Şimdi Ara

Adc Lulu OP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam bi arkadaşla adc lulu - ryze supp oynadık. Karşımızdakiler full skinliydi filan dedik bunlar kan alıcak. Başta arkadaş double aldı filan baya iyi oynadık diyebilirim. Daha sonra trist türk çıktı dedi botu bırakmadınız bende feedlerim. Latede tf bir vuruşta %50 can götürüyordu o yüzden lulu aradan çıkınca tfyide kaybediyorduk. zevkli oyundu ama kaybettik. Lulu caite bir çakıyor %70 canı gidiyor

Adc Lulu OP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alyseiass -- 5 Ekim 2013; 15:43:37 >

• Karşımızdakiler full skinliydi filan dedik bunlar kan alıcak

edit : okumayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizen -- 5 Ekim 2013; 15:45:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AizenQ.Q

Karşımızdakiler full skinliydi filan dedik bunlar kan alıcak

Sen okuma. Skinin özel bir güç verdiğini söylemiyorum ama biri bence oynadığı heronun skinini aldıysa o heroyla iyi oynuyordur ve bunu kanıtlamak için almıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Im Legend !

quote:

Sen okuma. Skinin özel bir güç verdiğini söylemiyorum ama biri bence oynadığı heronun skinini aldıysa o heroyla iyi oynuyordur ve bunu kanıtlamak için almıştır

Senin dediğin gerçek olsaydı her oyun jungle udyr görmemiz gerekirdi ama ben hiç görmedim skin çıktı 1 hafta oynandı sonra udyr falan görmedim hiç.
    Ayrıca daha yeni keşfetmiş olman çok kötü

'den sonrasını okumadım.
  • Bt+botrk alanların kafası kimsede yok takımdan biri öyle bir şey yaparsa rage quit atıyorum kafam rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: éxample

Bt+botrk alanların kafası kimsede yok takımdan biri öyle bir şey yaparsa rage quit atıyorum kafam rahat

BT+BotRK+IE+%70 AS alan var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

quote:

Bt+botrk alanların kafası kimsede yok takımdan biri öyle bir şey yaparsa rage quit atıyorum kafam rahat

70 as dediğin runaan herhalde teeto hariç hiç bir champta kullanılamayan item.Soldan izliyorum silver maçları adam öyle bir build yapıyor ki rakip shene-zace 50 50 vuruyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

quote:

70 as dediğin runaan herhalde teeto hariç hiç bir champta kullanılamayan item.Soldan izliyorum silver maçları adam öyle bir build yapıyor ki rakip shene-zace 50 50 vuruyor

Benim arkadaş Varus'a alıyor. + BT IE falan gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Im Legend !

quote:

alakasi yok bazilari oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• apc daha iyi oluyor ikisini de denedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.