Şimdi Ara

Adcler ölüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında ranked girerken herkes adc adc diye kavga ederdi artık adam adc hariç her rolü oynarım diyor haksızda sayılmaz. Eski adc oyuncusuyum metada bot lane 2vs2 lane olduğu için ekstra çaba gerekerek oynadığımız bu lanede supportlar daha rahat olsa da en büyük stres adclere düşüyor. last hit al kite yap supp gözle gank dikkat et supportuna laf anlat sonuçta elimize geçen şey desen yeni mekanikte çoğu championdan tek yiyoruz (rengar kha kass yasuo vb...) bir solotopun işi basit zaten genelde tanky olduğu için gank tercihi azdır farm kasar level kasar tek başına rahat mid lane desen o da tek rahat rahat kasar ganklere dikkat ederse bide karşısındakine biraz üstünlük sağlarsa işini yapmış olur. Peki adcler ? Bizim 10 saniyede vurduğumuz damagei tek skillde vuran apclerin yanında 1-2 kill alırsak şanslıyız. Supp bile bizden çok destek oluyor takıma biz sadece canını biraz olsun azaltmak için varız taşımak için değil.. Riot bu konuda birşeyler yapmalı..

özet: adcler yeni mekanikte çok yetersiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes adc'ler için kapısının önüne bir tas minyon koysun.
  • Apcnin amacı zaten adcyi öldürmek ... Ne yapmalarını istiyorsun anlamadım ki.
  • Ben adc oynuyorum fazla ortalıklarda gezmiceksin farm da iyi yapman lazım

• latede 1500 vuran draven gelmedi heralde karsına ya da mundoya 3 atmş bi vayne
  • quote:

Orijinalden alıntı: youxell35

Ben adc oynuyorum fazla ortalıklarda gezmiceksin farm da iyi yapman lazım

çok gördüm tek yakalarsa kasamamış birini atar tabi ama teamfightda stun knock up vs.. 2 saniyede çöp

• mid game ve özellikle late gamede adcler iş yapmak içindir.
  • Turnuva da görüyoruz ki hala en önemli işi adcler yapıyor ama solo ranked de durum dediğin gibi, katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Zamanında ranked girerken herkes adc adc diye kavga ederdi artık adam adc hariç her rolü oynarım diyor haksızda sayılmaz. Eski adc oyuncusuyum metada bot lane 2vs2 lane olduğu için ekstra çaba gerekerek oynadığımız bu lanede supportlar daha rahat olsa da en büyük stres adclere düşüyor. last hit al kite yap supp gözle gank dikkat et supportuna laf anlat sonuçta elimize geçen şey desen yeni mekanikte çoğu championdan tek yiyoruz (rengar kha kass yasuo vb...) bir solotopun işi basit zaten genelde tanky olduğu için gank tercihi azdır farm kasar level kasar tek başına rahat mid lane desen o da tek rahat rahat kasar ganklere dikkat ederse bide karşısındakine biraz üstünlük sağlarsa işini yapmış olur. Peki adcler ? Bizim 10 saniyede vurduğumuz damagei tek skillde vuran apclerin yanında 1-2 kill alırsak şanslıyız. Supp bile bizden çok destek oluyor takıma biz sadece canını biraz olsun azaltmak için varız taşımak için değil.. Riot bu konuda birşeyler yapmalı..

sen hiç kasmış vayne gördün mü? o kha, rengar üzerime zıplamaya çalışıp havada öldüğü oluyor

• Tamamen katılıyorum.LCS de isim olarak hatırlayamadım biri ezreal aldı adam late gamede gram damagesi yoktu düz vuruşu zaten yok bir tek ulti iş yapıyordu.Adcler cok düştü yada tanklar cok abartıldı.
  • quote:

quote:

çok gördüm tek yakalarsa kasamamış birini atar tabi ama teamfightda stun knock up vs.. 2 saniyede çöp

Değişik bişey kendini saklaman lazım bi takım koruması geçen bi stream izledim adc yi nasıl koruyorlar focuslanamıyorsun seçemiyorsun

• quote:

quote:

Burda devreye takim giriyor . Ozellikle supun ultisi sonra cici

• quote:

Orijinalden alıntı: resolument

Turnuva da görüyoruz ki hala en önemli işi adcler yapıyor ama solo ranked de durum dediğin gibi, katılıyorum.

turnuvalara ve high eloda lafım yok zaten herkes bilinçli herkes adc kassın diye seferber oluyor. Burda ben supporta kill kaptırmayayım diye uğraşıyorum 2 yıldır trde oynuyorum jungle kill almasına kızmıyorum bile gelsin sadece gelsin arada asistlede yetinirim diyorum..

• Hocam çok güzel yazmışsın gerçekten, eskiden maini adc olan biri olarak artık adc oynamaktan nefret ediyorum

• Adcler ölüyor ne ya

• Orijinalden alıntı: Evil Clown

Tamamen katılıyorum.LCS de isim olarak hatırlayamadım biri ezreal aldı adam late gamede gram damagesi yoktu düz vuruşu zaten yok bir tek ulti iş yapıyordu.Adcler cok düştü yada tanklar cok abartıldı.

berce adc tf de yer kaptığı sürece iyi iş yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliberko -- 17 Ocak 2014; 11:37:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strikerJJ

quote:

Zamanında ranked girerken herkes adc adc diye kavga ederdi artık adam adc hariç her rolü oynarım diyor haksızda sayılmaz. Eski adc oyuncusuyum metada bot lane 2vs2 lane olduğu için ekstra çaba gerekerek oynadığımız bu lanede supportlar daha rahat olsa da en büyük stres adclere düşüyor. last hit al kite yap supp gözle gank dikkat et supportuna laf anlat sonuçta elimize geçen şey desen yeni mekanikte çoğu championdan tek yiyoruz (rengar kha kass yasuo vb...) bir solotopun işi basit zaten genelde tanky olduğu için gank tercihi azdır farm kasar level kasar tek başına rahat mid lane desen o da tek rahat rahat kasar ganklere dikkat ederse bide karşısındakine biraz üstünlük sağlarsa işini yapmış olur. Peki adcler ? Bizim 10 saniyede vurduğumuz damagei tek skillde vuran apclerin yanında 1-2 kill alırsak şanslıyız. Supp bile bizden çok destek oluyor takıma biz sadece canını biraz olsun azaltmak için varız taşımak için değil.. Riot bu konuda birşeyler yapmalı..

sen hiç kasmış vayne gördün mü? o kha, rengar üzerime zıplamaya çalışıp havada öldüğü oluyor

ama dari teq atar

• Yorumları okumadan cevap atıyorum. Adc'lerin görevi metada biraz daha değişmiş durumda. Artık takımın genel hasarını vurmak yerine objektiflerin daha hızlı alınmasına yönelikler.
  • Şahsen ben normal oyunlarda adc kalırsa adc almıyorum leblanc veya burst vuran bir hero alıyorum.Şu ana kadar karşı adc ye bu taktikle yenilmedim :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yanlış ADC oynuyorsunuz. Solo oynarken alınacaklar var, alınmayacaklar var. Eğer dediğiniz gibi durum bu kadar kötü olsa, sizin bizim gibi nooblara bunu konuştururlar-tartıştırırlar mı? Çoktan başka metaya geçerlerdi. Ama hala ADC+support en iyisi olduğu konusunda fikirler değişmemiş ki oynamaya devam ediyoruz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.