Şimdi Ara

Adanalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Var yaaa, bombacı abiler çatışmada yaralanıyoooooooooooo. Bilmem kaç milyon nüfuslu İstanbul'da da başka nükleer bomba uzmanı yooooooooook. Ankara'dan uzman gelmesi yirmi dakkaaaaaaaaaa. Maraz Ali var ya hani kaslı bişi of karizma ben de olacam ondan o çözecek bombayı yaaaaaaaaaaaa. Var mı böyle heyecanlı diziiiiiiiiiiiiiiiiiii?

• quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Süper heyecanlı diziiiiiiiiiiii.

Var yaaa, bombacı abiler çatışmada yaralanıyoooooooooooo. Bilmem kaç milyon nüfuslu İstanbul'da da başka nükleer bomba uzmanı yooooooooook. Ankara'dan uzman gelmesi yirmi dakkaaaaaaaaaa. Maraz Ali var ya hani kaslı bişi of karizma ben de olacam ondan o çözecek bombayı yaaaaaaaaaaaa. Var mı böyle heyecanlı diziiiiiiiiiiiiiiiiiii?

Var; Selena!
  • Bez bebek akar , adanalı selena bakar.
  • quote:

redkit bile daha heyecanlı nan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilinmeyensizdenklem

quote:

Var; Selena!

Bikere Selena Bez Bebek'ten daha heyecanlıkine. Adanalı en heyecanlısıııııııııııııııı! Maraz Ali yeter bi kere! Fark varrr!
  • Aslında Ezel daha heyecanlı yeğenim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilinmeyensizdenklem

Aslında Ezel daha heyecanlı yeğenim..

Ona da bakarız dayı.
  • Reis akıllı ol
  • Heyecan bakımından diyorsanız Aşk-ı Memnu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladerMaster

Heyecan bakımından diyorsanız Aşk-ı Memnu !

Orgazm bakımından nambır van evet.
  • Şef konu ne
  • İzleme kardeşim o zaman Allah Allah.Şimdi reklam var bitsin hemen oturup izleyeceğim.Ne dersen de
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarkDun

İzleme kardeşim o zaman Allah Allah.Şimdi reklam var bitsin hemen oturup izleyeceğim.Ne dersen de

Ben burda yarım saattir övüyorum, sen bana ne diyorsun...
  • Konuyu ciddi ciddi açtıysan tam kamil veled apaçsin. Fake olarak açtıysan tam bir malsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

Konuyu ciddi ciddi açtıysan tam kamil veled apaçsin. Fake olarak açtıysan tam bir malsın.

Peki sen benim açma amacımı anlamadığına göre ve bunca kişi anladığına göre nesin?
  • ne güzel anlattın lan öle ankaradan bomba gelmesi 20dk felan

quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

burda şey oluyodu şans bişeyi alıyodu tavşan kuyruğumu ne tvde izlemitşim aklımda kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 30 Ekim 2009; 22:05:49 >

• izleyicisi var ki hala yayınlanıyor. bu da milletimiz hakkında bazı şeyleri tescil ediyor. hadi bez bebeğin hedef kitlesi 8-9 yaşında çocuklar. ya bu adanalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

ne güzel anlattın lan öle ankaradan bomba gelmesi 20dk felan

quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

burda şey oluyodu şans bişeyi alıyodu tavşan kuyruğumu ne tvde izlemitşim aklımda kalmış

no destiny just a rabbit's foot

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

Konuyu ciddi ciddi açtıysan tam kamil veled apaçsin. Fake olarak açtıysan tam bir malsın.

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.