Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (586. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.998
Cevap
782
Favori
1.599.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aradıgım fim bir kadın psikiyatris vardı bir tane mafya babası hastası vardı psikiyatrisin sevgilisi gibi biri vardı şantaş yapıyordu psikiyatrise mafya babasi için babayı oldurmek içinmi hatırlamıyorum ama don dragon wilsona benzeyen biri oynuyordu sanırım filmin adı tendeki tuz gibi bir şeydi tendeki tuz filmi degil bu ada benzer bişeylerdi
  • bir tane film vardı büyük renkli kelebekler vardı uzak doğulu karakterler vardı alev saçan bir ejderha gibi vb. yaratıklarla mücadele ediyorlardı bu filmi hatırlayan var mı?
  • erkn3 E kullanıcısına yanıt
    Mosura tai Gojira (1964)
    Mosura (1961)
  • Merhaba arkadaşlar , bundan 3-4 ay içerisinde digiturk portal da bir film izledim. Filmin konusu ; mağaraya giren 5-6 kişilik bir arkadaş gurubunun bir mağarada sıkışıp kalması , mağaradan çıkamaması ve aralarında zayıf olanları sırasıyla yemeleri ile alakalı bir psikolojik gerilim filmiydi ...

    Yardımcı olursanız sevinirim ...
  • Pori kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim sayenizde buldum. bir filmim daha vardı şöyle ;1. yada 2.dünya savaşını anlatıyor almanlar olması lazım. askerlerin kaskında kırmızı artı vardı. atmosfer karlıydı ve 2000-2010 arası bir film olması lazım ve sadece şu sahneyi hatırlıyorum: askerin tuvalet ihtiyacı var ve hava koşullarından dolayı ya pantolonu yırtarak yapacak yada indirecek ve soğuktan ölecek böyle bir sahne ve konusma vardı hatırladığım kadarıyla ve popüler bir film değildi.pek tanınmış değil ve simalarda aynen öyle
  • Merhaba arkadaşlar bir uzaylı konu alan bir film.Kadının 5-6 yaşlarında bir çocuğu var ancak uzaylılar bunu unutturmaya çalışıyor ama kadın her defasında hatırlıyor.
    Hamile iken çocuğunu öldüğünü programlıyorlar kadın yine hatırlıyor.Baş rolde bir kadın var ancak unuttum aradım baya ama bulamadım.yardımcı olur iseniz çok sevinirim.Saygılar.
  • aliksan kullanıcısına yanıt
    Alien 1986
  • Filmde adam babasıyla kaloriferle iletişime geçiyordu. Mesela kaloriferin içine cüzdanını koyuyordu kapatıyordu sonra babası kaloriferi açtığında alıyordu falan zaman yolculuğu ile ilgili bir filmdi sanırsam.
  • Aliens o dediğin sanırım bulunmuyor öyle bir film.Film dünyada geçiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mezar35

    Filmde adam babasıyla kaloriferle iletişime geçiyordu. Mesela kaloriferin içine cüzdanını koyuyordu kapatıyordu sonra babası kaloriferi açtığında alıyordu falan zaman yolculuğu ile ilgili bir filmdi sanırsam.

