Şimdi Ara

Adduktor Tendinit ( Bilen, Gören, Duyan Varsa İçeri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar arkadaşlar.

    Hayatımı spora adayan bir insanım. Her türlü kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bir şekilde yaşamaya çalışıyorum. Halı sahada maç yaparken kasığın iç tarafında acı hissediyordum ama bunu pek önemsemiyordum. Ta ki bundan 1 sene önceye kadar. 1 sene önce halı saha maçında yine kasığa bir ağrı girdi fakat bu kez çok kötüydü tam depara kalkacakken bıçak saplar gibi ağrı oluyordu. Doktora gittim baktı 6 ay top oynama o bölgeyi güçlendir geçer dedi. Sağlığıma dikkat ettiğim için o bölgeyi yastık egzersizi ile güçlendirerek tam 9 ay spor yapmadım. Daha sonra geçti düşüncesiyle kendimi zorlamadan halı saha maçında denedim. Hamlık olduğu için hissetmedim ama 2 gün sonra yorgunluk geçti ama o bölgedeki ağrı geçmedi. Moralim alt üst oldu.

    Daha sonra klüp masörü, fizyoterapistlere gittim. Sonuç olarak adduktor tendinit olabileceğini istersen 10 sene spor yapma aynı sorunun kronik hale geldiğini, nüksedeceğini söylediler. Hani bana asla futbol oynamayın dense tenise, yüzmeye, basketbola yani spor yapacağım bir branşa razıyım hatta düz koşuya bile razıyım düşünün. Öyle pis bir rahatsızlık ki hayatın normal akışını etkiliyor. 2-3 saat araba kullanınca ağrır, hızlı merdiven çıkınca ağrır, ani harekette ağrır böyle illet birşey. Devlet hastanesi kırık çıkığa bakıyor böyle bir rahatsızlıkta hiç bir şey yok. Hayat kolay gibi git 6 ay sonra gel.

    Tedavi olarakta istanbulda PRP iğnesi önerdiler. İlk olduğunda masajla belki ordaki ödem dağıtılabilirmiş ama bizim imkanımız olmadığı için kanı dağıtamadık. Anladığım kadarıyla ordaki pis kan hava almadığı için pıhtılaşıyor ve sonra kemikleşiyor.

    Böyle bir rahatsızlığı bilen, başına böyle bir şey gelen yardımı dokunacak bir arkadaşım var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 7 Nisan 2015; 9:50:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba aynı problem banada oldu,
    bir çözüm bulabildin mı? Ağrıların ne durumda? Tavsiye edebilcen bir şey var mı?
  • Merhaba anlattığınız şeylerin aynısını yaşıyorum şu an atlatabildiniz mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.