Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (706. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.991
Cevap
780
Favori
1.594.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birkaç defa yazdım ama bu forumda bulabileceğim yazıyor ama kimse ilgilenmedi maalesef. Benim aradığım filmde kocası ile kadın evde oturuyor kocası eve bir arkadaşının geleceğini söylüyor arkadaşı gelip karısı ile tanıştırıyor. Gelen misafir adam karıya asılıyor, araba ile şehri gezdirir dönüşte sürücü koltuğundaki kadına orada sahip oluyor. Kadın daha sonra alışıp sera gibi yerde bahçede birlikte oluyor bu arada kocası onları görüyor. Daha sonra misafir olan adam bir randevuevi gibi bir yere götürüyor kadını ve başka birisi ile birlikte olmasını ayarlıyor. Kadın sonra oraya da alışıp bu defa misafir adam olmadan gidip başkasıyla oluyor. Randevu evindeki kadın patron adamı arıyor seninki yalnız geldi biriyle beraber oluyor diye. Meğer adamın kocası oraya alıştırıp karısını aynanın arkasından başka bir odadan sessizce izliyormuş. Bu filmi bir ara tv göstermişti kırmızı noktalı dönemde. Adını bir türlü hatırlayamadım. Çok fazla kelimeden oluşan bir adı vardı. Bulmama yardımcı olursanız sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar, 80-90'lı yıllarda oynanan bir uzakdoğu dizisi ya da filmi vardı. Küçük çocukların dövüş sanatı kung fu falan öğrendiği bir yer var.Tapınak gibi.Çocukların hepsinin saçları kazınmış tabi. Budist bir grupta olabilir. Bide kötü bir karakter vardı.Bu kötü karakterin de içine girip bindiği -kendi etrafında dönebilen- bir aracı vardı. Bu aracın çevresi kesici aletlerle donanmış. O çocukların bazılarını da öldürüyordu. Kaç zamandır aklımda ama bulamıyorum. Kesik kesik hatırladığımdan dolayı da tam net bilgi veremedim maalesef.
  • Merhaba, Ben de 2001 de teleon da yayınlanan bir korku filminden bahsedeceğim. Adını bulamadım. Filmde kadını birisi takip ediyor ve öldürmeye çalışıyor. Kadın kocasına anlatıyor. Beraber bulmaya çalışıyorlar. Filmin sonunda kadın kocasına başka şehire gitmek istediğini söylüyor. Ertesi sabaha uçak bileti alıyorlar. Gece yarısı
    sabaha doğru evden ilginç şeyler oluyor. Kocası evin alt katına iniyor. Kadın yukarıdaki odada yalnız kalıyor. Kadın kocasını merak ediyor. Aşağıya inerken kocasının onu öldürmeye çalıştığını öğreniyor. Adını bilen varsa lütfen yazabilir mi.
  • 1998 de cine5 de izlediğim bir film vardi.balikci bir genç ile öğrenci bir kizin hikayesiydi. Ayriliyorlar ,baskalariyla evleniyorlar. Yillar sonra yollar tekrar kesişiyor. Adam zengin olmuş balikci tekneleri var,hatta balikcilik ile ilgili sendika başkani falan oluyor.kiz ise Oxford olabilir unlu bir universiyetede öğretim görevlisi oluyor.yillardir internette ariyorum adini bulamadim.filmin adini bulabilirseniz sevinirim.1996 veya 1997 yapimi olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali2213 A kullanıcısına yanıt
    The Invisible
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lefkelim

    Merhaba, Ben de 2001 de teleon da yayınlanan bir korku filminden bahsedeceğim. Adını bulamadım. Filmde kadını birisi takip ediyor ve öldürmeye çalışıyor. Kadın kocasına anlatıyor. Beraber bulmaya çalışıyorlar. Filmin sonunda kadın kocasına başka şehire gitmek istediğini söylüyor. Ertesi sabaha uçak bileti alıyorlar. Gece yarısı
    sabaha doğru evden ilginç şeyler oluyor. Kocası evin alt katına iniyor. Kadın yukarıdaki odada yalnız kalıyor. Kadın kocasını merak ediyor. Aşağıya inerken kocasının onu öldürmeye çalıştığını öğreniyor. Adını bilen varsa lütfen yazabilir mi.


