Şimdi Ara

Adil Kullanım Kotası'na beklenen düzenleme geldi: AKK kalkıyor mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
4.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • başkası 3 ten 4.5 a çıktığımızı duysa bir tarafıyla güler birde kota verilen hıza göre artabilir demişler en kötü 16 mbps e 50 gb veriyorsa 1.5 mbps artış için taş çatlasa 10 gb ek kota verecek heralde ama büyük ihtimal 75 yaparlar yoksa 100gb kotayı 5-10 liraya nasıl satsınlar
  • Yani? 4.5 mu olacak? Kac ay suren calismalarin sonunda karar bu mu yani? En az %50 diyorlarsa en azini uygular bunlar. Ben 8 falan olur diye bekliyordum.

  • Of mukkemmel ilerliyoruz avrupada kiskancliklardan olenler olmaya baslamis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JavaSpecialist -- 10 Eylül 2016; 14:56:16 >
  • Şimdi Bulgaristan'dayım ve 100Mbps simetrik internet+130+Kanal TV +HD kanallar 24.80 leva. Senin şerefine tüküreyim ey btk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratai


    quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    bence kalkmasın akk sonra en ucuz internet bile pahalı olur onun yerine akk siz internet opsiyonu sunulsun kotalı veya sınırsız olarak akk kotadan daha iyidir.akk sonrası internet de 6mbps e çıkarılsın.
    şöyle bi paket 75 lira olsa çok güzel olur.
    -120 gb akk 50 mbps hız
    -akk sonrası hız 6mbps
    -gece kullanımları akk ye yansımaz


    Sizin gibiler yüzünden AKK filan kalkmaz, halinden memnun bir sürü koyun var malesef.
    Sen 75 tl ye 120gb akk ve akk sonrası 6mbite razısın.
    Ben 99 tl ye 25Mbit ama 5Mbit upload ve AKK siz tarife kullanıyorum.

    Bahsettiğin paketin max 49 tl olması lazım o da en alt paket.

    yazdıklarım gayet güzel asıl koyunlar ulaşamıyacağı hedefler koyup sonra hedeflerinden vazgeçenlerdir.yüksek yerlere çıkak için alçak hedefleri teker teker tırmanmak lazım.türkiyenin fiber alt yapısı belli benim dediğim şekilde steam oyunları gece indirirsin 400 gb a kadar akk n bitmez zaten steamden daha fazla kota yiyen bişey yok.




  • AKK arttirimi saka gibi olmus biz en az %200(8mbit veya 10mbit)arttirim beklerken adamlar %100 bile cok gorup 4.5mbit yapacaz diyorlar.En kotu ihtimalle 8mbit olmasi sart umarim bunu gozden gecirirler.

  • adil kulanım kazığı devem yani:S

    yer şeyi bir yana bırak gidiyorsun limitsiz internet alıyorsun anlam olarak belli
    bir limidi olmaması gerek ama bura türkiye bura limitsiz olması gereken bir abuneliğin adil kota saçmalığı var ::S

  • bazilari 5 mb olur kesin diyince yada onada raziyim diyince btk bunlara 4.5 de yeter demis .gece uygulamasina gelirsek bize bildigin ver para akk ye yansimasin demisler resmen daha cok sögüşlemek istiyoruz diyorlar.kalkmasini bekleyenleride 2019 a kadar oyalayalim snra dirdir etsinler diye buna cok dikkat edin 2018 İN SONUNDA resmen 2019 degil 2018 sonu cidden bunlar oturup çözüm bulalim degil nasil bunlari oyalayıp daha iyi söğüşleyelim diye 2019 a kadar rahatsiz edilmek istemiyorlar. yemezler dostummmmmm yemezlerrr .
    bide gecen aramazlarmi siz 120gb harcamissiniz sizi bi üst tarifeye gecirebiliriz yavaslamamis olur hadi ya ciddenmi.bende salagim ya zaten kotam bitince steam indirmelerini aciyorum zaten ay sonuna kadar 3mbs le devam edecegim 10 gunde indirdigim seyi 1 gunde indirincede ayni hiza düsecegim sanki bana ayriyetten bsi sunuyorsun gta 5 indir kota bitsin ben salakmiyim kota bitmeden indirmeleri acacak he sende zaten bu bu kadar internet harcio bari biraz daha fazla para versinmi diosun yüzüne karsi dedim sen bnm 75 lik kotami 30 a düsür parasinin yarisni verim yine kotam bitince indirmeleri acicam uyarmi dedm :)





  • Forumda yazmayla, dilekçe ile çözülecek bir iş değil bu işin ciddiyetini anlamadılar, fiziki bir tepki göstermek lazım, taksim'de ankara'da izmir'de meydanlara dökülüp hakkımızı aramamız lazım , bizim olanı istiyoruz fazlasını değil. enayi yerine konmaktan bıkmadık mı ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: rtsbora

    AKK'nın 2019'da kaldırılması planlanıyormuş. 2019'da genel seçimler var. Tesadüf tabi...

    benim de aklıma bu geldi direk.

