmin başıydı,

    bu arada film normal insanlar tarafından mı çekilmişti animasyon muydu tam hatırlamıyorum, animasyon daha ağır basıyor,

    2 - film animasyon,

    savaş filmi, savaşta tek tekerlekli motorize birlikleri var,

    son sahnede bu motorize birliğinden biri (ayrıca animasyonun ve kızın kahramanı ve anakarakter oluyor, evet bir kızada var gibi filmde aşık olduğu)

    tankın biriyle kapışıyor, tankın komutanı kötü karakter, güzel bir animasyondu,

    filmler 2000 öncesi izlenmiştir, tekrar tşklr....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TD-W9970_V3 -- 27 Şubat 2017; 4:48:2 >
  • Beyler bir film vardı bir kız arkadaşını ararken yanlış bir yere giriyordu. Bu yer tarikat gibi bir topluluğa aitti. Kızı yakalayıp işkence edip ölmeye ramak kala tekrar canlandırıyorlardı. Bunun sebebi o topluluğun ölümden sonrasını gören birine ihtiyaç duymaları idi. Bu filmi hatırlayanınız var mı acaba :) ?
  • Bir film vardı yakın zamanda izledim adam bi enerji şirketinin müdürü ailesiyle bir üçüncü dünya ülkesine gidiyor anlaşma yapmak için fakat o ülkede isyan çıkıyor kaldıkları oteli falan yıkıyolar bi adam bunlara yardım ediyor oda amerikalı vs vs nydi bu filmin adı hatırlayan var mı dostlar ?
  • Sanirim 4 arkadas izcilik yapiyorlardi ve seneler sonra büyüdüklerinde tekrar izcilik yapmak icin ormana kampa gidiyorlardi hicbiryerde bulamadım
  • hakkiimer H kullanıcısına yanıt
    No Escape (2015)
  • merhaba1975 M kullanıcısına yanıt
    12. film Goya in Bordeaux (1999) olmalı. Cnbc-e'de vermişler.
    https://www.youtube.com/watch?v=-nZYPNGGE6s
    http://2014.photoireland.org/wp-content/uploads/2014/06/33289_I_Goya-1024x673.jpg
  • Pori kullanıcısına yanıt
    @pori sen harikasın dostum
  • 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.