Şimdi Ara

Addonlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu videonun 11. dakikasından sonraki addonlar çok hoşuma gitti.İnternette araştırdım bulamadım belki siz biliyorsunuzdur.Addonların isimlerini yazarsanız sevinirim

Video:http://www.youtube.com/watch?v=RZLZGtgLss4

• Bartender,tellmewhen,recount görebildiğim addonlar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhanoom -- 25 Mart 2012; 0:30:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Lead

Bartender,tellmewhen,recount görebildiğim addonlar bunlar

Çok sağol
  • Cheap shot ve kidney shot gibi skillerin stun durationlarını gösteren addon u bulamadım hala yada ben kurmayı beceremedim.Bir yardım eder misiniz ?
  • yaw kocum mobildeyim bakamiom ama uygun addon veriyim sana bikac tane kullanirsin:
    xperl:(cok guzel gozukuyo ama karakter secme ekraninda buff, raid, pet gibi bi kac ozelligi kapatip kullanmak en iyi.
    msbt:herkese lazim bence
    quartz:cast timeleri, rakibin ustundeki sureli zehirleri fln gosteriyo.cok guzel bnce.
    omnicc:cooldown sureleri.acikcasi buda cok ise yariyo.
    rangedisplay:hunter oynuyosan gerekebilir.
    gatherer:mining, herba mesleklerinde daha once kazdigin yerleri gosteriyo

bende bunlar var.bide mapta koordinat gosteren bi addon vardi hatirlayan varmi onun adini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

yaw kocum mobildeyim bakamiom ama uygun addon veriyim sana bikac tane kullanirsin:
    xperl:(cok guzel gozukuyo ama karakter secme ekraninda buff, raid, pet gibi bi kac ozelligi kapatip kullanmak en iyi.
    msbt:herkese lazim bence
    quartz:cast timeleri, rakibin ustundeki sureli zehirleri fln gosteriyo.cok guzel bnce.
    omnicc:cooldown sureleri.acikcasi buda cok ise yariyo.
    rangedisplay:hunter oynuyosan gerekebilir.
    gatherer:mining, herba mesleklerinde daha once kazdigin yerleri gosteriyo

bende bunlar var.bide mapta koordinat gosteren bi addon vardi hatirlayan varmi onun adini?

Titan panel gösteriyor sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.