Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (215. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
20.004
Cevap
782
Favori
1.600.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu mesajı nasıl silebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enva -- 6 Ocak 2013; 4:13:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sammu

    2-3 sene önce televizyonda şöyle bir film izlemiştim lütfen yardımcı olunuz.ismini öğrenmek istiyorum.
    konu şöyle filmde genç birisi var evli ve çocukları var.söz verme meselesi var.topal bir adam var.para-mafya ilişkisi var.filmin bir kısmı lunapark gibi bir yerde geçiyor.sonunda genç ölüyor.duygusal acıklı bir fılm. filmin ismini öğrenmek istiyorum.


    Filmin Etiketleri: Azap Yolu
    Filmin Diğer Adı: Road to Perdition
    Filmin IMDB Puanı: 7.8/10
    Filmin Sinemalar Puanı: 8.9/10
    Filmin HDFilmsitesi Puanı: 8.5/10
    Yapım Yılı ve Ülkesi: 2002 – ABD
    Gösterim Tarihi: 8 Kasım 2002
    Filmin Yönetmeni: Sam Mendes
    Filmin Senaristi: Max Allan Collins, Richard Piers Rayner
    Başrol Oyuncuları: Tom Hanks, Tyler Hoechlin ve Rob Maxey
    Filmin Türü: Dram, Gerilim, Suç
    Film Süresi: 117 Dk
    Filmin Özeti: 1930′lu yıllarda ki büyük ekonomik bunalım insanları farklı arayışlara itmiştir. Bu arayışların en başındada çete kurma gibi kanun dışı yollar gelmekteydi. İrlanda Çetesi için adam öldüren Michael Sullivan’ın (Tom Hanks) oğlu ve karısı öldürülür. Micheal diğer oğluyla beraber intikam almak için mücadele verecektir..

    Önceki yıllarda VCD olarak izlemiştim. 2-3 yıl evvel TV'de oynarken de görmüştüm zaplarken..))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enva -- 6 Ocak 2013; 4:11:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X kare

    quote:

    Orijinalden alıntı: nomos

    yaa filmde bir tane karı-koca bunları bir tır şoförü yolda taciz ediyor.sonuna doğru bu tır şoförü kadını kaçırıyor ve en sonunda kadın tırın firenlerini kesiyor ve tırın fireni tutmuyordu.adam karısını kurtarabilmek için mücadele veriyordu.bitiminde de BRAVO BRAVO diye tır şoförü konuşuyordu.sanki kadının adı silvia idi.cine5'te baktım.tv filmide olabilir.hatta yanılmıyorsam filmin türkçeye çevrilmiş hali İPUCU gibi bişeydi.(2003-2004 arası izledim.) NOT:BREAKDOWN 1997 değil.

    http://www.imdb.com/title/tt0235235/

    çok çok teşekkür ederim.dediğim film buydu.düşündüğüm gibi tv filmiymiş.
  • Çok uzun zaman önce bir film izlemiştim lunapark gibi biryerde aksiyon sahneleri vardı, sonra yuvarlak bir alanda bir kaplan ve sanırım baş rol oyuncusu karşı karşıya geliyolar yerlerdede şuanda mayın gibi birşey olduğunu düşündüğüm haç gibi şeyler vardı hiç ayrıntı veremiyorum çok uzun zaman olduğu için ama merak ediyorum neydi diye.
  • Arkadaşlar bir kaç yıl önce bir film izlemiştim.Konusunu tam hatırlayamadım ama hatırladığım kadarıyla şöyleydi; bir çocuk vardı çocuğa bir saat hediye ediyorlardı saatin içinde bir yazılım yüklüydü ve bu yazılım çocuğun istediklerini yapıyordu. Çok saçma bir konu oldu ama böyle bir film hatırlayan varmı.Film amerikan pastası tarzında gençlik filmiydi.hatta satteki hologram kızdı.Ve gerçek hayata geçiyordu.Bir sahnesindede çocuk abisinin kız arkadaşına abisiymiş gibi görünüyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SHamuL

    Çok uzun zaman önce bir film izlemiştim lunapark gibi biryerde aksiyon sahneleri vardı, sonra yuvarlak bir alanda bir kaplan ve sanırım baş rol oyuncusu karşı karşıya geliyolar yerlerdede şuanda mayın gibi birşey olduğunu düşündüğüm haç gibi şeyler vardı hiç ayrıntı veremiyorum çok uzun zaman olduğu için ama merak ediyorum neydi diye.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cellat_erdem

    merhaba arkadaşlar; baya zaman önce izlediğim bir film var. Hatırlarsanız büyük sürpriz olur, nitekim çok tanınan bir film olduğunu zannetmiyorum.
    Adamın biri kişisel gelişim eğitmeni fakat bildiğimiz kişisel gelişim eğitmenlerinden değil. Mesela herkese görevler veriyor. Mesela birgün birilerini bulup dövmelerini istiyor, birgün birşeyler çalmalarını, birgün kendilerine kötü davranan birisine kafa tutmalarını istiyor. Güneş gözlüğü kullanmalarını istiyor çünkü gizemli görünürsünüz diyor. Hatta filmin sonunda öğrencilerinden biri bir ünlüymüş gibi davranıp bir kadını tavlıyor ve o kadın ile evleniyor. Kusura bakmayın anlatım tarzım için ama film hakkında fazla birşey hatırlamıyorum. Umarım yardımcı olabilirsiniz. İyi günler..