    Hız 4.5 olacak o tamam da kota kaç gb olacak aceba onu göremedim
  • Buyrun size mantıklı taslak;

    -2019 yılına kadar uygulanacak AKN en az 150GB olacak.

    -2019 yılına kadar uygulanacak AKN sonrası hız en az 5mbps olmak kaydı ile mevcut hızın %35'ine düşecek.

    -Upload hızı indirme hızının en az 1/3'ü kadar olacak.

    -Gece 2 ve 8 arası hız AKN geçilmiş olsa dahi maksimum düzeyde olacak, bu saat diliminde yapılan indirme ve yükleme sayaç dışı kalacak.

    -2019 yılı itibariyle mobil şebekede sınırsız adı altında satılan tarifelerin AKN geçildiğinde hız minimum 512kbps olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 10 Eylül 2016; 10:36:28 >
  • 02-08 nedir ya. Tam muz devleti.



    Kaldır şunu arkadaş. Ne sacma bir yapı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kusura bakmayın ama bizim yiyici gavur firmalarımız bizi sömürmeye devam edecek. Ne kadar bağırırsanız bağırın ne hükumette neden büyük firmalarda sizi düşünen kimse yok.
    Adil Kullanım Kotasını %50 arttırdık diye yaşlı teyzeye deseler hüloğğğğ der.
    Bu kulaklar 8 "megapiksel" internet isteyip, 10 saniyede açılacağına 10 dakikada açılsın diyerek hızlı interneti reddeden amcaların seslerini duydu.

    Birlikten kuvvet doğar ama biz asla birlik olamayız, oldurmazlar.

  • javaprof kullanıcısına yanıt
    Sen gerçek misin ya bu neyin kafası? Bence akk kalkmasın diye konuya girip 50 mbps 120 gb 75 tl olsun demiş. Türk telekom'a gitte seni işe alsınlar. bilgisayar mühendisi yazmış birde profiline senden çaycı bile olmaz kafaya bak anasını satayım.

    Uydunet fiber 250 gb kota taahütsüz 80 lira, süperonline akk sız fiber taahhütlü aylardır 99 TL. Bilseydim böyle dandik bir düzenleme yapılacağını aylar öncesinden süperonline limitsiz fibere geçerdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 10 Eylül 2016; 11:03:37 >
  • Ne akn miş arkadaş..bi kaldıramadılar gitti.

  • Altyapının kaldırmadığına inanmıyorum ama hadi diyelim ki öyle... Her ay adk sonrası hızı 1 er Mbps artırsınlar. Böylece gerekli altyapıyı kurmak için fırsat olur hem de seneye hiç olmazsa 15 Mbps adk sonrası hız olur

  • Allah bilir güncel paketlere ne kadar yansıyacak bu değişiklik. Kepçeyle para alacaklar, çay kaşığıyla hizmet verecek şe......ler. Pis bilgisiz pislik torbaları....

    Bari şöyle bir hizmet olsa...

    50 mbps hız
    5 terabyte AKK. (Daha sonra hız %50 düşebilir)

    50 tl de paketin ücreti.
  • 2019 ne lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Ne kadar rahat oluyor 100/100 bende geçen yıl kullanmıştım ve acayip efsane.
  • Madde 6 için alttaki gibi bir taslak önerisinde bulundum bakalım... :)



    "Sabit genişbant internet hizmetleri kapsamında uygulanan AKN koşullarının iyileştirilmesini teminen İnternet Servis Sağlayıcılar ve Türk Telekomünikasyon AŞ tarafından;
    ? AKN sonrası erişim hızının paket hızının %20'sinden (en düşük 5 mbit olmak koşuluyla) daha az olmamasına yönelik analizlere,
    ? AKN uygulaması kapsamında faydalanılabilen veri miktarının paket hızının 3 katından az olmaması gözetilerek makul bir seviyede artırılması durumunda, artırılan veri miktarlarının farklı seviyelerdeki değerleri üzerinden maliyet ve perakende ücret açısından yapılacak analizlere,
    ? 00:00-06:00 saatleri arasında internet kullanımlarının AKN’ye dâhil edilmediği ve
    kullanıcıların söz konusu saatlerde paket lansmanında belirtilen erişim hızıyla internete erişebilmelerine olanak sağlamaya yönelik uygulamalara ilişkin maliyet ve perakende ücret açısından yapılacak analizlere,
    ? 31.12.2018 tarihi itibarıyla AKN uygulamasına son verilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalara ve konuyla ilgili analizlere"





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.