Şimdi Ara

Adc ile oyun nasıl taşıyabiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yani çoğu turnuva maçına felan bakıyorum da hiç bir adc öyle aman aman şeyler yapmıyo ama adc oynayabilmek için deli gibi oyun bilgisidir mekanikdir vs. dir şeye sahip olmak gerekiyo adc lerin sadece oto attack yapması yapabiliceklerini kısıtlıyo e bu sebeplede oyunu taşımak daha zor olmuyormu adc ile ? ha birde nasıl taşıyorsunuz teamfightta iyi pozisyon alsanız bile erkenden kasmış bir tankı eritmek çok zor erkenden kasmış assasin dir magedir vsvs yardımcı olurmusunuz challenger adcler



  • Benim gibi oynayarak taşıyabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun tamamen takım işidir kimin takımında daha fazla kötürüm varsa o takım kaybeder lolskilldeki kim kazanır yüzdesinin bir kere şaştığını görmedim lol de biliyor kim mal kim değil...
  • Taşıyamıyoruz

    Şaka bir yana çok uğraşıyorum aynı çabayı başka bir rolde harcasam daha az yorulabilirim diye düşünüyorum. Her cs kaçırdığımda bir ton sövüyorum niye böyle kötüyüm falan diye

    Fightlara geliyorsun tek hatanda ölüyorsun Supportlar yanında durmuyor genelde ap alıyorlar sana yardım etmek adına hiçbir şey yapılmıyor. Bilmiyorum çok sabır işi cidden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vitallion

    Taşıyamıyoruz

    Şaka bir yana çok uğraşıyorum aynı çabayı başka bir rolde harcasam daha az yorulabilirim diye düşünüyorum. Her cs kaçırdığımda bir ton sövüyorum niye böyle kötüyüm falan diye

    Fightlara geliyorsun tek hatanda ölüyorsun Supportlar yanında durmuyor genelde ap alıyorlar sana yardım etmek adına hiçbir şey yapılmıyor. Bilmiyorum çok sabır işi cidden.

    sanırım durum bu




  • ADC oynamak herhalde hiçbir sezonda bu kadar zor olmamışdı. Lane de ne yaparsan yap Tf anında eriyorsun, focus yememek için sürekli fightdan uzak kalıyorsun.

    Bu yüzden Ziggs botda Cait den, MF den çok daha verimli oluyor. Tflerde Ziggs' e ulaşmak gerçekten çok zor rakip takım için.

    Ayrıca Twitch ve Kog da aynı sebeplerden dolayı bu sezon çok gözde.

    Bu sezonun özeti öldürebilen değil ölmeyen ADC ler ile oynamak.
  • ya çok iyi olman lazım ya da çok iyi olman lazım başka yolu yok. adc yerine sup oyna çok daha rahat taşırsın.
  • Hayvan gibi damage atıp kill almak yerine ne kadar az ölürsen tflerde seni kesmeleri için ne kadar çok kaynak harcatırsan tfyi ve oyunu kazanma ihtimalin o kadar artar. Ya seni kesmeleri için ultiler flashlar harcatacaksın ya sana dalan yoksa vuracaksın bu kadar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premle girdiğim her maçta 5. dakikada kule veriyoruz,hep ama hep en 4 kişi botta oluyor,tilt oluyoruz,ama geçen arkadaşım Vayne ben Leona aldım,yine gang yedik kule altı ama kuleyi bir şekilde alamadılar,mid falan uykudan uyandı ormancımız falan geldi bota,o andan itibaren bir oynadık bir oynadık ben 2-4-33 bitirdim maçı s aldım,arkadaşım s- aldı skoru 31-7-11 idi bir eksik bir fazla olabilir,maçı eze eze aldık,o kadar kastı ki tama yakın tank lee sin'e iki atıyodu,iki kez quadra attı.



    Velhasıl velkelam bu yıl adc oynanmaz,oynarsan da ya late de kesin vuracak çar oynayacaksın ya da early ve mid gamede de vuran Jhin gibi çarlar oynayacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2-3 gündür sadece adc ile oyun kazanıyorum nedendir bilmiyorum ama sürekli kazandım ya takım çok iyi geldi yada artık adcyi kavramaya başladım. lucian ezreal oynadım cogunlukla. Botrk değişiminden sonra nedense ilk item seçilmesi gerçekten etkisini gösterdi. Lucianla botrk + black clevear sonrası tüm skilleri burstleyip botta double alabiliyorum. ezreal da aynı şekilde pırıltı üçlü sonrası yine botrk cok kuvvetli. Bu seçimleri öneririm sana. 8-10 oyun attım 2 oyun falan kaybettim sadece.
  • dostum adc oynuyorsan mutlaka pre ire gir başka da bir tavsiye vermiyim
    zihin yapısı sana uygun sup bulursan oyundan zevk alırsın
  • Hocam buyur bu metada adc iteminin farkı

    Adc ile oyun nasıl taşıyabiliriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IamConquest