    What lies beneath mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pori kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim aradığım filmi sonunda buldum :D[:@Pori
  • Arkadaşlar merhaba,

    daha önce de yazdım kimseden bir cevap gelmedi :( Ben bir film arıyorum. Ancak ismini hatırlamıyorum :( Çok önceden izlemiştim. Filmde zengin bir adam var, doktor olabilir. çocuğu olmuyor diye eşinin başka biriyle beraber olmasını sağlıyor. Daha sonra adam savaşa gidiyor falan diye hatırlıyorum.adam bu adama benziyor;
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chh73

    1998 de cine5 de izlediğim bir film vardi.balikci bir genç ile öğrenci bir kizin hikayesiydi. Ayriliyorlar ,baskalariyla evleniyorlar. Yillar sonra yollar tekrar kesişiyor. Adam zengin olmuş balikci tekneleri var,hatta balikcilik ile ilgili sendika başkani falan oluyor.kiz ise Oxford olabilir unlu bir universiyetede öğretim görevlisi oluyor.yillardir internette ariyorum adini bulamadim.filmin adini bulabilirseniz sevinirim.1996 veya 1997 yapimi olabilir.

    benim filmin adını bulma işi yalan oldu galiba.son çare atilla dorsay galiba.
  • arkadaşlar bir amerikan filmi vardı. kadın sığır yetişttirip zengin oluyordu. kadının zeka geriliği vardı sanırım
  • nccmctn N kullanıcısına yanıt
    Temple Grandin (2010)
  • http://www.imdb.com/title/tt0476240/?ref_=fn_al_tt_1 bu filmi nereden bulabilirim. Teşekkür ederim
  • despot12 kullanıcısına yanıt
    Film TRT'de gösterilmiş. Sitelerde yok. Türkçe altyazı da yok. İngilizce altyazı ekleyerek izlemek istiyorsan indirme linkleri bulunabilir. Youtube'da da var.
  • Pori kullanıcısına yanıt
    herhangi bir program ile türkçe altyazı yapabilir miyim acaba? youtubede buldum ama nece anlamadım.
  • Birkaç kişilik genç çocuk var. Trenden tünele girmeden göle falan atlıyorlar. Sonra bir gün biri sudan çıkmıyor, intikam için geri falan dnüyor. Bir sahne daha hatırlıyorum, arabada arka koltuktan sırtına bıçak saplıyorlar, sinirleri mi ne ölmüş hissetmiyor. Çocukken mi izledim, uykulu mu izledim, yoksa sarhoşken falan mı izledim bilmiyorum ama hayal meyal hatırlıyorum. Var mı bu filmi bilen?
  • Film 2 orta yaslı cıftın arabada kavgasıyla baslıyor. Kadın onu sıkıcı buldugunu ver ayrılmak ıstedıgını soyluyor. adam 4-5 gun bara gidip içiyor orta tanıstıgı bır genc ona yardım etmek ıstıyor ve onu konusmasından gıyımıne yemegınden icmesıne kadar herseyı ogretıyor. Adam tekrar karısıyla barıssın dıye. Fılmın sonunda adam bu gencın kızının sevgılısı oldugunu ogrenıyor bahcelerınde kovalıyor vb fılan :D bu kadar bılgıyle yardımcı olabılecek var mı :=)
  • bluemse B kullanıcısına yanıt
    Crazy, Stupid, Love. (2011)
  • Mr.Tambourine Man M kullanıcısına yanıt
    1. Burada kayıp olan bir hazine gibi birşey ve ölü bir adam var, ölü adam müzik duyunca canlanıyor ve dans ederek hazineye doğru yol alıyor tabi filmde bu anlşılmıyor, bu olay etrafında cereyan ediyor olaylar...

    İlgili film;

    Weekend at Bernie's

    http://www.imdb.com/title/tt0098627/?ref_=fn_al_tt_1
  • ya arkadaşlar bi film arıyorum 3 gündür kafayı yicem bulamadım hatırladığım kadarıyla adamın biri kadınlara kötü davranıyo ve bir gün ölüyo öldükten sonra diğer tarafta melekle konuşuyo ve dünyada daha işlerinin bitmediğini söylüyo ve geri gitmek istiyo melek tek bir şartla geri göndereceğini söylüyo hayatında kadınlara kötü davrandığı ve bunu telafi etmesi gerektiğini söylüyo ve melek adamı geri gönderiyo ama adam kadın olarak geri dönüyo böyle bi komedi filmiydi biriniz nolur yardım edin
  • empire03 E kullanıcısına yanıt
    Switch (1991)
  • 
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.