    Aradığın muhtemelen Frequency (2000) . Eğer o ise , bu kadar ilginç anlatıldığını hiç duymamıştım
  • Yardım için teşekkürler.Ancak o değil.Filmde ünlü bir kadın yıldız baş rolde.uzaylılar test yapıyorlar insanlarda.Yeniden dizayn etme gibi birşey.Kadına sürekli çocuğunu unutturmaya çalışıyorlar herkes unutuyor ancak kadın unutmuyor.
  • aradıgım fim bir kadın psikiyatris vardı bir tane mafya babası hastası vardı psikiyatrisin sevgilisi gibi biri vardı şantaş yapıyordu psikiyatrise mafya babasi için babayı oldurmek içinmi hatırlamıyorum ama don dragon wilsona benzeyen biri oynuyordu sanırım filmin adı tendeki tuz gibi bir şeydi tendeki tuz filmi degil bu ada benzer bişeylerdi
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Hay sen iyi yaşa. Evet bu film. Çocukken izlemiştim o yüzden böyle yarım yamalak hatırlıyorum.
  • aliksan kullanıcısına yanıt
    İstila
    Yasak Bölge 9
  • denihmar D kullanıcısına yanıt
    Böyle düşünmen ne kadar güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mat34 M kullanıcısına yanıt
    Cehenneme bir adım (Descent) olabilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi geceler arkadaşlar bende bir film sormak istiyorum umarım hatırlayanınız vardır.2-3 yıl kadar önce kanal d, atv yada tv2 de seyretmiş olabilirim.Yoğun karla kaplı bir dağ kasabasında geçmekte olay hatta dere yada nehirde var kasabada.Başroldeki sarışın yada kumral renkli gözlü kızımızın babası eski bir kayakçı annesi ve babası ayrı kızımızın.Bu kızın babası dağda donmuş ölü bir kayakçı buluyor ödürülmüş.Kasabaya da çiçeği burnunda yeni bir Şerif geliyor ve gelir gelmez bu cinayeti araştırıyor.Şerif kasabadaki bi çok insandan şüpheleniyor.Baş roldeki sarışın kızın iyi anlaştığı kızılderili vari bir Ada'm var hatta köpeği de var bu Ada'mın Şerif başta ondan şüphe ediyo agrasif tavırlarından dolayı.Sonra kasabada ikiz erkek kardeşler var onlardan şüpheleniyo, kızın annesi kasabanın belediye Başkan'ı ve kasabada bi öğretmenle ilişkisi var şüpheli tavırlarından dolayı hem Şerif hem Başkan'da şüpheleniyo öğretmenden.Kasabada bi nalbur dükkanı gibi bi dükkanı olan Ada'm var o Ada'm dan da şüpheleniyorlar bu Ada'mın kamyonetinden bi gün kanlar damlıyor kızıl derili Ada'mın köpeği havlıyor Şerif gelip arabayı arıyor kazma kürek tarzı bişeyler çıkıyo hayvan avlamış güya.sonra ertesi gün o kızıl derili Ada'mın köpeği ölü bulunuyo.kamyonetini aradıkları nalbur Ada'mı ifadeye çağırıyorlar köpeği öldüren o olabilirdiye.kızın babasından da şüpheleniyorlar en son, o buldu diye cesedi Şerif cesedin bulunduğu yere araştırma yapmaya gitmek istiyo ama çok kar olduğu için arabayla ulaşmak zor başroldeki kızın babasının helikopter yada uçağı var sanırım küçük. ben kullanmam ama sen al git diyo babası. kız şerifle birlikte gidip dağa gidiyorlar helikopterle. Bi sahnede kız nehire düşücek gibi oluyor annesi tutuyor. Kızımızla Şerif sevgili oluyo kız ona yardımcı oluyo cinayeti çözmesi için.filmin yarısında uyuya kaldığım için sonunu bilmiyorum. Tekrar izlemek istiyorum bulabilirsem bir buçuk yıldır da arıyorum ama bulamadım.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • R3hab kullanıcısına yanıt
    Bu film değil , bu film tarzında kızlı erkekli bir deniz kenarında bir yere kampa gidiyorlar. Sonra deniz kenarında bir kayalığın içinde bulunan bir mağaraya giriyorlar . Mağarada yaratık yok , orada bunalıma irip , susuz kalınca aralarında çöp çekerek , birisini feda etmeyi düşünüyorlar . En sonunda mağaradan sadece bir kız geriye çıkıyor ...
    Arada çok gerilim sahneler ve psikolojik savaş ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mat34 -- 24 Ocak 2016; 9:14:22 >
  • Bir yeşilçam filminde, bir sirk sahnesi ve fil bir oyuncuyu traş ediyor. Önce köpük sonra su falan boşaltıyor. Kemal sunal yazdım olmadı metin akpınar yazdım olmadı bulamadım.

    Birinden kaçarken sirke yakalanıp çadır içine girip, traş sahnesi var fil ile. Bu filmi yada en azından bu sahneyi bulmam gerekiyor hatırlayan var mı acaba? :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbundan -- 24 Ocak 2016; 18:55:32 >
  • onbundan O kullanıcısına yanıt
    Avanak Apti

  • 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.