Şimdi Ara

ADC Corki Hala Viable Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır oynamıyorum, sizce hala kullanılabilir durumda mı?

• ulti cd nerfi ve q sunun delayi etkiledi ama hala op, taşır yani.
  • Daha iyileri var ama kullanan kullanıyor.Ben önermem ama çıktığı itemler olsun kendi olsun nerfin babasını gördü.
  • Oynarsan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

Daha iyileri var ama kullanan kullanıyor.Ben önermem ama çıktığı itemler olsun kendi olsun nerfin babasını gördü.

Ben de o yüzden endişeliyim doğrusu. Bir miktar RP kaldı, Ejderkanat Corki alacağım hala kullanılabilir durumdaysa, Corki.
  • tavsiye etmem daha iyileri var, son nerften sonra artık pek tercih edilmiyor ama oynanabilir tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence hala iyi ama o qsu pat diye atmayınca olmuyor ya
  • hala op. tf de focus yemiyosun o w varken zaten late de pasif 35 35 true dmg vuruyo oto atak başına. e si saniye başına zırh azaltıyo 1v1 de belki vayne e bişey yapamaz ama op gene op
  • 2snde bir tf pasifini kullanıyosun bence hala op
  • vito_scaletta kullanıcısına yanıt
    tfde nasıl focus yemiyorsun yapma etme :) 500 range e sahip corki. Tf de faydalı olmak için eskisi gibi ultiyi uzaktan uzaktan boşaltman yetmiyor çünkü cd cidden çok uzun. Sen 3 ulti atana kadar o tf biter büyük ihtimalle. Eskisi gibi dps i yok. Otomatik ataklarıda range yüzünden yapmak çok kolay değil. Evet skill seti ve pasifi op ama q delay i ve ulti cdsi + aa range inin düşük olması tüm işi bozuyor. Eskisi kadar viable değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underbase -- 5 Şubat 2014; 15:07:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

hala op. tf de focus yemiyosun o w varken zaten late de pasif 35 35 true dmg vuruyo oto atak başına. e si saniye başına zırh azaltıyo 1v1 de belki vayne e bişey yapamaz ama op gene op

lol.
    5k canlı mundoya 35 35 girersin dimi.burstü öldü artık.e yi fightlarda düzügn kullanamıyorsun. e açıp dümdüz duruyorsan bronze da bol şans şuan viable bir adc değil bence. çok iyileri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyph

quote:

hala op. tf de focus yemiyosun o w varken zaten late de pasif 35 35 true dmg vuruyo oto atak başına. e si saniye başına zırh azaltıyo 1v1 de belki vayne e bişey yapamaz ama op gene op

lol.
    5k canlı mundoya 35 35 girersin dimi.burstü öldü artık.e yi fightlarda düzügn kullanamıyorsun. e açıp dümdüz duruyorsan bronze da bol şans şuan viable bir adc değil bence. çok iyileri var

e yi figtlarda düzgün kullanamadığımı nerden biliyorsun? kahin misin ?. kritik vuruşlar ve zırh delmeler ile mundo falan kalmaz ortada rahat ol

• Kararsız kaldım vallahi
  • Q sunu kullanmak baya zorlaşmış.Kullanılır kullanılmasına ama laneden mutlaka üstün çıkman lazım tfler çok zorluyor çünkü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nyph

quote:

lol.

e yi figtlarda düzgün kullanamadığımı nerden biliyorsun? kahin misin ?. kritik vuruşlar ve zırh delmeler ile mundo falan kalmaz ortada rahat ol

çünkü attack move yaparsan bi sağa bi sola e yi adama dokunduramazsın. attack move bilip kite yaptığını düşünüyorum

• Eskiden oynuyorsan şimdi oynama derim. Ulti cd nerf'ü bir şekilde kabul edilebilir ama eskiden skilleri atıp üstüne Q + oto atak yapınca bayıltıyodu şimdi Q yu atıyosun piyyuvvv uçup giriyo adam da haliyle bayılmıyo. Tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equaties

Uzun zamandır oynamıyorum, sizce hala kullanılabilir durumda mı?

Eğer oynamayı kaparsan vayne ve jinx e karşı counter olarak çok viable hala. Tf larda iyi yer tutabilirsen bence en etkili 3-4 adc dem biri. Tamam nerfin babası gelfi ama hala viablr

bu arada sanki forumu terk etmiştin. Pek dayanamadın galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Riot'ı anlamıyorum. Corki'yi viable yapmaya çalıştılar. Sonra herkes oynamaya başlayınca Q'ya delay felan eklediler. Pasifi zaten şu an ki meta'ya uygun değil. Riot'ın kafası ne kafası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismaillol

quote:

Orijinalden alıntı: Equaties

Uzun zamandır oynamıyorum, sizce hala kullanılabilir durumda mı?

Eğer oynamayı kaparsan vayne ve jinx e karşı counter olarak çok viable hala. Tf larda iyi yer tutabilirsen bence en etkili 3-4 adc dem biri. Tamam nerfin babası gelfi ama hala viablr

bu arada sanki forumu terk etmiştin. Pek dayanamadın galiba

Şuan forumda pek pislik herif yok

• underbase U kullanıcısına yanıt
    range 550 ya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.