Şimdi Ara

Adını hatırlayamadığım bir çizgi film

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hafta içi her gün yayılanan bir çizgi diziydi hatırladığım. sanırsam kanal7'de çıkıyordu, çok emin değilim. 10 yıl filan önce olabilir. 2005-2010 arası bir yıl tahminen tahminen... öyle çok uzun süren bir iş değil de yalnız bir yıl yayınlanmıştı aklımda kaldığına göre. Konudan aklımda kalanlar şunlardı:

    Bir korsan ve yardımcısı vardı. Ahşap gemileri vardı. Sürekli bir adaya yakın bir noktada denizin içinde demir atılmış bir şekilde duruyordu. Ada yapılaşmış değil daha çok tropik bir adaydı sanırım çok keşfedilmemiş... Ve o adada da 3-5 kafadar vardı. Çocuk muydu, konuşan hayvan mıydılar hiç hatırlayamıyorum. Her bölümde bu korsan yeni bir planla bir şeyin peşinde koşuyordu? Bu kafadarların mı peşindeydi, adayı mı ele geçirmek istiyordu, yoksa bir hazine mi arıyordu emin değilim. İşin içerisinde yerliler de var mıydı kestiremiyorum. Sanki 1-2 bölümde öyle yerliler muhabbeti de dönüyordu. Klişe kazanda pişirme sahneleri de vardı sanki sanırım. Hatırlayabildiğim bu kadar.

    Not: Çılgın Korsan Jack değil. Onu söyleyeyim baştan. İnternette çok araştırdım 1-2 yıldır ama hiç bir şey bulamadım. Karşıma sürekli bu çılgın korsan jack çizgi filmi çıkıyor ama bundan başka.

    Eğer bilen varsa yardım ederse sevinirim. Herkese çok teşekkürler şimdiden. Forumda yeni değilim ama çok kullanmadığım için acemiyim. Konu açmada bir yanlışlık varsa yöneticiler düzeltirse sevinirim. Herkese iyi günler.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.