Şimdi Ara

Adana Dumanaltı[SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanık kokusu var,hava sıcaklığı normal olmasına rağmen klima çalıştırmak zorunda kalıyoruz.Balkon is doluyor.

Sebebini de buldum:
    Yeni ürünlere hazırlamak için anız yakma yöntemine başvurulmasının tarladaki canlıların yanı sıra şehir merkezindeki yaşamı da olumsuz etkilediğine işaret eden Vali Coş, anız yangınları sonucu kentin üzerinde duman tabakası oluştuğunu kaydeti. Anız yangınları ile ilgili çalışmaların tüm kurumlarla işbirliği ve koordine içerisinde devam ettiğini belirten Vali Coş, "İlimiz hudutları dışında da yakılan anızların rüzgarında etkisiyle ilimize kadar geliyor. Bununla da ilgili çalışmalarımız sürüyor. Anız yakanlar ile ilgili gerekli cezai işlemlerin yanında, vatandaşlarımızı da bilgilendirerek toprağın korunması ile ilgili gerekli bilgilendirilmeler yapılıyor" dedi.Alıntıdır.

Edit:kusura bakmayın,konuyu açarken karşıma bir hata çıktı açılmadı zannedip birkaç defa sayfayı yeniledim,gönder'e bastım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 6 Eylül 2012; 12:40:42 >

• Ya bundan önceki konu kapanmadan birisi alıntı yapmış göremedim ne yazmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

(bkz. Yine mi Adana)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.