Şimdi Ara

ADANA plexi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
5.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba... Adanada pek görmedim satan bir yer. plexi almak istiyorum varmı bilen acaba ?

• hocam reklamcılarda vardır genelde tabella yapan yerler çarşıda var çakmak plazanın oralarda reklamcılar var
  • bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum çarşıya. hmm reklamcılara bakarım o zaman .. reşatbey, gazipaşa tarafında vardı bir taç tabela reklam yeri ledli vs da yapılardı hatta oralarda olur sanırım. fiyatı oralarda uçuk olur ama bi bakalım :) teşekkürler
  • hocam bende geçen haftaya kadar bir ay boyunca pleksi aradım :)) ama pc yi oklavadan yapmaya karar verdim ve yaptım :DD
    bütün reklamcılar sipariş üzerine getiriliyorlar
    veya şu siteyle irtibata geçin.. çevremde gördüğüm en ucuz pleksi satan yerlerden birtanesi;

http://www.istereklam.net/tr-pleksiglas.html

kolay gelsin
  • kargo ile getittirme şansımız varmı bu siteden..
  • bilmiyorum denemedim işte o yüzden dedim irtibata bi geçin diye.
  • ben adanadayım geçen aldım malzemem .com diye bir siteden güzelde geldi uygun fiyatlı bir bak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara seramik kaplama?
    6 yıl önce açıldı
    İstanbul Palet
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adana'da plexiglass arayan arkadaşlar kızılay caddesinde pehlivan reklam var. Burada her renk ve her kalınlıkta plexiglass satılıyor duyrulur.
    50x50cm 4 mm plexiglass'ı dün 7 liraya aldım

ADANA plexi
  • malzemem.com da iyimiş. sade plexi degil baya kapsamlı ama kargoyla ugraşmaktansa pehlivan reklama bir uğrayayım. fiyatıda uygun.

herkeze çook teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHoST BoY

malzemem.com da iyimiş. sade plexi degil baya kapsamlı ama kargoyla ugraşmaktansa pehlivan reklama bir uğrayayım. fiyatıda uygun.

herkeze çook teşekkürler.

Biraz hortlatmis olacagim biliyorum kusura bakmayın fakat su an fiyatlarindan haberiniz varmi hocam. Bende ps3'e laptop modu yapicam da ondan soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canysf -- 18 Şubat 2015; 22:24:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rachadell kullanıcısına yanıt
    Hocam hortlattim fakat su an fiyatlardan haberiniz varmi ? Daha inceleri varmiydi laptop ps3 modu yapacagim icin bu malzemeden almak istiyorum da ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2mm yada 3mm kalınlıktaki pleksi işinizi rahatlıkla çözer. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. İstersen istediğin ölçülerde kesimde yaptırabilirsiniz.

http://www.reklamyapimalzemeleri.com/Dokme-Pleksi-Akrilik-Levha-100x200-cm,PR-318.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.