Şimdi Ara

ADATA oyunculara yönelik XPG SX950 U serisini başlatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyunlarda hızlı yükleme ve geçişler için depolama belleğinin aktarım hızları önem taşıyor. Depolama ve RAM bellek pazarının önemli isimlerinden ADATA, oyunculara yönelik yüksek veri transfer hızlarına ulaşan yeni SSD serisini duyurdu.


     


    ADATA XPG SX950U özellikleri ve fiyatı


     


    ADATA XPG SX950U adındaki yeni seri 2.5 inçlik yapıda geliyor. 3D NAND bellek teknolojisinden faydalanan seride Silicon Motion SM2258 kontrolcüsü ile yüksek kapasiteleri ve yüksek hızları kontrol etmek mümkün oluyor.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    SATA 6 Gb/s arabirimini kullanan seri 560MB/s okuma hızları sunarken en üst kapasitede 520MB/s yazma hızlarına ulaşılabiliyor. Veri transfer hızları yanında en iyi performans için çeşitli teknolojilere de yer verilmiş.


     


    Optimize edilmiş ve sürekli performans için akıllı SLC ön bellekleme ile DRAM ön bellek tamponlama teknolojileri kullanılmış. Uzun ömür ve dengeli bir sistem için ise LDPC ECC hata kontrol teknolojisi ile RAID Engine veri güvenliği teknolojisine yer veriliyor.


     


    ADATA XPG SX950U serisinde 120GB kapasite 70$, 240GB kapasite 100$, 480GB kapasite 170$ ve 960GB kapasite 320$ şeklinde fiyatlandırıldı. Seri 5 yıl garanti ile geliyor.






     



  • SSD pazarına girmeyen kalmadı para bulan giriyor

  • RGB ışıklandırma yoksa olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intel7mix

    SSD pazarına girmeyen kalmadı para bulan giriyor

    adata uzun süredir ssd pazarında olan bir marka zaten, piyasadaki devlerle yarışamayacağı için, daha çok fiyat odaklı giriş seviyesi ssd ürünleriyle kendine yer edinmişti, İsiminden de çıkarım yapılsa yeterli, adamların ismi data veri üzerine kurulu bir şirket, tuvalet kağıdı üreticisi ssd satmıyor ortada bir gariplik yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horizons2 -- 18 Mart 2018; 18:21:49 >
  • Samsung 860 Evo'dan pahalı.
  • 240 GB 80 dolar olsa neyse ama bu şekilde rakibi çok.

  • bunlar pazara giriş fiyatı arkadaşlar bir süre geçtikten sonra samsung dan daha ucuza satılırlar! samsung un eline kimse kolay kolay su dökemez

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.