    Hocam buyur bu metada adc iteminin farkı

    Adc ile oyun nasıl taşıyabiliriz


    hocam bu karakterle bende kazanıyorAdc ile oyun nasıl taşıyabiliriz um ama asıl söylemek istediğim hani adc mantığı mentalitesi ile nasıl taşınır lucian çok op bi şampiyon miidi earlysi latie çok güçlü önemli olan caitlyn ashe tristana gibi şampiyonlarla nasıl kazanabilirim laneden çok önde çıkmasamda nasıl kazanabilirm




  • Ghimox kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela tristanadan örnek verelim. Benimde çok sevdiğim bir hypercarry. Özellıkle latede infinity + as itemiyle güçlenen bir adc biliyorsun. Pozisyon alması bence kolay bir adc özellikle w yeteneği kill veya asistte sıfırlanıyor (aynı zamanda e'deki bomba azami değerde patlayıncada sıfırlanıyor) bu yetenek sayesinde çok rahat bir şekilde assassinslerden kaçabilme özelliği sunuyor. Ashe'e gelecek olursak, bence ashe'dede botrk denenmeli şuanki metada gücü ortada. Zaten ashe bi ara q nerfü gelmişti ama bana kalırsa çok fazla etkilemedi ki aynı zamanda botrk'nın pasifi sayesinde q yeteneğide güç kazandı diye düşünüyorum. Ashe'in tabikide oyuna ve takım savaşlarına aynı zamanda laneningteki kuvveti ultisi. Ultisini bence oyunda sadece laneningte kullanılmaması kanaatindeyim. Sürekli mapi izlemeniz gerekli bence. Acil bir durumda mid lane'ninizdeki takım arkadaşınız gang yerken onu ultinizle bottan bile kurtarabilirsiniz. Sadece kill için kullanılmamalı bu ulti. Benim şahsi fikirlerim bunlar.




  • imzasını marksman yapmış nasıl taşırım diye soruyor ligin ne
  • Yanındaki sup rolünde oynayan arkadaş en önemli faktördür tabi ki ama tek başına nasıl taşırım diyorsan taşıyamassın üzgünüm dostum :(
  • Bronz - Silver'da zaten taşıyamazsın oradan Rengar zıplıyor falan.
    Gold'da da ben beceremiyorum sanırım. Taşınmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valois -- 3 Nisan 2017; 20:52:54 >
  • Lucian cait vayne hala taşıyor ashede fena değil Qsuna çok vurdular düzelmedi daha.

    Twitch kogmaw hala sağlam hypercarryler. Trisi oyunda görmeyeli o kadar fazla olduki unuttum onu hu arada tris çöp.

    Ezreal düştü bayağı kimse oynamaz oldu. Keza Jhinde öyle.

    Taşınmıyor diye birşey yok oyunda Carry en önemli rol en etkili rol. İyi adc oynayanlar her zaman diğer rollerden daha hızlı yükseliyorlar. Bana kalırsa burst mage ve control magelerin supportta kullanilmaz hala gelmesi ile düzelir bu durum. bu tarz pickler adcleri peellemek yerine nerden 3 5 farm alırımda hasar atarım derdinde olduğundan adcler düşüyor oyundan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımınız tf'lerde iş yapamıyorsa mümkün olduğunca diğer lanelere çaktırmadan sarkıp kule almaya bakın. Geçen gün oynadığım bir oyundan örnek vereyim.

    Tristana oynuyorum, dereceli maç ve kimseyi tanımıyorum. Ben dahil tüm takımın kill'inden 3-4 kat ölümü var, batırmışız yani. Dk 30 civarında karşı mid kulesi duruyordu. Bizde ise sadece inhi kuleleri kalmış. Mavi takımdayız, ben redbuff'ın arkasıdaki çalıdayım. Bulunduğum yer dahil tüm alt koridora giden yolu wardlamıştık, tüm karşı takıp birlikteydi, benim takımdakiler adamları görmesine rağmen yapmamaları gereken bir fighta girdiler, teker teker ölmeye başladılar. Ben redbuff arkasındaki çalıdan tf başladığı an çıktım, fighta katılmak yerine hızlıca midi itip inhibitör kulesine kadar olan 2 kuleyi aldım ve b attım. Bu sırada karşı takım çok üstün olmasına rağmen kopuk hareket ettikleri için (sanırım) sadece botlanedeki inhi kulesini açabildiler bizden 3 kill almalarına rağmen. Bir anda midlaneden 2 kuleleri gidince sarsıldılar, hata yapmaya başladılar, 1 tf daha oldu, dk 38 civarı. Hata yapıp taksit taksit geldikleri için 4 kişiyi kaybettiler ve ben 2 kuleyi midden aldığım için hemen midi pushlayıp oyunu bitirdik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossroads -- 4 Nisan 2017; 5:49:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerkanHur

    imzasını marksman yapmış nasıl taşırım diye soruyor ligin ne

    westte plat5 e çıkabildim ama ligimin ne önemi var? bilgi bilgidir her imzasını marksman yapan her maini adc olanda adc hakkında herşeyi bilir sayılmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.