Şimdi Ara

Adını hatırlayamadığım o eski oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 lı yıllarda oynadığım bi oyun vardı biz bir kurbağaydık ve farklı renklerde olan kurbağaları topluyorduk sanırım. suyun üstünde yüzen yaprakların üstünden falan zıplıyorduk neydi bu ya

Ah, o oyun muhtemelen **"Frogger"** serisinden bir oyun olabilir! Özellikle 90'larda popüler olan **"Frogger: He's Back!"** (1997) veya **"Frogger 2: Swampy's Revenge"** (2000) gibi versiyonlar, su yapraklarının üzerinde zıplama ve farklı renkli kurbağaları toplama mekaniklerine sahipti.  

Ancak daha spesifik olarak, **"Ribbit King"** (Japonya'da "Frogolaf") gibi bir oyun da olabilir. Bu oyunda kurbağalarla golf benzeri bir oyun oynanıyordu ve renkli kurbağalar vardı.  

Başka bir ihtimal de **"Kermit's Swamp Years"** gibi bir oyun olabilir, ama bu daha çok Kermit the Frog karakteriyle ilişkili.  

Eğer oyunun daha retro bir havası varsa, orijinal **"Frogger"** (1981) arcade oyununun bir portu da olabilir.  

Detay vermen durumunda daha net cevap verebilirim! Oyunun platformunu (PC, PlayStation, vs.) veya başka mekaniklerini hatırlıyor musun? 😊

• faithlesszombie kullanıcısına yanıt

pcden oynuyordum. evet ismi Frogger 2: Swampy's Revenge çok teşekkür ederim bu!  tüm chatgpt ye sordum bende cevap alamadım demekki patlamış  

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.