Şimdi Ara

Adc Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu yakalşık 1 senedir oynuyorum ama ADC zorunlu kalmadıkça oynamazdım. Genelde AP oynardım ta ki ADC tristiyle ne kadar iyi olduğumu fark edene kadar Şimdi ise AP yerine ADC tercih ediyorum. Sizce yeni alacağım ADC ne olmalı ? Hem 1vs1 hem Tf için yararlı bir şey istiyorum. Yok vayne late game için cait earlygame iyi harras falan filan gibi şeyleri çok iyi biliyorum Siz ilk hangi ADCyi alırdınız benim yerimde olsanız ?

• Tris gayet iyidir focus atcaklari zaman W ile kacarsin. twitch ile q atip arkalarin sak sak vurabilirsin. Focus da yemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baronrevenge

Arkadaşlar oyunu yakalşık 1 senedir oynuyorum ama ADC zorunlu kalmadıkça oynamazdım. Genelde AP oynardım ta ki ADC tristiyle ne kadar iyi olduğumu fark edene kadar Şimdi ise AP yerine ADC tercih ediyorum. Sizce yeni alacağım ADC ne olmalı ? Hem 1vs1 hem Tf için yararlı bir şey istiyorum. Yok vayne late game için cait earlygame iyi harras falan filan gibi şeyleri çok iyi biliyorum Siz ilk hangi ADCyi alırdınız benim yerimde olsanız ?

ilk varus cok zevkli oluyordu,böyle yapıskan yapıskan aa yapıyor ya,çohoş

• Aklımda olan seçenkleri söyliyim isterseniz ordan yardımcı olun Vayne Cait MF Varus
  • quote:

Aklımda olan seçenkleri söyliyim isterseniz ordan yardımcı olun Vayne Cait MF Varus

Bu seçenekler arasında vayne ama twitch ve ezreal da düşünebilirsin.

• Vayne Cait MF üçlüsü arasında kalmayan yoktur şu oyunda

• Ez ve tris oynarim normalde zorunlu kalinca adc ye
    ez zaflten malum blue
    tris de iyi oluyo
    ama lusi de iyi cikti ultisni hep fail oluyom kullanamiyom onun disinda iyi ama
    BEN ADC İLE KİLL ALMAYİ BİLMİYORU
    400FALAN FARMİM OLUYO ADAMLAR KİLLİME LAF EDİYO KUFUR YİYOM NE GUZEL KİLL BİRAKİYOM İSTE

• Çok sinir bozucu olay. Diyorum cait range hayvan gibi cait alcam sonra ultisini engelliyolar vaz geçtim. Vayne çok iyi damage vayne alcam sonra çok kırılgan vaz geçtim. Mf her yerde iş yapıyo mf alıyim ileri atılan hoplayan düzgün bi kaçış mekanizması yok vaz geçtim... Elde var 0 Bıktım arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baronrevenge -- 25 Ağustos 2013; 1:44:58 >
  • Varus
  • Onları bilen adam ilk hangi adc yi alıcagınıda bilir
  • baronrevenge B kullanıcısına yanıt
    Varus ya da MF'yi denemelisin
  • quote:

Aklımda olan seçenkleri söyliyim isterseniz ordan yardımcı olun Vayne Cait MF Varus

Varus gayet iyi. Digerleri de gayet iyi gerci. İmzamdaki rehbere goz atabilirsin Varus icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

Onları bilen adam ilk hangi adc yi alıcagınıda bilir

Bunlar arasında kaldığım seçenekler. İstesem sormadan herhangi birini alabilirim hepsi iyi ADC ama ADC çok oynamıyorum almışken en iyisini almak lazım
  • quinn de gayet iyi bence. ultisini zekice kullanırsan güzel iş cıkarırsın. rankedde ilk pentamı quin ile yapmıstım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pergamosist -- 25 Ağustos 2013; 3:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

quote:

Varus gayet iyi. Digerleri de gayet iyi gerci. İmzamdaki rehbere goz atabilirsin Varus icin.

Rehberi inceledim gerçekten çok hoşuma gitti yalnız Varus vs Mf'yi koymamışsın sanırım. Varus alcak gibiyim biraz daha araştıriyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Pergamosist

quinn de gayet iyi bence. ultisini zekice kullanırsan güzel iş cıkarırsın. rankedde ilk pentamı quin ile yapmıstım.

Quinn ilk geldiği sıralar denedim free iken ama beceremedim. aslında güzel ama oynayamıyorum quinni
  • Once vayne sonra varus

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pergamosist

quinn de gayet iyi bence. ultisini zekice kullanırsan güzel iş cıkarırsın. rankedde ilk pentamı quin ile yapmıstım.

Quinn ilk geldiği sıralar denedim free iken ama beceremedim. aslında güzel ama oynayamıyorum quinni

aslında kolay bir hero. biraz alısma suresi gerekiyor. ultisi ile yakalayıp kestigimdeki mutlulugu hicbir adc bana vermiyor :) bir o kadarda guzel kacılıyor. teamfightlardan kolayca uzaklasıp ortalık yangın yeriyken canlar baya azalmısken giriceksin araya. senlik o zaman :)

• Caitlyn
  • Ashe = Temel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.