    güncel
  • benim filmde K.O.K evi gibi bişeydi gençlerin evi sonra bir tanesi kovuluyodu ordan kız kılığına girip ezik kızların evine gidiyodu ordakilerden birine aşık oluyodu kız bunu lezbiyen sanıp oda çocuga aşık oluyodu filan daha hatrlasam zaten filmi bulcamda :D amerikan gençlik filmi işte 90 ların sonunda izlemiştim sanırım ya da 2000 lerin başıdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squallnoxco -- 6 Ocak 2013; 23:04:33 >
  • arkadaşlar bende bir film vardı adını unuttum yardımcı olursanız sevinirim öğrenci çok güzel bir kız vardır bu kız arabasını hasara uğratır tamir edecek parası yoktur kendi halinde bir zenci ona 1 ay sevgili rolu oynaması karşılığı arabasını tamir eder ve bir aşk hikayesi başlar
  • lütfen banada yardımcı olun öğrenci çok güzel bir kız ve aynı okulda okuyan bir zenci genç kız arabasını çarpar ve tamir edecek parası yoktur zenci gencin sevgilisi yoktur ve o kkıza 1 ay sevgili rolu oynaması şartı ile arabasını tamir edeceğini söyler ve arkadas olurlar okulun güzel kızı ile çıkan bu zenciye bütün kızların ilgi odağı olur bir ay bitince birbirlerine aşık olmuşlardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muzoman

    Arkadaşlar bir kaç yıl önce bir film izlemiştim.Konusunu tam hatırlayamadım ama hatırladığım kadarıyla şöyleydi; bir çocuk vardı çocuğa bir saat hediye ediyorlardı saatin içinde bir yazılım yüklüydü ve bu yazılım çocuğun istediklerini yapıyordu. Çok saçma bir konu oldu ama böyle bir film hatırlayan varmı.Film amerikan pastası tarzında gençlik filmiydi.hatta satteki hologram kızdı.Ve gerçek hayata geçiyordu.Bir sahnesindede çocuk abisinin kız arkadaşına abisiymiş gibi görünüyordu.

    arkadaşlar hatırlamaya çalışın cıne 5 te izlemiştim.Yazılım insların düşüncelerini etkiliyordu mesela :karşıdaki kızlar var onların aklına siz bu çocuğa aşıksınız diyordu.Onlarda aşık oluyordu.Gibi şeyler.Sonlara doğru programdaki kız çocuğa aşık alıyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prizdirek

    merhaba arkadaşlar öncelikle zaman ayırıp yardımcı olan herkese teşekkürler bende 5-6 sene evvel digitürk movies kanallarında bir film syretmiştim bir adam sevgilisi tatile çıkınca onun yerine bir gazetede köşe yazarlığı yapıyor güzin abla misali ve epeycede popüler oluyordu yazdığı yazılar. bir enteresan sahneside kıçına boya hortumu sokulup duvardaki tuvale doğru hıkk ınarak çıkan şekle anlam wermeye çalışmaları felan ismini hatırlayamıyorum.. şimdiden teşekkür ediyorum..

    (güncel) arkadaşlar bu filmi hatırlayan yokmu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helloween

    Arkadaşlar mrb. yaklaşık 6 yıldır aradığım bir film var. Ve bu filmi yerli yabancı hiç bir forumda hiçkimse bulamadı. Filmden aklımda kalanları yazmak istiyorum. İnşallah bana yardımcı olabilirsiniz.

    Filmden hatırladıklarım.

    - Öncelikle Film Romantik Komedi filmiydi. Fakat tam olarak Komedi filmi sayılmazdı.. ve Film bir B-Movie tabir ettiğimiz TV filmi gibi bir filmdi..
    - Film'de ki ana karakter olan 25 30'lu yaşlarındaki genç, bir rock bar tarzı bir mekanda kendi grubuyla slow-rock tarzı müzik yapıyordu.
    - Filmin son kısımlarına gelindiğinde rock müzik yapması için aldığı bir teklife yetişmesi gerekirken sevdiği kızın kalbini de geri kazanması da gerekiyordu. Filmin son kısmı hep bir koşuşturma içinde geçti. Sokakta koşuyordu resmen son sürat..
    - Film Amerika, İngiltere veya irlanda'da geçiyordu. Ve ana karakter olan çocuk büyük ihtimal İrlanda'lıydı..
    - Film küçük bir kasabada geçiyor.
    - Filmin ortalarında üstü açık arabasını biryere parkediyor ve nereye parkettiğini unutuyor. filmin sonunda denk geliyor ve onu buluyor.
    Filmin konusuna gelince;

    Bir kafeterya'da çalışan kız arkadaşı olan rock grubu solisti adamımız, bir partide alkollüyken kız arkadaşını aldatır. ve bu kız arkadaşının kulağına gider. Kız arkadaşı onun yüzünü bile görmek istemiyor ve onunla konuşmayı reddediyor. Çocuk kızla barışmak için tekrar kızın çalıştığı kafeterya'ya bir gün gidiyor ve ordaki kızlar, kız arkadaşının bir erkekle randevusu olduğunu çocuğa söylüyorlar. Ardından aynı gün bir rock müzik kontratı imzalaması veya bar'da yaptığı müziği dinlemeye gelecek olan bir produktor felan var galiba onunla buluşması gerekirken bir koşuşturma içinde hem kız arkadaşını arıyor hemde bu buluşmayı kaçırmamak istiyor. Herneyse akşam vaktinde kız arkadaşını akşama kadar aradıktan sonra kızı bir erkekle bir kafede otururken görüyor. Ve yanlarına gidip kızı zorda olsa dakikalarca konuşarak ikna ediyor. Ve mutlu son...

    Okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım filmi izleyen bir kişi vardır bu forumda..

    güncel..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Down

    benim aradığm bir dizi var. bir bölümünü bir kaç sene önce izlemiştim, halen arıyorum.

    baş roldaki karakter zamanında amerika savaşında kızılderelilere esir düşmüş, orada şamanlar buna bir büyü yapıyor ve arkadaşımız ölümsüz oluyor. bugüne kadar defalarca evlenmiş ve defalarca karıları yaşlanıp ecelinden ölmüş. odasında times meydanının tüm yapım aşamalarının resimleri var.

    bir de aynı dizi mi emin değilim bir dizide olayları çözmek için geçmişe gidiliyor, gelecekten gelen arkadaş dijital fotoğraf makinesini orada unutuyor ve firmalar henüz icad edilmemiş bu olağanüstü cihazı ele geçirmek için birbirlerine düşünüyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Down

    quote:

    Orijinalden alıntı: Man Down

    benim aradığm bir dizi var. bir bölümünü bir kaç sene önce izlemiştim, halen arıyorum.

    baş roldaki karakter zamanında amerika savaşında kızılderelilere esir düşmüş, orada şamanlar buna bir büyü yapıyor ve arkadaşımız ölümsüz oluyor. bugüne kadar defalarca evlenmiş ve defalarca karıları yaşlanıp ecelinden ölmüş. odasında times meydanının tüm yapım aşamalarının resimleri var.

    bir de aynı dizi mi emin değilim bir dizide olayları çözmek için geçmişe gidiliyor, gelecekten gelen arkadaş dijital fotoğraf makinesini orada unutuyor ve firmalar henüz icad edilmemiş bu olağanüstü cihazı ele geçirmek için birbirlerine düşünüyorlar.





    Ölümsüzlükten bahsedilen bu olabilir. Diğeri muhtemelen farklı bir dizidir veya film ...
  • 2 gündür hatırlayamadım filmn ismini böyle bilim kurgu-anime tarzında arabalar fln havada uçuyor yerdeki trafiğin aynısı havada var genç bir kız başrol öyle hatrlıyorum kız küvetten çıkıyor sonrasına kırmızı balık gibi bir yaratık takip ediyor kanad d de 2-3 sefer gösterime girdi .yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkurler .
  • Bir film vardı. Tuhaf yaratıklar vardı.Sonunda kötü ve acımasız bir kadın bir kadınla bir adamı sırt sırta birbirine bağlamış kırbaçlıyordu.Etraflarında büyük çivi gibi şeyler vardı ve adam kendini feda edip çivilerin üzerine düştü.Bir insan yaratık karışımı birşey vardı kolu kopuyordu ama canı acımamış gibi gülüyordu.Film türkçe izlemiştim.Kadın kırbaşlarken yapışık aşıklar deyip kahkaha atıyordu.Bu arada film 80-90 arası yıllara aitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Royal -- 8 Ocak 2013; 18:00:47 >
  • Teşekkürler
  • Arkadaşlar karların olduğu yerde geçen bir film. Bir grub arkadaş ve 5-6 köpek vardı. Birşey oluyordu ve köpekler yalnız kalıyordu karların içinde. Bazıları ölüyordu hatta.


    Yaklaşık 4 -6 sene önce izlediğim bir filmdi ve çok güzeldi. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

    Arkadaşlar karların olduğu yerde geçen bir film. Bir grub arkadaş ve 5-6 köpek vardı. Birşey oluyordu ve köpekler yalnız kalıyordu karların içinde. Bazıları ölüyordu hatta.


    Yaklaşık 4 -6 sene önce izlediğim bir filmdi ve çok güzeldi. Şimdiden teşekkürler.

    http://www.imdb.com/title/tt0397313/
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.